Συγνώμη δηλαδή, συνήθως Δευτέρες έχει πιο πολύ κόσμο? Δεν δουλεύει κανείς τις Τρίτες??? 8O :roll:
Αποφασίστε κάφροι επιτέλους…
Εχουν τυχει πολλες Δευτερες που το μαγαζι ειναι παταμε να σε πατω … φρικη , και ιδιως αν ειναι καλοκαιρι που ειναι ανυποφορο .
Εχουν τυχει πολλες Δευτερες που το μαγαζι ειναι παταμε να σε πατω … φρικη , και ιδιως αν ειναι καλοκαιρι που ειναι ανυποφορο .[/quote]
na zitisoume tote apo ton kapela na anoiksei ena stin paraliaki…isos na exei kai ligoteres katsarides ekei,giati sto texas kalista pas kai gia safari katsaridas ama variesai to tragoudi pou akous!orismenes malista,oi pio tolmires,se prokaloun perpatontas anamesa sto poto sou kai ta tsigara sou…yperifana,koitontas se sta matia!
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
epathan kati ta matakia sou?
Σαφαρι κατσαριδας ε; Τελεια…Θα το κανω στεκι μου… Να πω στον Θαναση να φερει και εξοπλισμο…Θαναση τα teza φερε την Δευτερα!!!
{Αντε κι ειχα αρχισει να βαριεμαι…}
pos na min variesai afou den exeis fantasia?ti na to kaneis to teza?tha sou anevaso ton vathmo dyskolias…anaptiras!!!nai, kala to diavases,ANAPTIRAS!tis kynigas me to mini flogovolo kai tis fountaloneis!
Ε ρε τι σκεφτεται ο ανθρωπος αμα βαριεται!Την λατρευετε ολοι την μουσικη εκει ε;
(No offence mr. dj)
[Αυτο που μ’αρεσει ειναι οτι παραδοξως δεν ειμαστε οφφ τοπικ!}
tin mousiki tin latrevoume…alla oxi ekei mesa!!!..aporo giati to lene club!texas club!teza club?.. 8)
Για πιο TEXAS μιλάμε;
[size=7]ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΤΕΞΑΣ![/size]
Κατάφερα για πρώτη φορά να περάσω ΠΟΛΥ ωραία στο τέξας.
Βασικά είστε κωλόπαιδα, αλλά μετά την εξεταστική παίζει να ρχομαι πιο συχνά για επανάληψη των χθεσινών παραληρημάτων. Πείτε και του Φατούρου να ρθει.
“Ο μικρός Ανχόλι και η επαναφορά του στον κόσμο του αλκοόλ μετά από καιρό.”
toulaxiston epiases to noima oti prepei na pineis ekei mesa gia na vgei i vradia…
Ρε, γαμώτο? κι εγώ στο πάρτυ, που πήγα, έπρεπε να πιω για να περάσει η βραδιά?
Βέβαια, είχα και τα τυχερά μου?
Αλλά, wild sex [[size=2]Κοκκίνου, μην κάνετε τους ανήξερους[/size]] στο underworld?..?
:evil:
evale kokkinou sto underworld??? xaxaxaxa… louloudoudes eixe? ax,vre koritsi mou,pos antekses? kai underworld kai kokkinou? se thavmazo…
Ένας γνωστός μας είπε πως νωρίτερα είχε βάλει και Χαλκίτη…
ax,vre koritsi mou,pos antekses? kai underworld kai kokkinou?
Το underworld είναι μια χαρά όταν κάνει τα ebm παρτυ? μετά τις 3:00-4:00 όμως?
Στο συγκεκριμένο, άντεξα ύστερα από ποτήρια και ποτήρια βότκα και κάτι σφηνάκια τεκίλας?
se thavmazo…
Καλά, αυτό συμβαίνει γενικότερα στην ζωή μου? είμαι άνθρωπος που εκπέμπω τον θαυμασμό! :lol:
e?
peite mou kai mena vre paidia, pws ekpempetai o thaumasmos?? kati san ta radiokimata diladi?
Se poia sixnotita ekmpepeis kali mou? Athina pianeis? UHF? i VHF? Doriforika kati se NOVA mipws??
Ειχες δεν ειχες την αμολυσες την κλανια σου γερο , και σου εχω πει , κανε κατι για να μην σου φευγουν … δεν μας λυπασαι ? παναθεμα σε !!!
LOL! Άσε Μήτσο, πρέπει να βγαίνει με φορητό 0.5 mW και το SQL στο τέρμα…
Χαλαρά UHF στα 433,085 με υπότονο 66,4! [size=1](Ναι είμαι ποζέρι…)[/size]