The Avengers

οι σειρα θα ειναι μονο με Hulk απο οσο ξερω!

αμα εβγαινε σειρα Avengers με Whedon σεναριο-σκηνοθεσια + αντικαθηστουσαν για τηλεοπτικους λογους το καστ με μελη του καστ της Μπαφυ και του Firefly, νομιζω πως, χωρις κανενα ενδοιασμο και με πασα ειλικρινια, θα σταματουσα τελειως να εβλεπα ταινιες και λοιπες σειρες μεχρι να τελειωνε…

κατα τ’αλλα, ονειρωξη το sequel ηδη…

αφιερωμενο σε σενα τοτε

926 κ.σ.

:lol::lol::lol:

Φοβερό, διασκεδαστικό, χιούμορ, ατέλειωτη δράση και σωστή ανάπλαση χαρακτήρων.

Kαι αυτό:

ναι ναι ναι ναι ναι ναι!!!

[B][U]ο Γουίντον δήλωσε ότι η δεύτερη ταινία και η σειρά θα είναι ανεξάρτητες[/U][/B]

περιμενω αντιδραση Lupin…

Λοιπόν μιας και δεν είχα την ευκαιρία να την δω σινεμά για δεύτερη φορά όπως θα ήθελα, την ξαναείδα χθες. Η μάχη με τους x-men για την καλύτερη ταινία marvel εξακολουθεί να είναι αμφίρροπη. Οι απαιτήσεις για το sequel είναι τεράστιες και αυτό συνήθως δεν είναι καλό. Δύσκολο το έργο του Whedon.

Κορυφαίο βιντεάκι από τους τύπους που φτιάχνουν τα honest trailers (αν δεν τα έχετε δει, ψαξτε τα , γαμανε)

[U]Joss Whedon Confirms Quicksilver and the Scarlet Witch to Appear in ?Avengers 2[/U]

πλιτς

και στο 3 να έχουμε ένα mashup avengers και xmen με σενάριο από house of m και μπορώ να πεθάνω ήσυχος

Εγώ πάντως θα ήθελα να δώ Civil War αντί για House Of M…

ΠΟΥΤΑΝΑ SCARLET

Το 2015 θα έχουμε man of steel 2 με batman, star wars episode 7 και

[B]OYΛΤΡΟΝ [/B]ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ, ΤΑ ΛΕΓΑ!!!

Ο Thanos τι απόγινε; Και τους δύο μαζί θα έχει;

Λογικά πάει για το 3 ο Θάνος.

Θα είναι και στο Guardians of the Galaxy. Μάλλον τον σκοτώνει ο Drax the Destroyer (τον οποίο θα παίξει ο Batista).

Δεν νομίζω να είναι επίσημη αλλά μου άρεσε αρκετά.

αλλαγμα στα παντελονακια μου επειγοντως. μακαρι η πρωτη ταινια να ηταν τοσο εμποριλα ωστε σε 2+3 και να βγουνε τα γουστα.

συγγνωμη δεν εχω καταλαβει
το guardians of galaxy
θα ειναι κανονικη ταινια ή animation?