Σε κιλά κουλτούρας κυρίως. Αν έχει πάνω από 2.5 κιλά κουλτούρας θεωρείται ποιοτική.
Αγνη καθυστερηση οι τελευταιες 2 σελιδες, σταπ ιτ.
Η ταινια γαμησε, οπως αναφερθηκε οι βαθμολογιες παντα πεφτουν μετα απο λιγο καιρο και μια χαρα χρησιμο ειναι το imdb, ο κοζμακης βαθμολογει.
μετα απο απίστευτα σερί διάφορων γεγονότων κατάφερα να δω και εγω.
λέρωσα το κάθισμα απο την χαρά μου.δεν κατάλαβα καν πως πέρασε η ώρα.
εχετε δικιο να λετε οτι πάει μαζί με τελευταίο x men και ίσως και πρώτο iron man που είχε ωραίο ρυθμό.
επίσης [B]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ[/B]
Κλαμα.
το ξαναείδα, πόσο γαμάτο είναι πια. Συμφωνώ με κριμσον και λοιπούς, δόξα και τιμή στον Χαλκ. Θυμάμαι πριν βγει η ταινία που κράζανε πολλοί για την επιλογή του Ράφαλο για το ρόλο.
Επίσης, Λόκι που ήσουν όλη μου τη ζωή.!
Πότε κυκλοφορεί σε ντιβιντι? Θέλω ΜΠΟΞ ΣΕΤ σε κουτάκι tesseract που να λαμποκοπάει στο σκοτάδι με μπουκλετ-κομικ και 10ωρα έξτρας, φχαριστώ.
Α.! Για να μη ψάχνω για το θρεντ του Θωρ, το βάζω εδώ(αν και μπορεί να έχει ήδη αναφερθεί): Κατά 99% λένε, κλείνει ο ΜΑΝΤΣ ΜΙΚΚΕΛΣΕΝ στο Θωρ 2 σε ρόλο κακού. :vibrate: Ποιου κακού δε ξέρω. Ας αρχίσουν οι μαρβελάκηδες τις εικασίες.
πωωωω αυτό σκεφτόμουν μόλις τελείωσε η ταινία…!!
γαμιστερή όσο δεν πάει!
είχα καιρό να βγω τόσο γεμάτη από κινηματογραφική αίθουσα!
ειδα κ εγω την ταινια χθες!παρα πολυ καλη,δεν το περιμενα!!!χαλκ κ αιρον μαν απολαυστικοι για ακομη μια φορα
για οποιον εχει δει την ταινια…
αχαχαχαχα επικό!
η καλύτερη σκηνή της ταινίας μαζί με:
http://www.youtube.com/watch?v=GHkT036deZ4
και αυτήν που εμφανίζεται ο hulk με την τελειωμένη μηχανή…
Marvel Cinematic Universe: Phase One - Avengers Assembled (10-Disc Limited Edition Six-Movie Collector’s Set)
Marvel?s The Avengers (Blu-ray 3D and Blu-ray)
? Captain America: The First Avenger (Blu-ray 3D and Blu-ray)
? Thor (Blu-ray 3D and Blu-ray)
? Iron Man 2 (Blu-ray)
? The Incredible Hulk (Blu-ray)
? Iron Man (Blu-ray)
? Bonus Disc - ?The Phase One Archives? (Blu-ray)
? Collectible packaging with exclusive memorabilia from the Marvel Cinematic Universe
Άντε να βγάλει και το play.com καμιά καλή προσφορά.
οταν γυριζονται ironman 3, thor 2, captain america 2 δεν μπορουσαμε παρα να περιμεναμε κι αυτο!! το ιδανικο βεβαια ηταν να ειναι και παλι ο whedon στο τιμονι! αναμενουμε λοιπον. :D:D
αναμενόμενο αλλα τελειο!
το οτι θα φτιαξει και τηλεοπτικη σειρα marvel το διαβασατε???
SAY WHAT???
ρε μεγάλε. θα πνιγώ με το τοστ. που το είδες αυτό?!!
τον παιζω
Κανε θεε μου να μην ειναι πολιτικαλυ κορρεκτ να δειχθει το αληθινο μεγαλειο της Μαρβελ :papas::papas:
[SPOILER]Τι ειδηση εδωσες βραδιατικα ρε πουστηηηηηηηηηηηηηη :yahoo:[/SPOILER]
Αυτα ειναι!!!
Η είδηση για σειρά βγήκε μαζί με την είδηση του sequel βασικά. Πάντως εγώ δεν ξετρελάθηκα, δεν ξέρω πόσο καλά θα βγει στην tv και αν θα μπορέσουν όλοι οι original ηθοποιοί να συμμετέχουν. Ειδικά αυτό το δεύτερο το βλέπω πολύ δύσκολο.