Εχεις περιθωρια βελτιωσης.[/quote]
:lol: :lol:
Εχεις περιθωρια βελτιωσης.[/quote]
:lol: :lol:
Τα καλαντα… ΑΧ μαλακια. Δεν πειραζει ομως ηθελα να το πω… :lol:
Κάνα μαλακομετρητή έχει να τον πάτε στα κόκκινα???!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
:lol:
to gay-o-metro poso sou ebgale? :o
Kalo…
Axaxaxaxaxaxa re paidia yparxei kaneis poun na tou evgale to gayometro panw apo 50% gay???
egw padws 50araki epiasa 8O 8) ti na pw re eimai enas eytyxismenos andrazzzzz :lol:
gmt!
egw e4axna na brw diafores stis 2 eikones… :lol:
( :twisted: )
Απίστευτο!!!
Κάνε αυτό το τεστ.
Απλά ακολούθησε τις οδηγίες όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά μην διαβάσεις τις επόμενες ερωτήσεις πριν τελειώσεις με τις προηγούμενες.
Δεν χρειάζεται να γράφεις τις απαντήσεις. Απλά χρησιμοποίησε το μυαλό σου.
Θα σε ενθουσιάσει το αποτέλεσμα…
Πόσο κάνει:
15+6
3+56
89+2
12+53
75+26
25+52
63+32
ναι, το ξέρω! Οι υπολογισμοί είναι δύσκολη δουλειά αλλά αυτό είναι αληθινό!
Κουράγιο, άλλο ένα…
123+5
ΓΡΗΓΟΡΑ! ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ!
Προχώρα πιο κάτω…
Λίγο ακόμα…
Λιγάκι πιο πολύ…
Σκέφτηκες ένα ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΦΥΡΙ, έτσι δεν είναι;
Αν δεν σκέφτηκες αυτό, τότε ανήκεις στο 2% των ανθρώπων που έχουν ένα “διαφορετικό” αν όχι “ανώμαλο” μυαλό.
Απίστευτο… 8O 8O 8O
Τί κουφά είναι αυτά που βάζετε ρε παιδιά ;;; Εγώ πάντως σκέφτηκα ένα πράσινο κατσαβίδι. Τί να υποθέσω ?
egw ebala kokkino moxlo! :lol:
dld exw ena diaforetiko tropo ske4hs? nai nai eimai y4hlou I.Q.
Καλά άλλο ένα τεστ που απέδειξε πως έχω ανώμαλο μυαλό χαχαχαχαχα
σκέφτηκα καφέ σφυρί…!! :roll:
Γαμώ τα πετυχημένα test… Η συντριπτική πλειοψηφία στο 2%… Πάντως εγώ το κόκκινο το σκέφτηκα είναι αλήθεια
Κόκκινο σφυρί… Ούφ είμαι καλά!
Και εγώ κόκκινο σφυρί έβγαλα. από εδώ και πέρα θα μιλάω μόνο στον Powerslave που είναι και φυσιολογικός και διαχειριστής… =P~
Είμαι στο 2%
Έβαλα μαύρο δρεπάνι!!!
Βασικά το έκανα και σε μερικούς άλλους και στους μισούς δεν λειτούργησε.Οπότε μάλλον το 2% είναι κάπως υπερβολικό.Πάντως εντυπωσιάστηκα είναι η αλήθεια.
SAS MISW!!! Ti einai ayta ta aisxh re?? Eixa kai terma ta akoustika. Tha emena ston topo hamo ton antixristo mou!
Ayto gia to kokkino toixera kai xanapantisa kokkino alla sto ergaleio mou irthe prwto to katsavidi…