Eγω που ημουν ρε ? 8O
Με εκείνο το μελαχροινό το μανάρι…
axmm…o mpampas me melaxroinh ypar3h…to pisteyw…exw mpampa kardiokatakthth!!! :twisted:
Τα διαψευδω ολα …!!! :?[/quote]
Τι να διαψεύσεις?Ουρά από πίσω τα θηλυκά…“ένα αυτόγραφο μόνο ένα…να εδώ στο δεξί κωλομερι” φωνάζαν όλα…Αφού είχαμε βαρεθεί με τον Τέλη να περνάνε super γκόμενες από μπροστά μας…Πάντως μπορώ να πω ότι τον είχαν ενοχλήσει και τον Αντρέα και ότι δεν ήθελε άλλο να του την πέφτουνε :lol:
Πόση είναι η συνδρομή για το fan club Αντρέα? :lol:[/quote]
Ρε αν δεν ήξερα πόσο φιλοχρήματος είσαι θα σε πίστευα ακόμα κι εγώ… Λέγε καθήκι πόσα του πήρες για να λες αυτά που λές…;
Τι?Εγώ να πληρωθώ?Να του πάρω λεφτά για να πω την αλήθεια?Είμαστε σοβαροι?Να μην ενημερώσω το κοινό? Φυσικά και δεν πληρώθηκα γιατί εγώ δεν είμαι τέτοιο τύπος! Αν είναι δυνατόν!!!Απορώ πως το είπες αυτό για μένα,με προσβάλλεις…Ξέρεις εγώ έχω τιμή…200ευρώ ακατέβατα :twisted: :lol:
Καλά ρε μόνο με 200 ευρώ λες τέτοια πράγματα; Την επόμενη Δευτέρα θύμισε μου να σου εξηγήσω τον τρόπο που θα βγάλεις τα cd της χρονιάς…
Τι πρότυπα δίνετε ρε στη σημερινή νεολαία ??
Κοίταξε εσύ να ζητάς περισσότερα…Εγώ έθεσα στάνταρ τιμή και τώρα με την πελατεία δε μπορώ να την αλλάξω… :twisted:
Ποια νεολαία?Αυτή είναι μεγαλύτερη από μένα
Xμ! Θείο με 3000 ευρούλια γίνομαι μέλος στο club…
MAZESTIX σ ευχαριστώ αλλά μη το πεις στο μπαμπά μου…
3000???
που έφτασε η σημερινή νεολαία… :? :lol:
Οχι η νεολαια MAZESTIX, η νεολερα μαλλον.
Εφτασαν στο σημειο με 3000 ευρω να πουλανε τον πατερα τους…καημενε Αντρεα…
H κορη μου δεν με πουλαει , δεν τολμαει να το κανει αλλωστε την εχω απειλησει οτι θα την στειλω σε αναδοχη οικογενεια
H κορη μου δεν με πουλαει , δεν τολμαει να το κανει αλλωστε την εχω απειλησει οτι θα την στειλω σε αναδοχη οικογενεια [/quote]
Για αυτο θα σε πουλησει…
Εγώ τον μπαμπακουλίνο μου δεν τον πουλάω…Χαζή είμαι…;!!! :twisted:
Εσύ χάνεις…
Όλοι TEXAS το βράδυ ρεεεεεεεεε. Άντε σηκωθείτε από τον καναπέ σας… Οι γέροι σας βάλαμε τα γυαλιά…
μερικοί από την νεολαία έχουν εξεταστική!!! οκ??? :evil:
Και σχολείο…!!! :twisted:
και εμεις δουλευουμε … 10 ωρες την ημερα :evil: αλλα δεν λεμε δικαιολογιες
και εμεις δουλευουμε … 10 ωρες την ημερα :evil: αλλα δεν λεμε δικαιολογιες[/quote]
… dikaiologies?!..