5χορδό είναι αυτό όμως…¨/
οχι μαν 4χορδο.Μπορει να λεω και αλλο
οχι οχι εγώ έκανα το λάθος…το Corvette είδα εγώ…
Προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι καλυτερα θα ηταν να μαθεις απο την αρχη με 5χορδο. Μετα το 4χορδο δεν θα ειναι δυσκολο, και διαφορες στις τιμες δεν υπαρχουν.
Εγω 5χορδο πηρα για αρχη. Το μονο σπαστικο ειναι οτι τις πιο πολλες ταμπλατουρες για τα τραγουδια τις βρισκεις για 4χορδα, αλλα δεν εχει μεγαλη διαφορα. Απλα παιζεις μια χορδη κατω
Τελικα συννενοηθηκαμε
ναι εντάξει όλα…
το ibanez θα πάρω (gsr200 ΣΕ ΑΣΠΡΟ :P)
Καλα ρε!! Γραφτε με!! Θα σας δειξω εγω! Θα δειτε τι θα παθετε Aντε v3od καλοριζικο
η βλακεία στο όλο θέμα είναι ότι θα περιμένω τώρα να έρθει η κάρτα γραφικών μου από εγγύηση
του e-shop και έχει περάσει ένας μήνας και ακόμα στο μέσα στην βδομάδα είμαστε…
(για να πουλήσω το pc και να πάρω το μπάσο)
Κανεις δν νοιαζεται για σενα γιατι εχεις αυτο τον αριθμο ποστ.
Πουλα το χωρις την καρτα.
Αυτο ειναι θρεντιακη διαστρωματωση
Ψήνω τo EVL-Z4B της Cort. Κυρίως για home recording φάση. Πήγα και το τσέκαρα στο Λογοθέτη και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Έχει κανείς εμπειρία;
Ναι οντως, απλα εντυπωσιαστηκα απο την συγκριση τιμης-ποιοτητας του δικου μου και το προτεινω και σε αλλους ανεπιφυλακτα ^^
v3odor αντε καλοριζικο και καλοπαιχτο ρε!!
Μην τους ακους το καλυτερο χρωμα διαλεξες (κι εγω αυτο εχω )
Παιδια πειτε μου λιγο γνωμες plz για τον Marshall MB15. Τον εχω βρει σε αγγελια αλλα δεν μπορω να τον ακουσω ειναι εκτος Θεσσαλονικης, απλα τον βρηκα 80 ευρω και τον κατεβασα 60. Καινουργιος ελαχιστες ωρες παιξιματος. Εφαγα ολο το νετ να ψαχνω αγγελιες για μικρο ενισχυτη με τοσα λεφτα και ειναι η μονη αξιολογη προταση που βρηκα (δεν βρηκα και πολλες). Τον θελω μονο για το σπιτι, να το τονισω, απλα να μη βγαινει τερμα μαπα ηχος. Να ακουγεται…
Λοιπον πηγα σημερα και αγορασα ενα Vox amPlug για το μπασο και εχω πορωθει.
Για οσους δεν ξερουν, ειναι ενας μικρος ενισχυτακος που τον κοτσαρεις στο μπασο, του βαζεις και ακουστικα και καθεσαι και παιζεις οπου γουσταρεις χωρις να κουβαλας μαζι σου ενισχυτες. Το μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει ηχεια, οποτε μπορεις να παιξεις μονο ακουστικα και το ακους μονο συ οποτε ειναι μονο για practice αλλα βολευει πολυ. Δουλευει με μπαταριες και το ωραιο ειναι οτι μπορεις να βαλεις και mp3 player πανω του για play along με κομματια που εχεις μεσα.
Καρδουλες και τα συναφη…
Λεω να παρω ενα…ποσο?
Δεν ξερω ακριβως γιατι πηγα και το πρελαβα μονο. Θα το χρεωσουνε σε εναν φιλο του πατερα μου που τα παιρνει με χοντρικη, και θα μου πει εκεινος μετα ποσο ακριβως ειναι, αλλα νομιζω ειναι γυρω στα 45-50 ευρω.
Μμμ,καλο…
http://www.youtube.com/watch?v=R0rvNXScsss
Ποσο παλικαρι ειναι ο μπασιστας? Το κοντρα μπασο γαμει απλα. Ο drummer ορθιος… :respect:
Ερωτηση… Ειμαι αριστεροχειρας, και εχω ενα μπασσο για δεξιοχειρες… αξιζει να αλλαξω τις χορδες η το κρατησω οπως ειναι ???
αλλαξε το με μπασσο για αριστεροχειρες, η δοκιμασε αλλαξε τις χορδες :D. εκτος αν σε βολευει οπως ειναι