Thats Why

Ενα θεμα το οποιο εχει κλειδωθει στην κανονικη του μορφη ομως.
Λειπουν οι γατες (μοντς) και εμεις σαν γνησιοι αρουραιοι χορευουμε.

Πλάκα κάνεις?
Ποια συζήτηση?

Μόνο επιθέσεις, προσβολές και ανούσια ποστ υπάρχουν εδώ μέσα.

Το θέμα που προβληματίζει όμως δεν είναι αν πρέπει να γινεται χρήση τους ή οχι, αλλά αν φτάνουν για όλους.

μάλλον για να ποστάρουν οι ΩΡΙΜΟΙ παραμένει ανοιχτό.

Ε μέχρι κάποια σελίδα υπήρχανε σχετικά posts.Μετά ήρθε η rock and roses,ο damnation και όλοι ξέρουμε το αποτέλεσμα.

Όχι,εννοώ τις βαριές ποινές σε spammers.

Σοβαρά τώρα, δε νομίζω ότι έχει κάνει κάτι τόσο χοντρό ο δατς για να φάει μόνιμο μπαν. Ειδικά στο οφφτόπικ που δε γίνεται και καμιά σοβαρή συζήτηση…

Δεν έφαγε μόνιμο.Όπως και να χει,το λέω και θα το λέω για πάντα,off topic είναι.Spamming πέφτει παντού,πόσο μάλλον εδώ.Στο κάτω κάτω,γιατί να μη γίνεται χαβαλές?

Δεν είπα ότι έφαγε μόνιμο. Απλά είπα ότι το προσωρινό μπάν ήταν λογικό. Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα.

Πόσες φορές έχει γραφτεί η λέξη “ώριμος / ανώριμος” σαυτό το θρεντ?

#-o

αυτο παλι, που κολλαει ?

Είναι 2:51, βαριέμαι να διαβάσω κάθε λεπτομέρεια του τοπικ, αλλά αν είπε η rock and roses σε κάποιον ότι τα ναρκωτικά σκοτώνουν δεν το θεωρώ κακό.

Παρόλο που μου την έσπαγε η όλη φάση “μαμμύ” (όχι οτι μου την έσπαγε ιδιαίτερα η ίδια, αδιάφορη γιατί δεν ποστάρει και πολύ στα μουσικά θέματα που παρακολουθώ, απλά) χαλάστηκα λίγο με την επίθεση σε αυτήν.
Άσχετα απ’ το αν δεν χρησιμοποιεί τελείες κλπ :stuck_out_tongue:

τα ναρκωτικα δεν σκοτωνουν (οχι ολα τουλαχιστον ) και η ολη φαση με το μαμυ ειναι σκετη αηδια !

Ίσως η φάση με το μαμμυ…
Αλλά το να ακούγετε από κάποιον η φράση τα ναρκωτικά σκοτώνουν μόνο κατακριτέο δεν είναι. Ακόμα και αν δεν σκοτώνουν κυριολεκτικά (που το κάνουν αν δεν απατώμαι), το κάνουν ίσως μεταφορικά, και καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Δεν παίρνω το μέρος της rock and roses, ειδικά αν είπε κάτι για thats που ίσως δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει το τοπικ, απλά μιλάω για την συγκεκριμένη αναφορά…

το θεμα ομως ειναι οτι η ροκ εν ροουζες δινει συμβουλες λες και ειναι μαμυ

Το γεγονός ότι οι πάντες το ξέρουν και έχουν βαρεθέι να το ακούνε, τους κάνει να αναζητούν τη βελόνα όλο και περισσότερο με την κάθε ακρόαση για να φύγει η βαρεμάρα.

Παιδιά σχωράτε με αλλά θα το κλειδώσω αυτό το θρεντ. Δεν ξέρω ίσως να φταίνε και οι μπύρες. Τέσπα, ο ντέθστερ έχει δίκιο.

Όχι πια όμως

Α και ο λόγος δεν είναι ότι είναι θέμα τζηηηζ και πρέπει να το κλειδώσω. Ξηγημένοι. Δεν υπάρχουν θέματα τζηηηζ.