Κανονική ταινία αλλά δεν έχω καταλάβει πως θα είναι το racoon.
:dunno:
Η Elizabeth Olsen μπορεί να ξεκίνησε ως μια αντιπαθητική μικρή με την δίδυμη αδελφή της και μια ακόμα πιο αντιπαθητική wanna be star όταν έφτασε στα 16-17 της αλλά τα τελευταία χρόνια δίνει τεράστιες ερμηνείες με αποκορύφωμά στην ταινία Martha Marcy May Marlene. Την θεωρώ πολύ καλή επιλογή.
βρε μαζί σου για τις ερμηνείες και για όλα, αλλά αυτή είναι πιτσιρίκα, αλλιώς έχω εγώ την κυρία “no more mutants” στο μυαλό μου
Οι δίδυμες είναι οι Mary-Kate & Ashley. Αυτή είναι η νορμάλ της οικογενείας, μικρότερη αδερφή τους και είναι όντως πολύ καλή ηθοποιός.
24-25 πρέπει να είναι αλλά μοιάζει αρκετά ώριμη στο πρόσωπο. Νομίζω θα κάνει.
Α έτσι εξηγείτε… και μένα μου είχε φανεί παράξενο να σου πω. Είναι που όλες μοιάζουν τρομερά μεταξύ τους.
είμαι στην ηλικία που μια 24άρα τη θεωρώ πιτσιρίκα, φακ μάι λάιφ.
στο πρόσωπο είναι πολύ όμορφη, αλλά επιμένω ότι μικροδείχνει, εγώ έχω στο μυαλό μου κάποια σαν την Famke Janssen ξέρω γω
[SPOILER][/SPOILER]
μακάρι φυσικά να αποδειχθεί τέλεια επιλογή και να με κάνει ρόμπα
Την είδα λοιπόν και εγώ χθες. Πήγα Πέμπτη περιμένοντας να έχει λίγο κόσμο αλλά έκανα μέγα λάθος. Πολύ πιτσιρικαρία με αποτέλεσμα αρκετή φασαρία. Θα χρειαστώ και 2η προβολή. Όπως και να έχει την ευχαριστήθηκα.
Το κείμενο είναι φουλ στα [U][B]spoiler[/B][/U] για την ταινία άρα όποιος δεν την έχει δει, δεν διαβάζει και γενικά κακώς μπαίνει στο thread πριν πάει στον κινηματογράφο.
Μου άρεσε πάρα πολύ η αρχή. Ήταν λίγο… James Bond ξεκίνημα, όλες οι ταινίες του 007 ξεκινάνε με μια σκηνή δράσης. Ενώ για όσους παρακολουθούν και το Agents of SHIELD η σκηνή ήταν σαν απευθείας συνέχεια του τελευταίου επεισοδίου (το είδα την ίδια μέρα ώρες πριν την προβολή).
Από εκεί και πέρα η ταινία πάει με 1000 σε όλη την διάρκεια, με εξαίρεση ένα μικρό διάλειμμα από όλη την δράση κάπου στην μέση της ταινίας, στο “κρησφύγετο” του Hawkey που ήταν εξαιρετικό και μάλλον μας έδωσε την πρώτη δόση από το Civil War. Οι ατάκες φεύγουν με απίστευτο ρυθμό και είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Ο Whedon είναι εξαιρετικός σεναριογράφος και το χιούμορ δεν γίνεται ποτέ κουραστικό ή γελοίο.
Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους για μένα ήταν πως θα βλέπαμε μια επανάληψη της πρώτης ταινίας. Αυτό δεν συνέβη. Το σύμπαν της Marvel μεγαλώνει, οι νέοι χαρακτήρες που μας συστήνονται είναι πειστικοί, εξαιρετική η Scarlet Witch της Olsen που δίνει και τις πιο σκοτεινές πινελιές, εγώ τουλάχιστον ψήθηκα για να τους δω και σε άλλες ταινίες (όσους από αυτούς θα μπορέσουμε να δούμε βέβαια). Ναι μου άρεσε ακόμα και ο Quicksilver αν και αυτός στο X-Men μάλλον είναι κάπως καλύτερος.
Ο Ultron καλός, σαφώς καλύτερος από τους villains που έχουμε δει στις ξεχωριστές ταινίες των Avengers, αλλά και πάλι σαν να περίμενα κάτι παραπάνω. Spader απλά εξαιρετικός. Τον Vision τον είδαμε λίγο και μετά το πρώτο μισό της ταινίας αλλά σαν πρώτη γνωριμία ήταν εξαιρετικός.
Τα άσχημα; Ναι υπήρχαν και αυτά. Βασικά ήταν κάτι που παρατηρώ να γίνεται όλο και συχνότερα. Η ταινία έχει για μένα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχε τόσο το τελευταίο X-men (που ακόμα περιμένουμε την extended) όσο και το τελευταίο Hobbit (που η extended θα έχει 30+ λεπτά). Βιασύνη. Χωρίς να μπορείς να πεις ότι λείπει η συνοχή είναι φανερό πως σε πολλά σημεία η ταινία τρέχει κάπως. Ο Klaw για το πότε εμφανίζεται και χάνεται χαμπάρι δεν παίρνεις. Γενικά συμβαίνουν πολλά πράγματα εδώ πέρα και τα 142 λεπτά φαίνονται πολύ λίγα. Στο imdb κανένα μήνα πριν την προβολή της ταινίας στο cast είχε και τους Winter Soldier, Loki που τελικά δεν εμφανίζονται στην ταινία καθόλου. Τα μεγάλα στούντιο δεν θέλουν πια τα blockbuster τους να φτάνουν το τρίωρο.
Έψαξα αργότερα κάποια συνέντευξη του Whedon και πέτυχα μια που αναφέρει πως η αρχική διάρκεια της ταινίας άγγιζε τις 4 ώρες (το first cut της πρώτης ταινίας Avengers ήταν 3 ώρες και το έριξαν στις 2,5). Υπάρχει πολύ υλικό που έχει μείνει εκτός και ο ίδιος είπε πως ένα μέρος από αυτό θα πάει για dvd/bluray αν και δεν διευκρίνισε αν θα είναι ως extended cut η απλά ως ξεχωριστό featurette στα extras.
Το τελικό πρόσημο βέβαια είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Δεν είναι καλύτερη από την πρώτη αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.
Επίσης θα ήθελα ο Whedon αν ποτέ επιστρέψει στην marvel να κάνει ταινία Hulk με τον Ruffalo.
Ειδα ξανα το πρωτο σημερα και αυριο παμε κινηματογραφο για το Age Of Ultron.
Ομορφιά το Ultron. Συγκρίσεις με το πρώτο μάλλον είναι άδικες, αλλά για τα γούστα μου νομίζω πως δεν απείχε ιδιαίτερα.
Όπως είπε παραπάνω κι ο ντεντ πολύ γεμάτη ταινία, με τις ατάκες να πέφτουν βροχή, το μοίρασμα του καστ ως προς χρόνο και σκηνές άψογο και χωρίς εμφανείς καθυστερήσεις, ούτε για την εισαγωγή των όποιων νέων χαρακτήρων. Δεν ξέρω αν είναι που το έχω πρόσφατο, αλλά έμεινα με την εντύπωση ότι σε σχέση με το “bigger and better” που τα περισσότερα σίκουελ προσπαθούν να πετύχουν, αυτό πέφτει όσο πιο κοντά γίνεται. Σεναριακά σίγουρα υπάρχουν κάποιες μικρές τρύπες, αλλά στο σύνολο -πέρα ίσως από την πλήρη απουσία SHIELD/ Coulson- δε βρήκα κάτι χτυπητό. Ξεχωριστή αναφορά στις ομαδικές action sequences, που αν και πλήρως χολλυγουντιανό PG-13 κατάφερναν να είναι απίστευτα πωρωτικές.
Ξεχωριστή αναφορά επίσης στο γεγονός ότι μετά από μιάμιση ταινία αξιωθήκαμε να δούμε ουσιαστικά Hawkeye. Και να τον αγαπήσουμε κιόλας. Κατά τα άλλα το καστ στα αναμενόμενα επίπεδα, με τον Thor του Hemsworth σχετικά θαμένο, τον Stark-Downey σχετικά μπροστά απ’ τους υπόλοιπους και τον Hulk του Ruffalo να περιμένει σολο ταινία. Από τους καινούριους εύκολα αγάπησα τον Vision του Bettany -“You’re right, he does hate you the most”- και την Scarlet Witch της Olsen, ενώ ο Quicksilver του Taylor-Johnson αν και συμπαθής κάπου χανόνταν. Σύγκριση με το επικό πέρασμα στο Days of Future Past ούτε γι’ αστείο.-
Σε κάθε περίπτωση, κρίμα που τα τσαλάκωσε (?) με τη Disney ο Whedon, γιατί η διαφορά και των δύο ταινιών του με τις υπόλοιπες -πλην Guardians, ίσως και Winter Soldier- μαρβελοταινίες είναι τουλάχιστον εμφανής.
[spoiler]Μεγάλη αγάπη για τις Agent Carter-ish στιγμές στις παραισθήσεις του Captain και της Black Widow. Ειδικά στη φάση με το σύγχρονο Black Widow project ήμουν έτοιμος ν’ αρχίσω να φωνάζω ΜΠΡΑΒΟ.
Το λαβστορυ που απ’ όσο έχω δει τρώει πολύ κράξιμο, δε μπορώ να πω ότι με ενόχλησε. Δεν ήταν απαραίτητο, αλλά μέχρι εκεί.
Και εννοείται ότι περιμένω να ξαφέρουν πίσω τον Quicksilver. Πέρα από το ότι ανάμεσα στους δύο ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα την έκανε ο Hawkeye -μέχρι και οικογένεια, ήταν προφανές-, άξιζε περισσότερο χρόνο.[/spoiler]
Πολυ μετρια η δευτερη, καποια στιγμη βαρεθηκα κιολας…
η πρωτη καλα ειχε παει απο ατακες αλλα στη δευτερη δεν τραβηξαν, 2-3 καλες κ οι αλλες τιγκα καγκουρικες κ η σκηνη του hawkeye με τον πιτσιρικα στο τελος θυμιζε φαση knight rider ή macgyver
Μονο μπατμαν ρε!!! (γενικα)
καλη κωμωδια γενικα αν και τα κλαιω τα φραγκα μου
ultron αθλιος. γενικα απο τα πιο παραπλανητικα τρειλερ ε