Κι εγώ δουλεύω 18 ώρες… Έτσι έτσι Ανδρέα δικαιολογίες είναι αυτές…
Νεολαία σου λενε μετα …ουυυυυυυ ρεεεεεεεε
καλά ρε,σε ποια τάξη είσαι??? :?
Γμτο εγώ ήμους Θεσσαλονίκη…Και την άλλη Δευτέρα έχω πάλι ταξίδι…Πάντως που θα μου πάει,θα τα καταφέρω να έρθω μία βραδιά(το νεο προγραμμα της σχολής φωνάζει από μακρια “Θα σας γαμ(λογοκρισία)φέτος!!!” με 15 μαθήματα και 4 ώρες εργαστηρίων καθε μέρα+5 μόνιμες θεωρίας)
re teli tous europe gnorizeis mono ke aftoapokalise ke poseras? apo otan arxises na erxese sto texas, egine anthropos, gi afto kernas ke ton sir jim sinexeia…ine o evergetis sou!
Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον είσαι καψούρα… Μ’ εμένα τον Sirjim τον Ανδρέα, τον Jim_lick τον Πέτρο ή και με τους πέντε μαζί;
Πω πω!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… :twisted:
Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον είσαι καψούρα… Μ’ εμένα τον Sirjim τον Ανδρέα, τον Jim_lick τον Πέτρο ή και με τους πέντε μαζί;[/quote]
me esena fisika…
Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον είσαι καψούρα… Μ’ εμένα τον Sirjim τον Ανδρέα, τον Jim_lick τον Πέτρο ή και με τους πέντε μαζί;[/quote]
me esena fisika…[/quote]
Εκτός από εμένα με ποιούς άλλους…;
me esena fisika…[/quote]
Εκτός από εμένα με ποιούς άλλους…;[/quote]
entaksi…olous sas sas goustaro…
H καρδιά σου και η αγκαλιά σου είναι τεράστια…
Θα παει κανενας Texas Σημερα που παιζει ο Sir Μπιθικωτσης , επ sorry o SirJim ηθελα να πω .
Εγώ - Εγώ !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
esena vre de se vazoume mesa… tha mas fas oles tis ginekes… apa-pa-pa…
ooooxooo vreeeeeee!!!
Έχεις τα δίκια σου, αυτό δεν το είχα σκεφτεί!! :roll:
Αν και πολύ θα ήθελα να έρθω κάποια στιγμή για να σας γνωρίσω και προσωπικά…να έχω και μία εικόνα του ποιούς κράζω!!! :lol: :lol: :lol:
ante vre, ela to vradi, xavale kanoume…
Σίγουρα θα έρθω κάποια Δευτέρα, αλλά σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση…είμαι εντελώς λιώμα! Αυτό άλλωστε είναι ξεκάθαρο άμα σκεφτείς πως είμαι στην δουλειά τόσες ώρες που “αλληλογραφούμε”, και δεν έχω κάνει τίποτα!! :roll: :roll:
i poli douleia trwei ton afenti!!!
ante tha valw video anastacia gia tin parti sou an ertheis!!!
Χωρίς 50 cent…ξέχνα με!! 8)
Ελα και θα σου δωσω 1 Εuro ή 2 x 50 cent :lol: :lol: :lol:
Eeeemmmm, signomi kiolas…
den ekleise gia kalokairi???