min ton peirazete ton sirjim…ante!
aplos akouste ton…exei na mas pei gia tin isotimia pou troei emas tis gynaikes!!!
Εμενα ρε , δεν με υποστηριζεις ποτε σου , μονο μου την λες. :evil:
min ton peirazete ton angel_in_black…
afou exo mpei ego ksana sto rocking,tha ton analavo prosopika…
ante vre fora tin masela sou gia na pas sto wizzard, xedontiari!!
min to deireis to paidi… lipisou ton, twra pu den exei kai dontakia…
Kalo mou paidi, den xreiazetai na grafeis me mikra grammatakia [size=6][/size]oti risai POSERI!
Έχεις δίκιο! Φαίνεται απο τα τραγούδια που σου ζητάω κάθε Δευτέρα… LOL
Μαθε να γραφεις ρε , μου το παιζεις και συντακτης σε περιοδικο και ακομα δεν εχεις μαθει τις λεξεις , καλα λενε οτι οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος παθαινει μαλακινση . Και επειδη εισαι φιλος μου , θα σε μαθω παλι εγω .
1ο Μαθημα
Η Αλφαβητα .
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ σ τ υ φ χ ψ ω
Τι έγινε? το παίζεις έξυπνος;
Άντε μη φέρω κι εγώ τα βιβλία μου και αρχίσω να αραδιάζω, αυτά που έμαθα.
mi dineis simasia agapiti mou…einai eksypnoi oi antres,alla emeis eimaste eksypnoteres. gi afto kai kontrolaroume ti zoi tous apo ti stigmi pou tha genithoun mexri na pethanoun…
Την ξέρεις την θεωρία του τρυπισμού…;
Στην αρχήόλοι από μια τρύπα βγαίνουμε
Στη μέση σε μια τρύπα μπαινοβγαίνουμε
Και στο τέλος σε μια τρύπα καταλήγουμε…
Όντως οι τρύπες, συγνώμη οι γυναίκες ήθελα να πω είναι εξυπνότερες…
orismenon malista to sperma einai toso adynamo,pou gi apogono afinoun mia trypa…lol
Μαθε να γραφεις ρε , μου το παιζεις και συντακτης σε περιοδικο και ακομα δεν εχεις μαθει τις λεξεις , καλα λενε οτι οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος παθαινει μαλακινση . Και επειδη εισαι φιλος μου , θα σε μαθω παλι εγω .
1ο Μαθημα
Η Αλφαβητα .
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ σ τ υ φ χ ψ ω[/quote]
Εθενα ξεδοντιάρη θα θου σπάθω το θαγόνι αμα θε πετυχω πουθενα!!!
Θα ερθεις στο ΤΕΞΑΘ δεν θα έρθειθ;;;;;
Ευτυχία να έχεις απόγονο μια τρύπα…
Άλλο ένα δουλικό στις υπηρεσίες σου
Τεξας δεν θα ερθω ρε , σταματα να κανεις απεγνωσμενες κινησεις στο να μαζεψεις κοσμο στην κατσαριδοτρυπα. Θα μου κλασεις τα … μην πω , καλα οταν θα ερθω σπιτι σου το καλο που σου θελω ειναι να εισαι ευγενικος μαζι μου , γιατι θα σου σπασω ολα τα cd και τα dvd , μην παθεις κανα εγκεφαλικο και μεινεις επιτοπου . :lol: :lol: :lol:
Άλλο ένα δουλικό στις υπηρεσίες σου[/quote]
xairomai pou stis adynamies sou,vriskeis thetika stoixeia…vevaia mexri na megalosei to douliko,gia ta epomena 23-24 xronia,tha eisai esy to douliko tou doulikou…lol
Άλλο ένα δουλικό στις υπηρεσίες σου[/quote]
xairomai pou stis adynamies sou,vriskeis thetika stoixeia…vevaia mexri na megalosei to douliko,gia ta epomena 23-24 xronia,tha eisai esy to douliko tou doulikou…lol[/quote]
Μέχρι τότε υπάρχει μάνα και γυναίκα… Ενίοτε και τίποτα “φίλες” πρόθυμες να με υπηρετήσουν…
Με κινήσεις σαν τη χθεσινή λοιώνουν σχεδόν όλες…
anoite…esy douleveis omos 12 ores to 24oro…kanena allo douliko! xaxaxaxa…
Τεξας δεν θα ερθω ρε , σταματα να κανεις απεγνωσμενες κινησεις στο να μαζεψεις κοσμο στην κατσαριδοτρυπα. Θα μου κλασεις τα … μην πω , καλα οταν θα ερθω σπιτι σου το καλο που σου θελω ειναι να εισαι ευγενικος μαζι μου , γιατι θα σου σπασω ολα τα cd και τα dvd , μην παθεις κανα εγκεφαλικο και μεινεις επιτοπου . :lol: :lol: :lol:[/quote]
- Den klaneis kati pou den iparxei!
- Tha ertheis TEXAS giati esi kai oi katsarides eiste kollitaria.
- Eimai eugenikos mazi sou, fantasou kai na min imoun ti tha sou egrafa!!!
- Ematha oti exeis kati nea mp3, pame gia kafe???
Mεσα στην βδομαδα που ερχεται περιμενω νεα παραλαβη γυρω στα 150 με 200 cd σε mp3 αν θυμαμαι καλα . Θα τα βρουμε