Tests

1.Gay test:20%,you’re a walking,talking,red-blooded hetero guy. Just way too straight for these modern times mate! Kala ayto to site prospathei na mas sproxei olous stin gay-osynh?
2.Vasika epeidh tora exw arhizei na afinw mousaki apantisa se aytin tin erwtish kai me tous dyo tropous kai stin mia me evgale Gimli stin alli Legolas.
3. 10/11 kai egw ston Mwysh tin patisa
4.Iron Maiden

You’re Iron Maiden! You’re a legend in the music industry. Your legacy has lasted close to 25 years. You’re all about moderation…never too much of anything, but never too little. You’ve always remained true to metal, and the people love you for it. Up the irons!

Sigoura einai periorismeno se sygrotimata!

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html

αι στο διαολο τρομα3α και το η3ερα κιολας!

OK OK … ευαίσθητες καρδούλες την επόμενη φορά θα σας προειδοποιήσω :roll: :twisted:

Και εγώ τα χρειάστηκα με αυτό το σαιτ κ μου πήρε λίγη ώρα μετά να ηρεμήσω :oops:

Am krinw apo tin diki mou antidrash an to valw se kanan 60ari tha pathei kardiako. Forousa kai ta akoustika ekeinh thn wra kai ta eixa xehasmena sto terma. Traymatikh ebeiria… Kakourga!

73% anothta. Aggeloudi me evgale ton antixristo mou…

Try “Παρθένο με έβγαλε”.

45%. Καθε φορα που κανω αυτο το τεστ με βγαζει ολο και πιο διεφθαρμενη.

Βρε το test…

Βρε το test…[/quote]
Φυσικα. Ειναι μουφικο. Θανατος στο εν λογω τεστ.

Τέστ εξυπνάδας 9/11 μαθητής φοιτητής…
Τέστ αγνότητας 9% αηδιαστικός…
Και 40% gay…
Γάμησε τα…

Θυμισε μου την αλλη φορα που θα σε δω να ειμαι οσο πιο μακρυα σου γινεται βασικα. Εισαι επικινδυνος.

[quote=“sofi-k”]

Θυμισε μου την αλλη φορα που θα σε δω να ειμαι οσο πιο μακρυα σου γινεται βασικα. Εισαι επικινδυνος.[/quote]

Εσύ θα χάσεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εσύ θα χάσεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
Την αθωοτητα μου, ισως και τον αυτοσεβασμο μου…
Ε και τα μαλλακια μου γιατι δεν το γλυτωνω το ξεμαλλιασμα…

Εσύ θα χάσεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
Την αθωοτητα μου, ισως και τον αυτοσεβασμο μου…
Ε και τα μαλλακια μου γιατι δεν το γλυτωνω το ξεμαλλιασμα…[/quote]

Το πρώτο σίγουρα, το δεύτερο (Y; ), τα μαλλάκια σου γιατί να τα χάσεις; Μια χαρά είναι σαν του Jon Bon Jovi το 1987… :stuck_out_tongue:

74% αθωοτητα
10/11 με την κολοκιβωτο την πατησα!

Ζηλιαρη.
Τωρα αυτο καλο ειναι; :?

Ζηλιαρη.
Τωρα αυτο καλο ειναι; :?[/quote]

Τέλειο ΟΧΙ απλά καλό… Ανεβάζει την σεξουαλική σου λίμπιντο

:oops:

:oops:[/quote]

Άλλαξε το avatar… Δεν ταιριάζει με το μαλλί :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ενώ το δικό σου, σαν να μιλάει για σένα?
Σιδερένιο πουλί είναι αυτό;