ρε κρισπ ειναι λιγο καφρικο αυτο που κανεις…
τι προσωπικη επιθεση ειναι αυτη?ο αλλος λεει την αποψη του και συ αρχιζεις να θαβεις στο ασχετο τους λπ.
λες και οποιος ακουει λπ δεν μπορει να μιλησει για αλλο συγκροτημα…
ανοιχτε τα μυαλα σες ρε παιδες!!
ενας απο τους μεγαλυτερους ειναι ο αξλ
Αν ο Axl δεν ήταν αυτός που ήταν δεν θα είχε κυκλοφορήσει ποτέ (στη μορφή που το ακούσαμε) το Appetite, δηλαδή ο κορυφαίος hard/sleaze δίσκος όλων των επόχων.
Η άποψη ήταν “ο καραγκιόζης Axl που σκούζει σα γάτα” και προερχόταν από οπαδό μιας μπάντας που ο τραγουδιστής της σκούζει σα μετροσέξουαλ γάτα που της έκλεψαν τον γκόμενο. Τι περίμενες να απαντήσω? Κανείς δεν του απαγορεύει να μιλάει για άλλο συγκρότημα και κανείς δεν μου απαγορεύει να απαντήσω.
Η προσωπική επίθεση σε ποιον ήταν ακριβώς?
+1
Μας τιμάει η πίστη ορισμένων στο φόρουμ μας, αλλά ούτε οι Linkin αλλά ούτε και ο Άξλ γράφουν στο φόρουμ μας, άρα δεν βλέπω καμία προσωπική επίθεση…
ΥΓ. Φίλε linkin, το επιχείρημα “o chester έχει τραγούδησει Linkin Park, Linkin Park και Linkin Park άρα έχει μεγάλη έκταση φωνής”, δε στέκει ως επιχείρημα ούτε σε παράλληλο σύμπαν…
φιλε karvou,o chester εχει τραγουδησει lp metal,rock και μπαλαντες.ακομα εχει τραγουδισει και guns n roses.o axl περα απο gnr MONO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ φωνη του ειναι τελεια,τι αλλο εχει τραγουδισει?
Ναι κι εγώ έχω τραγουδήσει στην μπανιέρα του σπιτιού μου Shakira.
Λοιπόν, το thread αφορά τους biggest assholes. Φυσικά μιλάμε για χαρακτήρες. Τώρα πως καταφέρατε να γυρίσετε την κουβέντα πάλι σε μουσικά κριτήρια ένας θεός ξέρει.
Το off topic σταματάει εδώ και το θέμα θεωρείται λήξαν γιατί κουράζει όλους εμάς που το διαβάζουμε. Τα υπόλοιπα σε pms ή σε ανάλογο thread.
εδω ειναι η προσωπικη επιθεση γτ μαυτο παιρνει η μπαλα οποιον οπαδο ακουει λινκιν θεωρωντας,ουσιαστικα,οτι πρεπει να κανει μοκο αφου τους ακουει…
με το ιδιο σκεπτικο γτ να κατσω εγω να συζητησω με καποιον που ακουει death και να ακουσω την αποψη του αφου δεν μαρεσει η death?
τεσπα μανο,εδω σταματαει το οφ τοπικ.απλα θεωρωντας οτι ο κρισπ και ο καρβου περιμεναν μια απαντηση σαυτο,το ποσταρα.
Axl Rose#-o
Dave Mustaine:lol:
Zakk Wylde[-X
Mrs Osbourne:!:
Παιδιά… Joe Di Maio. Πρωταθλητής στην κατηγορία με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.
Εγω οταν πηγαινω συναυλιες πιωμενος και τους βριζω ολους.Μεχρι μπουκαλι ειχε φαει ο μανατζερ τον twisted sister απο μενα και ηρθε κατω απο την σκηνη που ηταν για δοκιμαστικα κιθαρας για να ξηγηθουμε.Οποιος πηγε και τελευτεα king diamond θα με θυμαται σιγουρα.Αξεχαστος ειμαι ο μπαγασας:lol:
Τραγελαφικές καταστάσεις…
Πού να ήξερες όταν έγραφες αυτό το αφελές post, τί ακριβώς έκανε ο DeMaio τις 3 προηγούμενες μέρες κάπου στην κεντρο-δυτική Γερμανία…
αν μιλας για συναυλια των μανογουορ , που κολλαει το ενα με το αλλο ?
Ανεβαζε γυμνοστηθες γκομενες στην σκηνη και εκραζε τους Πριστ επειδη εχουν γκεϋ τραγουδιστη???:-k
Όχι δεν μιλάω για το τί έκανε στις 2 μέρες του 6,5ωρου live, αλλά για το τί έκανε σαν διοργανωτής ενός festival και γενικότερα σαν metalhead!
Θα αναφερθώ αναλυτικότατα όταν ξεπεράσω το shock!
Το οποίο περιμένουμε αποτυπωμένο σε έγγραφο του Word!! 8)
το οτι παιζει 6,5 ωρες η παιζει γαματα η ειναι ο καλυτερος μουσικος δεν κολλαει με το οτι ειναι τρομπας …
Διάβασε προσεκτικά την τελευταία μου φράση!
Βασίλη, αν βρεθούν λέξεις κατάλληλες να αποτυπώσουν αυτά που έγιναν, τότε ίσως γράψω…
Μην γραφετε με μπολντ!Τυφλωνομαι!
Δεν με νοιάζει τι μπορεί να έκανε ο Di Maio στη Γερμανία ή το Κονγκό. Ο τύπος έχει πει τα αμίμητα, στα live είναι τόσο υπερβολικός που προκαλεί γέλιο και την τελευταία φορά που τον είδα live έπαιζε ο Rhino playback και σκοτείνιασε ο ουρανός από τα… ιπτάμενα αντικείμενα. :lol:
Επίσης, άμα κράζεις τους Priest για τον Halford… παίζει από στιγμή σε στιγμή να πέσει κεραυνός να σε κάψει! Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.
- Το μόνο για το οποίο διαφωνούσα παλιότερα με τα λεγόμενά του είναι η ζήλεια του προς 3 - 4 μεγαλύτερες εμπορικά μπάντες, οι οποίες είναι εξίσσου αγαπημένες μου, όπως και οι Manowar!
Για όλα τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω!
- Σαφώς και δεν σας νοιάζει τί έκανε ο DeMaio στην Γερμανία, νοιάζει όμως εμένα!
O Joey τελικά, είναι μεγάλος μάγκας με τεράστια ούμπαλα, αυτά που είπε και αυτά που έκανε τις προηγούμενες μέρες τα κάνουν ελάχιστοι σε ολόκληρη στην μουσική βιομηχανία και φυσικά το live που έδωσε ξεφτίλισε το 99,9% των ονομάτων σε ολόκληρο το metal στερέωμα! Έχω πλήρη συναίσθηση για αυτό το τελευταίο!
Live δεκαετίας! Τουλάχιστον!