Tests

την απάντηση του πρώτου ποστ την βρήκα σε ένα δευτερόλεπτο.μήπως είμαι ψυχοπαθής???

join the club , kai gw tin brika amesws :? :lol:

8O 8O 8O

Όντως!!!Απάντησες πριν το στέιλω !!!

wraia ypografh exeis :lol:

Λοιπόν, δώστε βάση…

1. 6/12 Φυσιολογική εξυπνάδα λέει το ζήτημα αλλά εγώ γιατί αμφιβάλλω?? Μάλλον δεν ήθελε να με πληγώσει γράφοντας: :arrow: :!: ΣΤΟΚΟΣ :!: Ωστόσο έχω αυτογνωσία!
  2. Τη μουρλοκαμπέρο την έκοψα αμέσως… Αρνούμαι την κατηγορία! Α)Είχα ξανακάνει το τεστ. Β)Έχω μπλέξει με τόσους ψυχοπαθείς που μπορώ πολύ εύκολα να μπω στη λογική τους… Ευχαριστώ!
  3. 70% αγνή… Συγνώμη, για ΜΕΝΑ μιλάμε??? NO WAY! (κάνω έκκληση σε όσους με ξέρουν να με υποστηρίξουν στο γεγονός της απόλυτης διαφθοράς μου… Δηλαδή καταντάει και προσβλητικό από ένα σημείο και μετά!)
  4. I would be Arwen, Elf, the daughter of Elrond. In the movie, I am played by Liv Tyler.
    Ρε πάτε καλά??? Παντρεύομαι το ΘΕΟ τον Άραγκορν, τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑ*ΛΑ και θα με χαλάσει κιόλας!!! Α! Κι ο Γκάνταλφ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ…(τι γκρίζος, τι άσπρος, τι ροζ με μπλε ελεφαντάκια…)
    5.Το IQ test αύριο, είπαμε είναι 4 το πρωί κι έχω κοιμηθεί 3 ώρες απόψε…
  5. sofi-k μην ανησυχείς, κι εγώ μόνο το τελευταίο με τον τυφλό βρήκα! (είπαμε, δεν τραβάει η μηχανή σήμερα!)

Επανήλθα δρυμίτερη…109 στο I.Q. Τελικά sofi-k εμείς οι 2 πρέπει να είμαστε του ίδιου πνευματικού βελινεκούς!
40% gay…Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό? Είμαι λέει ordinary girl με μια μικρή δόση καφρίλας να μου βγαίνει μερικές φορές…Ε, για να το λέει! :?
Επίσης αυτό με τις 11 στήλες μου βγήκε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ…Εντυπωσιάστικα με τέτοια ακρίβεια!
Αυτά είχα να δηλώσω…
Βάλτε κι άλλα! Μ’άρεσαν πολύ τα προηγούμενα!! :smiley:

egw pantos e3antlisa to repertorio mou :frowning:

Τεστ εξυπνάδας 6/11 (έπεσα στις παγίδες, τι να κάνουμε, ας ήμουνα πιο ξύπνια)
Τεστ αγνότητας 44% (θα καώ στην κόλαση δλδ)
Και ψυχοπαθής δεν είμαι τελικά! (Oυφ, ησύχασα τώρα) :stuck_out_tongue:
Το iqtest, βαριεμαι, άλλη φορα
Σε αυτό με τον τυφλό, δεν απάντησα καμία σωστή :?
Εκείνο με τις 11 στήλες ήταν εντελώς άκυρο
Αν έπαιζα στον άρχοντα, θα ήμουν η Arwen

What metal band are you?

http://www.youthink.com/quiz.asp?action=take&quiz_id=270

Iced Earth

You are Iced Earth! Your music stems from classic heavy metal with slight thrash roots. You love melody in your music, and you definitely love adding the element of fantasy with reality when you write your songs. Rhythm speed, heaviness, and melody are what you’re all about!

What metal band are you?

My Results:

Opeth

You are Opeth! You are very poetic with your lyrics, and your music flows like a waterfall. Your emotions change from angry to sad very quickly. Some people don’t like you because you can sound too depressing. You’re one of the best metal bands in the world, and you worship your fans!

μι 2!

μι 2![/quote]

me2 … pantws einai poli kalo test , me ebgale iced earth dld oti o love melody in my music enw stin antistoixi erwtisi den apantisa ayti tin epilogi lol ;p

μι 2![/quote]

me2 … pantws einai poli kalo test , me ebgale iced earth dld oti o love melody in my music enw stin antistoixi erwtisi den apantisa ayti tin epilogi lol ;p[/quote]
λολ και σε μενα εκανε κτ παρομοιο :lol: αλλα δν νομιζω να εχει μεγαλη ποικιλια στα συγκροτηματα… ηδη 3 αισντ ερ8

Όχι κι εγώ Iced Earth ρε παιδιά! Γιατί δηλαδή?? Τι σας έχω κάνει?? :cry:

Moonspell

You’re Moonspell! You have a very weird style of singing, but people are intrigued by you. Your music is like a drug, and everyone wants to buy it after they’ve tried it a few times. People can never get over how strange your music is, and that’s why you’re well liked.

Καλά. Αφού το λέει αυτός.

Καλά τα λέει Ανίερε, και το singing σου και εσύ weird είσαι :lol: :stuck_out_tongue: Όσο για τη μουσική σου δε ξέρω αν είναι ναρκωτικό πάντως αυτά τα φάιλς όπου “τραγουδάς” κομμάτια Moonspell, Septic Flesh τα’χα συνέχεια στο repeat κάποιες μέρες :stuck_out_tongue: Να σ’ακούσω και σε clean singing…

Dream Theater

Χαχαχαχα, δεν πάμε καλά!

Ο.Κ. Δεν παμε καλα…Και εγω iced earth…Tι στο καλο;;;;; 8O

Είστε όλοι βλάκες. Μην αγχώνεστε.