Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_viper_414_fm_bk.htm
φοβερά τα sandberg δεν το συζητάω καν
εχω ακουσει και γω οτι στοτωνουν αυτα τα μπασα.
καλα που μου το θυμισες.:thumbup:
Μου έδωσαν προχτές ένα κατάλογο της Sandberg και λίγο που κοίταξα χάζεψα. Και μόνο αυτός ο επιλογέας active/passive είναι όλα τα λεφτά.
Είναι όλα τα λεφτά! Έχεις και πολύ μεγάλο εύρος ήχου. Γιαυτό σκεφτόμουν ή το sandberg ή το Fender presicison Deluxe που κινείται στα ίδια. Σκέφτομαι επίσης να κάνω ένα μπασάκι κομμάτι κομμάτι, από το allparts.com
Δεν τα ειχα ψαξει τα sandberg.Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια μαρκα.
Ωραια φαινονται.Αυτο ειδικα.http://www.thomann.de/gr/sandberg_california_pm5_rw_snt_b_stock.htm
Παιδιά κανείς εντυπώσεις για αυτό το μωράκι???
Άρτιο μπάσσο για τα λεφτά του αποδίδει σαν χιλιάρικου απλά χώνει γερά για rock metal.
Αχα! Σκέφτομαι να το πάρω, παίζω death metal και μου φένεται καλό! Βέβαια πρέπει να το βρώ κάπου για να το δοκιμάσω!!! Thanks για το reply!!!
Μέρεςςςς! Παίζουμε στοουνερ με την μπάντα μου και σκέφτομαι να πάρω κάνα εφέ για το μπάσο. Είμαι ανάμεσα σε Flanger kai Overdrive. Τι προτείνετε?
Fuzz θα σου πρότεινα http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_bass_big_muff.htm
Καλύτερο από ένα απλό distortion ή ένα flanger πού είναι αρκετά δύσκολο να βγάλεις σωστό ήχο.
Όντως. Δεν το σκέφτηκα καθόλου! :P. Θα παω να ρίξω μια ματιά!
ωραίο!!!θα το ψήσω να το πάρω και εγώ.
Έχει κανένας βιβλία για το μπάσο στα ελληνικά pdf ή word?
Γεια σας μάγκες και γυναικάκια. Πριν 4 χρόνια αγόρασα ένα πακέτο μπάσο/ενισχυτής/ζώνη/καλώδιο , από τους αρκουδέηδες ΛΙΟΛΙΟΣ μιούζικ. ΟΛΑ (δεν κάνω πλάκα, ΟΛΑ) είχαν χάλασει στον πρώτο χρόνο. Η ασφάλεια του ενισχυτή κάηκε την πρώτη μέρα που τα πήρα -.-. Η ζώνη απλά τραγική (είχε λιώσει τους πρώτους 2 μήνες) και το καλώδιο ήταν της πούτσας, σα μακαρόνι νο 4.
Τέλος πάντων δεν μπήκα για να κράξω τον ΛΙΟΛΙΟ (αν και θα πρεπε να υπήρχε θρεντ), αλλά να σας πω τι μου συνέβη.
Που λέτε, όλα ήταν καλά τα τελευταία 2 χρόνια όσον αφορά τα μουσικά μου όργανα. Βέβαια εδώ και πολύ καιρό όταν έβαζα το καλώδιο στο μπάσο, καταλάβαινες πως δεν έκανε καλή επαφή, όχι μόνο επειδή δεν ήταν σταθερό , αλλά και επειδή δεν μεταφερόταν το σήμα στον ενισχυτή (σε περίπτωση που δεν ήταν σε κατάλληλη θέση).
Τέλος πάντων, να μην σας τα πολυλογώ, κουτσά στραβά, τα βγαζα πέρα. Σήμερα όμως εκεί που έπαιζα κάτι σόλος από μαλμστην, ξεκόλλησε εντελώς το γαμημένο. Και κάπως, την υποδοχή για το καλώδιο κατάφερα να τη βάλω μέσα. Αυτό είναι κάτι που φτιάχνεται? Μπορώ και μόνος μου? Ή πρέπει να πάρω καινούργιο μπάσο?
Τα παξιμάδια που ξεκόλλησαν, ντάξει, μπορώ να τα ξαναβάλω. Αλλά για πόσο? Αυτό είναι το θέμα…
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ
να και τα παξιμάδια
Ερωτηξις:
Οταν ημουν 15χρονο βλαμμένο είχα πάρει ένα ψηφιακο πολυεφέ zoom. Στον ενισχυτακο του σπιτιου μου, μου ειχε κανει εντυπωση σχετικα καλη. Με τον καιρο το παρατησα ομως γιατι δεν επαιζα σε μπαντα και ετσι με καλυπτε ο απλος ηχος.
Εδω και καιρο ομως που ξαναπαιζω (heavy thrash μπαντα, θελουμε δευτερο κιθαριστα απο θεσσαλονικη παρακαλουνται οι κουλοι να μην ενοχλουν) υπαρχει αναγκη για πιο γεματο ηχο.
Το πολυεφε βεβαια σε σοβαρο ενισχυτη δεν κανει, οποτε σκεφτομαι να παρω το κλασσικο bass overdrive της boss…
Αυτο που θελω εγω, δεν ειναι ηχος μεσα στη βρωμια αλλα ενα κλικ πανω απο το απολυτως καθαρο. Λετε να το τσιμπισω;
BOSS ODB-3 είναι αν θες απλό και καλό overdrive αλλά για thrash το big muff της electro harmonix είναι καλύτερο.
Πάρε το Big muff. Το έχω και τα σπάει.
ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΟΥ
(ΕΝΟΕΙΤΕ FREE)