Κι εγω μεσα για ονλαιν.Ειτε fb ειτε αλλου.Ενημερωστε με πμ…
Λοιπόν, στο γνωστό γαμάτο τράκερ έχει ένα γαμάτο. Μέχρι στιγμής έχω παίξει μόνο single player αλλά έχει και online multiplayer να παίζεις με παρέα λογικά κλπ τέτοια. Texas Hold’em Poker 3D Deluxe Edition Pc λέγεται.
Ψηθείτε!
αυτο ανεβασα. ειμαι μεσα εγω ακομα και για σημερα.αν κανονιστει τπτ πειτε
Βρήκα και εγώ το παιχνίδι, οπότε αν είναι κανείς μέσα, ας το πει:)
ωραια ποσοι ειναι μεσα για να παιξουμε κατα τις 12 και τεταρτο σε ενα απο τα 2 η ακομα και φεησμπουκ?
έχουν διαφορές οι εκδόσεις, αυτή του necro και η δική σου???γιατί “αγόρασα” αυτή του necro…
εγώ μέσα, βέβαια όχι facebook γιατί δεν έχω:p
sorry για το double post, αλλά όποιος μπορεί να μου εξηγήσει το sidepot και πως το κερδίζει κάποιος…
Now playing: Heathen - Morbid Curiosity
via FoxyTunes
κατα πρωτον ειναι η ιδια εκδοση. λοιπον πχ. ειμαστε 3 ατομα. ειμαι σορτστακ με 1000τσιπς. παιζω ρεστα και ο επομενος τα βλεπει και ο 3ος τα βλεπει και αυτος και κανει raise 1000.o 2ος τα βλεπει.αρα υπαρχουν 2 ποτ ενα το κυριο που ειναι αυτα π παιρνω εγω αν κερδισω.δηλαδη 3000 συνολο. και υπαρχει και αλλο 1 ποτε μεταξυ των 2 παικτων που ειναι 2000 και το κερδιζει ο καλυτερος απο τους 2 αλλους.αυτο ειναι το side pot
δηλαδή αν φτάσω σε σημείο να μην μπορώ να κάνω bet άλλο, ότι παίξουν οι επόμενοι παίχτες είναι, σαν να έπαιζαν μόνο αυτοί.σωστά?
αν είναι έτσι, το κατάλαβα και ευχαριστώ:):)
Now playing: Heathen - Hellbound (Bonus)
via FoxyTunes
ακριβως8)
Ωραια απο βδομαδα θα το βαλω και εγω αυτο ποκερ γτ πρεπει πρωτα να bootαρω Windows γτ τωρα εχω μονο Linux.
μέσα και εγώ φυσικά για ποκεράκι!
οσοι εχετε κατεβασει αυτην την εκδοση και ψηνεστε για παιχνιδακι αργοτερα ριξτε συρμα…
Εγώ είμαι μέσα αλλά θα μπουν και άλλοι??μπείτε παιδιά!
για όποτε είσαι μέσα ρίξε ένα ποστ, εγώ μετά τις 12.30.
Now playing: Haggard - Chaoter IV - The Sleeping Child
via FoxyTunes
Angel Death αν ακους,ξεκιναμε? (και οσοι αλλοι ψηνονται)
ok αν είναι φτιάχνω game?Rocking θα το ονομάσω, στο pro-room, ok?
Now playing: DevilDriver - Pray for Villains
via FoxyTunes
Οk…
Κάνω refresh τοση ωρα αλλα δεν βλεπω το γκρουπακι…:-k να το κανω εγω μήπως?
αφού παίζουμε???μήνυμα από το παρελθόν αυτό?:lol::lol::lol:
Μα κοιταω στο pro-room και δεν βλεπω group rocking…:-k (για την ιδια εκδοση poker μιλαμε σωστά?)