μηπως γνωρίζει κανεις τιμή για αυτό εδώ http://www.stollas.com/vp.asp?dbID=32903
Η’ εστω πόσο το κοβεταί???
μηπως γνωρίζει κανεις τιμή για αυτό εδώ http://www.stollas.com/vp.asp?dbID=32903
Η’ εστω πόσο το κοβεταί???
λοιπον μπασσοφιλοι ωρα να απαντησετε!!!
ο νουμπας ο αδερφος μου θελει να παρει ενα μπασσο σαν αρχαριος(οταν λεμε αρχαριος και μια σκουπα που να λεγετε μπασσο και να βγαζει παρομοιο ηχο να αγορασει δεν πιστευω οτι θα εχει προβλημα)…λοιπον επειδη εχει πορωθει και εδω και καιρο μας τα εχει πρηξει και εχει λιωσει το γιουτουμπ με βιντεοζ του cliff και τα συναφη,με 100 ευρω(μονο τοσα του εμειναν στις γιορτες),ετσι για τα βασικα κανει τιποτα?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!
Koιτα με 100αρα λιγο δυσκολο να βρει. Ακομα και οι πιο μουφες εχουν λιγο παραπανω. Αν παμε σε 150αρα και λιγο ακομα κατι κανουμε.
Παντως για μαρκα θα σου προτεινα να ψαξει να βρει κανενα Cοrt. Ο θειος μου ειναι επαγγελματιας και εχω μιλησει και με αλλους (φιλους του) κιθαριστες και μπασιστες και μου ειπαν οτι για αρχαριους τουλαχιστον τα Cort ειναι γαματα και πολυ ανωτερα απο τα αλλα επωνυμα (yamaha, ibanez κλπ) στα λεφτα τους. Για παραδειγμα ενα cort των 200? μπορει να ειναι ισαξιο με ενα ibanez που εχει καμια 350αρα ευκολα.
Προσωπικα δεν τα εχω δοκιμαζει, απλα σου λεω τι μου εχουν πει καποιοι που ξερουν πιο πολλα πραγματα απο μενα σαν επαγγελματιες. Νομιζω μπορεις να βρεις κανενα φτηνο τετοιο. Κοιτα μια στο google
και εγω αυτο του λεω ρε…μαζεψε 50-100 ακομα και θα εισαι τζιτζι…
θενξ αλου
Το thomman εχει και μπασα γυρω στα 90 ευρω πιστευω.
Βασικα μη κοιταξει σε σχεση με Thomman γιατι ειναι φθηνοτερα πολλες φορες.Ο Στολλας οντως κανει πουστια μην βαζοντας τιμες στο σαιτ,ετσι ο μαγαζατορας στο πουλαει οτι τιμη θελει,αντιθετα με το νακα.
Αληθεια παντως δε λεει να δωσεις 90-100 για ευρω για μπασο ακομα και αν βρεις κανενα.
Θα ειναι σιδερωστρες με χορδες. Ακομα και να εχεις φαει σκαλωμα με το μπασο και να θες να δωσεις λιγα λεφτα απλα για να παρεις ενα να δεις αν σου αρεσει, με 90 ευρω το πιο πιθανο ειναι να ξενερωσεις με το που θα πας να παιξεις. Το μονο που θα εχεις καταφερει θα ειναι να δωσεις 100 ευρω τζαμπα για να ξενερωσεις τελικα. Καλυτερα μη τα δωσεις καθολου
Ακριβως απλα ειπα να τον πληροφορησω.Το μπασσο το οποιο θα κανει 90 μπορει να σου το πουλησουν 140 ξερωγω.Απλα να ξερει το παιδι.Σαφως και θα ειναι καυσοξυλο.
Πήγα σήμερα σ’ένα μαγαζί να παίξω και δοκίμασα τούτο για 2η φορά (1η φορά το’χα δοκιμάσει σ’ένα στούντιο)
http://www.music-man.com/instruments/basses/bongo-5.html
Μεγάλος έρωτας
Και το 6άρι θα’ναι ακόμα μεγαλύτερος
Αλλά είναι ακριβά ρε γαμώτο
Καλά θα μου πεις είναι αμερικανικής κατασκευής και η ποιότητά τους είναι εξαιρετική
Και σκέφτομαι τώρα και το θέμα των preamps
Την ψάχνει κανείς σας με πεταλάκια και τέτοια πράγματα για να συμβουλευτώ;
Σκέφτομαι βέβαια αν αξίζει να διαθέσω τα λεφτά και το χρόνο για να παίρνω ένα-ένα τα πετάλια ή αν θα’ταν καλύτερο να πάρω πολυεφφέ.
Οι γνώμες σας πάνω σ’αυτό το θέμα;
Το μπονγκο ε?Καλο δεν αντιλεγω(Music man ουτως η αλλως)αλλα ασχημοπαπο ρε παιδι μου:p
Οσο για τα πεταλια,που λες,τα πολυεφφε δεν λειτουργουν και τοσο καλα σε μπαντοκταστασεις,τωρα καλυτερα να σ πει καποιος πιο ειδικος.
το Stingray να δείτε παίδες,και ομορφιά και ήχος!
Και το Sterling,γαμαει,το Family reserve
Καλά όταν πιάσεις και παίξεις ένα τα ξεχνάς όλα αυτά. Άλλο να στο λέω κι άλλο να το κάνεις. Και μόνο απ’τα λεφτά που κοστίζουν καταλαβαίνεις για τι ποιότητας όργανα μιλάμε.
Ναι ρε,λογικο αυτο.Επισης απο μιουσικ μαν εχεις δει το Big Al?
εχεις κανεις να προτεινει χορδες μπασσου ? οι δικες μου εχουν πιασει μουχλα (κυριολεκτικα) και πρεπει να τις αλλαξω…
Κοιτα εγω πηγα και πηρα κατι γαματες elixir αλλα δε θα σου πολυαρεσει η τιμη. Κανανε ενα 50αρικο (και αλλα 18 η 5η χορδη για μενα).
Ειναι λιγο τσουχτερη η τιμη αλλα πραγματικα για τα λεφτα τους ειναι γαματες. Εχουν γαματο ηχο, δεν πληγωνουν τα δαχτυλα και το καλυτερο, θα σε βγαλουν ΑΝΕΤΑ ενα 6μηνο. Αν τις προσεχεις παιζει και να βγαλεις 1 χρονο.
Τα εσκασα αλλα το ευχαριστηθηκα.
Ernie Ball file dokimase tes kai pes mou…
+1 στον από πάνω.