Μην το ψάχνεις, έχω καεί άσχημα.
Με μπλακτζακ κυρίως.
ποοο δεν το πάω και τόσο το μπλάκτζακ γιατι είναι κατα κύριο λόγο λολοφαρδίας παιχνίδι. πόκερ μαγκες! ποκερ! άμα είναι να κανονίσουμε απο κανα fb για χαβαλέ.
για fb μεσα κι εγω, πετατε προφαηλς αμα ειναι και ακολουθω.
είναι και θέμα ικανότητας 8)
profile sto fb γιανα κανονίσουμε : Fotis Lamprinos
Και το ποκερ καρακατακωλοφαρδο ειναι!!!:lol:
Ε μα αν ειναι δυνατον!!!Να κραταω ΑΑ ο αλλος(δευτερη φορα επαιζε).Να κραταει 22 και το φλοπ να ειναι Α69 να πονταρω γυρω στις 25 μαρκες.Να με κανει call με ενα pair of deuces και river,turn να ειναι τα αλλα 2 δυαρια!!
Whatevah, χαρτιά είναι, το μόνο ίσως μητυχερό παιχνίδι είναι το σκάκι. Τέσπα είμαι off topic.Πάντως με ποκεράκι καίγομαι και εγώ, όταν έχει διάθεση η παρέα. Βέβαια παίζουμε με μικρά ποσά και συνήθως στο τέλος δίνουμε τα λεφτά πίσω, απλά έτσι για την φάση.
Now playing: Heathen - No Stone Unturned
via FoxyTunes
Κωλόφαρδο όντως αλλά όχι και τόσο λάθος παίξιμο.
Πόκερ = ψυχολογία + πιθανότητες + τύχη.
Ναι ρε συ αλλα οταν παιζει κατω Α και κρατας 2 εσυ και πονταρεις.ε του πουστη τι κραταει ο αλλος για να σ κανει call…
Καλά ναι και μόνο μια έκφραση, προδίδει τα πάντα.
Και μετά πιθανότητες και τύχη που είναι παράγοντες σε όλα τα τυχερά παιχνίδια.
Now playing: Heathen - Arrows Of Agony
via FoxyTunes
Λογικά σκέφτεται ότι κρατάς έναν άσο (οκ, δεν ξέρει ότι έχεις ζευγάρι) και υπολογίζει τι πιθανότητες υπάρχουν να σκάσει ένα δυάρι και τι απόδοση έχει αν μπει.
profile sto fb γιανα κανονίσουμε : Fotis Lamprinos
εισαι αυτος με μπλουζακι ελβις η ο αλλος με μια αμαξαρα για αβαταρ;;
ψηνομαι και γω για βραδια ποκερ:)
κατα πρωτον το ποκερ δεν ειναι παιχνιδι τυχης. αυτο με τα 2αρια ειχε ελαχιστες πιθανοτητες να γινει και γενικα αν παιζεις σωστα μακροχρονια θα εισαι κερδισμενος.
επισης αυτο που διαβασα για 10 buy in και 5 rebuy δεν ειναι σωστο.βασικα αυτος που θα θελει να ξαναμπει καλυτερα να μην το κανει
.και γω προτιμω κας.δηλαδη απειρα rebuy και τα blinds σταθερα
με το μπλουζάκι ελβις ειμαι :p:lol: 8)
οκ εγω ειμαι ο lucky luke…κανονιστε εδω περα ωρα και μερα για φεησμπουκικο ποκερ…
Σας εκανα add…οσοι ειναι μεσα ας μιλήσουν…
Βάλτε κι αυτό να παίζει:
αντι για φεηςμπουκ μπορουμε να παιξουμε ονλαιν με αυτο εδω
το εχω ξαναποσταρει. αν το κατεβασετε και ψηνεστε για σιτ εν γκοου ενημερωστε
super version…να σαι καλά voodoo…
επειδη το σβησαν το λινκ οποιος το θελει ας μου στειλει πμ. πειτε να κανονισουμε κιολας