…σε 2 μέρες…
Δεν ξερω πως παει απο κοσμο αλλα εγω ειμαι ο 1222…
Αντε λιγο εμεινε ακομα…
Μολις πηρα τηλεφωνο στο Public κι ειπαν οτι τους ‘‘τελειωσαν’’ τα εισιτηρια της προπωλησης κι οτι εχουν μονο ‘‘της πορτας’’.
Ειναι νομιμο αυτο; Μια μερα πριν τη συναυλια κι απο σημειο προπωλησης να ανεβαινει ξαφνικα η τιμη;
Τι είναι νόμιμο και τι όχι, δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι το εισιτήριο αναγράφει μία τιμή. Δεν μπορεί να πληρώσεις κάτι διαφορετικό από αυτό.
Τώρα αν αποφάσισαν να αποσύρουν τα εισιτήρια της προπώλησης, δεν το ξέρω.
Για καποιο λογο λεγεται ‘‘προπωληση’’… ας ειναι, ξεκιναω για Συνταγμα…
Βοήθα με λίγο. Τα εισιτήρια της προπώλησης δεν είναι διαφορετικά από αυτά της τελευταίας μέρας; Ή αναγράφουν δύο τιμές; Μία για προπώληση και μία για τελευταία μέρα;
45ρι ειναι και νουμερο 477. Anyway, χαλαστηκα πολυ με αυτο τωρα γιατι πες οτι θελεις να βαλεις δυο τιμες να στα σκασω κυριε αν δε προλαβω. Μη λες ομως τοσο προπωληση και τοσο πορτα γιατι νοιωθω οτι με κοροιδευουν.
Συνεχίζω να κάνω ηλίθιες ερωτήσεις. Αγοράζεις ένα εισιτήριο τη μέρα της συναυλίας. Τι τιμή αναγράφει; Αυτή που πληρώνεις ή άλλη;
Προπώληση σημαίνει πώληση πριν τη συναυλία. Δλδ ερμηνεύεται με δύο τρόπους: είτε αγορά που δε γίνεταιστο ταμείο είτε αγορά τουλάχιστον μια μέρα πριν την ημερομηνία της συναυλίας.
Συνεπώς δεν μπορεί να εξαντληθεί επειδή τους τελείωσαν τα χαρτάκια που τύπωσαν και αναγράφουν μια συγκεκριμένη τιμή. λολ δλδ.
Άλλο προπώληση και άλλο περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων.
παντως στο tickethouse ειχε κανονικα ως τις 4 που εκλεισε τα 38αρια…
[SPOILER]Rain
Everyman And Woman Is A Star
Electric Ocean
Sweet Soul Sister
White
Saints Are Down
Nirvana
The Phoenix
Lil’ Devil
Embers
Spiritwalker
Dirty Little Rockstar
Rise
Wildflower
She Sells Sanctuary
Love Removal Machine
Encore
Fire Woman
Break On Through[/SPOILER]
Αυτα επαιξαν τελικα προχθες! Best of almost!
καλό το set list, αυριο λοιπόν…
δεν θα μπορουσα να ζητησω καλυτερο σετλιστ…
αν αρχισει κ στην ωρα του θα ειναι ενα τελειο live…
Ποστ απελπισίας:Αν κάποιος έχει κερδίσει καμία διπλή πρόσκληση από τους διαγωνισμούς και δεν βρίσκει άλλον να πάει,π.μ.
το εισιτιριο λέε 20:30 έναρξη, οι αφίσες21:30… τελικά τι ισχύει?
Οτι και να λεει 6 θα ειμαι Fuzz.
Sold Out ειναι?
20.30 ανοιγουν οι πορτες κ 21.30 ξεκιναει… δε νομιζω οτι ειναι σολντ αουτ…
[QUOTE=Dr Love;1161210]20.30 ανοιγουν οι πορτες κ 21.30 ξεκιναει… δε νομιζω οτι ειναι σολντ αουτ…[/QUO
Thanks!
Άχρωμοι, άοσμοι, άνευροι. χωρίς ενέργεια και αδιάφοροι οι Cult σήμερα. Κρίμα. Από τις χειρότερες συναυλίες που έχω δει μέχρι τώρα. Ο Ian δεν τραγούδαγε σχεδόν καθόλου!
Ναι ρε γαμωτο,
δεν ηταν αυτο που περιμενα.
Μπορει να εφταιγε και ο ξενερωτος κοσμος τι να πω…
Ειχε 2 τρελλες κοιλιες κιολας το live, o Duffy δεν ακουγε τους αλλους απ’τα monitor κλπ.
Ηταν γενικως παγωμενο το κλιμα, σκατα.
Ελειπε ο τσαμπουκας του Ian.
Κριμα…