The Bassist's Thread

Και 'γω ειχα βαλει ernie ball,αλλα ειχανε πολυ μεταλλικο ηχο.Ενα 7/10 τους βαζω.

εγώ που δεν είμαι πολύ του metal πάντως μου άρεσε ο ήχος…
40άρες είχα βάλει και ίσα ίσα με βόλευε και στο slap.

έχεις να προτείνεις κάτι για πιο smooth καταστάσεις?για να ξέρω στην επόμενη αλλαγή.

Οχι δεν εχω γιατι οι μονες χορδες που εχω αλλαξει ηταν αυτες,την επομενη φορα θα παρω fender ή DR

ρε παιδία και εγώ ernie ball εχω και δεν μου πολυαρέσει ο ήχος.Θέω ποιό ‘‘βαρύ’’ ήχο τι προτείνεται,??παιζω με τα δακτυλα

παρε boomers

παίδες…έχω πάνω στο μπάσο μου 45άρες ernie ball
και το slap ακούγεται ίσα ίσα…π.χ στο can’t stop από RHCP
ακούγεται μόνο το pop ενώ το slap τίποτα…
σε κάνα μήνα λέω να αλλάξω χορδές…
τι χορδές να βάλω για να ακούγεται καλά το slap?

φιλε παρε elixir και θα με θυμηθεις γενικα πολυ καλες χορδες και κρατανε αρκετο καιρο χωρις να χανεται ο ηχος! βεβαια στη τιμη ειναι λιγο τσιμπημενες μπροστα στισ αλλες γυρω στα 45 ευρω.εχω καιρο να παρω ισως και λιγο παραπανω:)

Βασικα παιζει και να υπαρχει προβλημα με το μπασσο σου(να μην ειναι για σλαπ ξερωγω).Παντως εγω δεν εχω δοκιμασει 45αρες ποτε.Ποιες διαφορες εχουνε?

να μην είναι για slap? τι μπορεί να καθορίσει αν είναι για slap ή όχι?
pickups πάνω έχει και j και p

Οχι απλα μερικες φορες παιζω σε μπασο cort,και δεν ακουγεται το slap,λογω μαλακιας του μπασσου οι χορδες δεν ειναι και τοσο παλιες.Να φανταστεις για να ακουστει το σλαπ με ποναγε ο αντιχειρας μετα.

μπορεί να φταίγανε οι χορδές…και όχι γιατί ήταν παλιές αλλά πιο λεπτές ή πιο χοντρές…
αυτό θέλω να μάθω και εγώ…γιατί όταν είχα τις 50αρες ακουγόταν μια χαρά το σλαπ…

50αρες?Εγω 40αρες μονο ως τωρα.

χα…“μικρέ” :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue:

Ποσο καιρο παιζεις?

εδώ είμαι εγώ ο μικρός υποψιάζομαι…4 μήνες σε 10 μέρες…αλλά πιστεύω τα πάω καλά
σε λίγο θα κοιμάμαι με το μπάσο αγκαλιά…:stuck_out_tongue:

www.youtube.com/aleksandros14

check αν θες… με το μαλακό αν κριτικάρεις ε…:stuck_out_tongue:

(WARNING : ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ FOR WHOM)

Γαμωτη.Με προλαβες ενω θα εγραφα,“Μικρε”:stuck_out_tongue:

Παω τωρα να σε δω.Μην ανυσηχεις για την κριτικη 2 χρονακια και κατι μηνες παιζω.Το πολυ πολυ να σε κανω να το μετανιωσεις που μου εδωσες τη σελιδα σου:p

οχ αμάν αμάν…

Οχι ρε καλα εισαι για 4μηνες.Εχεις και μαλλι wannabe Paul.:stuck_out_tongue:
Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν το blues.Γενικοτερα μην βαζεις παυσεις μετα απο καθε νοτα αστην να ακουγεται(Πιο συγκεκριμενα το Seven nation army).

δες και ημερομηνίες… :stuck_out_tongue:

α,οκ.