Damnation, μύησε μας στον κόσμο του τρου:!:
Α,ναι. Επειδή σβήστηκε (ως άσεμνο αλήθεια;) πάνω κάτω παρακαλούσα τη χρήστρια Ροκ εντ Ρόουζες να σταματήσει τις μεσαιωνικές βλακώδεις συμβουλίτσες, γιατί ούτε η μάνα μας είναι, ούτε κάτι άλλο μας, και ευτυχώς. Γιατί είναι βαρετή. Με αγάπη.
Και μη γλείφετε, είναι χαζούλικο. Αχού!
tolkki τώρα τι καταλαβαίνεις κι εσύ???
σε είχα για σοβαρότερο και είμαι βεβαία ότι είσαι σε παρακαλώ επομένως έτσι???
φιλε δεν σε ξερω , και ουτε εχω κατι μαζι σου , αλλα η γνωμη σου ειναι κατω απο 10χρονου , αλλιως για γελια . δηλαδη τοσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ πιο μεγαλη μαζεμενη βλακια σε ποστ δεν εχω δει #-o :lol: :lol: :lol:
μονο και μονο να ηξερες ποσα ατομα εχουν μαθει για την μουσικη που γουσταρουμε ολοι πιστευω που γραφουμε σε αυτο το φορουμ , δεν θα εκανες αυτο το “χαζο” ποστ . και φυσικα και καλα κανουν τα 16χρονα οπως τα λες και πετανε και καμια μαλακια . ειναι της ηλικιας που μαλλον εσυ ζεις στα 30 .
και δεν προστατευω κανεναν την γνωμη μου λεω . για να μην παρεξηγουμαστε .
[quote="“Demon_Cleaner,post:52,topic:6817”]
Δηλαδή έλεος.
Τελευταία φορά που κοίταξα, ήμουν στο rocking.gr και όχι στο zhtavoithia.gr ξερωγω.
Αν ο δατς γουάη είναι μπαφάκιας, κοκάκιας ή ότι άλλο, προφανώς και έχει επίγνωση της κατάστασης και αν θέλει να ζητήσει βοήθεια, θα το κάνει χωρίς την παρότρυνση κάποιου που δεν τον ξέρει καν.
Αυτές οι απρόσωπες και αγαπησιάρικες συμβουλές είναι αχρείαστες.[/QUOTE]
και τι είναι χρειαζούμενο κατά την άποψή σου???
Τον έχετε ορίσει εκπρόσωπό σας στην επίθεση σας στο προσωπό μου???
a propos ούτε γω διαβάζω τα όσα γράφεις τα θεωρώ υπερβολικά ανώριμα όπως και τα όσα κατακαιρούς λες αλλά αυτό μάλλον είναι ψιλά γράμματα για την εξοχότητά σου φαντάζομαι
Είναι ανακούφιση θα έλεγα. Και είμαι αρκετά ώριμος για να μην θεωρώ τον εαυτό μου ντάντυ. Over and out!
Αν ήσουν αρκετά ώριμος θα εκφραζόσουνα καλύτερα και κυρίως θα σεβόσουνα τους άλλους συμφορουμίτες σου
Κι αν δεν ήμουν άρρωστος θα ήμουν για μπύρες τώρα!
Να αρχίσω να απαριθμώ ονόματα??? το θεωρώ περιττό όσο για την χρήση τους είναι μια όχι απλώς κακή αλλά ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ όλα τ΄άλλα είναι για να σπαμάρουμε στα φόρα και να το παίζουμε και καλά άνετοι και μάγκες και υπεράνω
Εμ άμα είμασταν υπεράνω και βάζω και τον εαυτό μου μέσα δεν θα είχαμε ανάγκη κανένα είδους ναρκωτικού μηδέ αποκλειομένου και του τσιγάρου
Διακρίνω έναν φασισμό πάντως κατά των ναρκωτικών. Εγώ είμαι υπέρ αυτών. Εσύ που είσαι κατά πώς απορρίπτεις έτσι εύκολα την αντίθετη άποψη;
Τα λες σωστα, αλλα ο τροπος που τα λες ειναι καπως.
Γιατι δεν ειναι ολοι σαν εσενα.Εσυ αν καποιος απο εδω σε πει μαλακα, θα πας στο επομενο ποστ και το βραδυ θα πιεις και μια μπυρα.Και καλα κανεις.Σιγα τωρα μην κατσεις να θιγεσαι για ενα ποστ απο τον καθε τυχαιο στο φορουμ.
Οι υπολοιποι ομως παθαινουν το αντιθετο.Και ξερεις τι?Οι κανονες του φορουμ δεν ειναι στα μετρα σου.Δηλαδη παντα θα σβηνονται ποστ σου, και θα χανεις ενα μερος απο το δικιο σου, επειδη εκφραζεσαι ‘λαθος’ ή διαφορετικα.Ξερω οτι στυλ δε προκειται να αλλαξεις, αλλα ειναι κριμα καποια σωστα ποστ να σβηνονται επειδη τα λες οπως να ναι.
Εννοειται οτι δεν σκοτωνουν τα ναρκωτικα.
Κανεις δεν πεθανε απο χασις ή απο κανονικη δοση ηρωινης.
Αλλο το τι κακο σου κανουν τα “βαρια”…
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
Τα ναρκωτικα σκοτώνουν
καντε με μπαν δια παντός δεν με ενδιαφέρει με ενδιαφέρει έστω κι ένας να πήρε το μήνυμά μου
Τα ναρκωτικά δεν σκοτώνουν. Σας κάνουν ευτυχισμένους και καλύτερους ανθρώπους.
Διαδώστε το!
Η υποκρισια και ο εφησυχασμος του εαυτου μας σε ολο του το μεγαλειο.
Τωρα μολις εσωσες 12 χρηστες απο βεβαιο θανατο:!:
Και ένα κουταβάκι που δεν άντεξε τον απογαλακτισμό και το ριξε στην ασπρούλα!
Ποια τα κριτήρια σεβασμού συμφορουμιτών? Η ηλικία?
Κατά τα άλλα,μακρυά απ’ τα ναρκωτικά! Το λέει και ο ΛΕΚΤΙΚΟΣ.
Υπάρχει έστω ένας λόγος για τον οποίο αυτό το θρεντ παραμένει ξεκλείδωτο?
1ον: Πάντως όχι αυτό. Ο δατς έχει και οικογένεια αν θέλει συμβουλές. Και
2ον: Σκέφτομαι και μόνος μου, δε χρειάζεται να με βάλει κάποιος.
Ναι,η συζήτηση γύρω από ένα θέμα που όπως φαίνεται προβληματίζει.