The Cure @Ejekt Festival 17/07/2019

THE CURE

  • more tba

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, 12.00 το μεσημέρι


Το 2019, το EJEKT Festival συμπληρώνει 15 χρόνια πορείας και το γιορτάζει με ένα επετειακό line-up. Το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται είναι οι περίφημοι The Cure, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής!

Οι The Cure θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά από πάνω από μια δεκαετία, στα πλαίσια της πολυαναμενόμενης Ευρωπαϊκής περιοδείας τους που γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του συγκροτήματος.

Οι επιτυχίες των The Cure είναι τόσο πολλές, ώστε σχεδόν κάθε ακροατής να έχει συνδέσει – συνειδητά ή μη - κάποια στιγμή της ζωής του με κάποιο τραγούδι τους. Δεν υπάρχει καλλιτέχνης ή συγκρότημα που δεν θα ήθελε να έχει γράψει ένα τραγούδι όπως τα “Friday I’m In Love”, “Just Like Heaven”, “Pictures of you”, “A Letter To Elise”, “Boys Don’t Cry”, “Lovesong”, “Never Enough”, “High”, “Lullaby”, “Killing An Arab”, “Fascination Street”, “In Between Days”, “Close To Me”, “Fire In Cairo”, “A Strange Day”, “A Night Like This”, “Burn”, “To Wish Impossible Things”, “Close To Me” και πολλά άλλα.

Η μουσική των The Cure ήταν αυτό το μοναδικό κράμα goth-rock-pop που κατόρθωσε να αποτυπώσει τόσο τέλεια το τι ακριβώς ήταν τα 80ς και τα 90ς. Η τόσο χαρακτηριστική περσόνα του Robert Smith (με αυτό το κούρεμα, το μεικ-απ, το κόκκινο κραγιόν, τα μαύρα ρούχα), οι στίχοι που ανατέμνουν την πολυπλοκότητα της εποχής (από την ειρωνεία ως το angst αλλά και τα ξεσπάσματα χαράς) και η σαγηνευτικά βρετανική φωνή του, έγιναν ένα σημείο αναφοράς όχι μόνο για τη γεννιά τους, αλλά και για τις επόμενες.

Στις 17 Ιουλίου 2019 οι The Cure θα ανέβουν στη σκηνή του EJEKT Festival, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο - τον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της καλοκαιρινής Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, για μια εμφάνιση που θα έχει διάρκεια πάνω από 2 ώρες και θα συνοψίσει την τεράστια καριέρα τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, 12.00 το μεσημέρι

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αρένα
Early bird: 45 Ευρώ
Α΄ φάση προπώλησης: 50 Ευρώ
Β’ φάση προπώλησης: 55 Ευρώ

VIP
Early bird: 100 Ευρώ
Α’ φάση προπώλησης: 130 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

3 Likes

μπράβο στο eject για μια ακόμα χρονιά

δύσκολα θα πάω αφού δεν τρελαίνομαι αλλά είναι τεράστια μπάντα με ιστορία και κοινό και λογικά θα είναι όλα ωραία εκείνη τη βραδιά

3 Likes

Aν και οχι μεγάλος φαν μαλλον θα είμαι εκει αφού μιλάμε για ιστορική μπάντα που δίνει λαιβαρες που κρατανε 3 ακόμα και 4 κάποιες φορές ώρες. Μπράβο στην διοργάνωση για τον αγώνα που θα κανε ωστε να τους φέρει και για το ρίσκο. Άντε και στα “δικά μας” τα καλά μεταλλικά μαντάτα σύντομα

τεραστιο γκρουπ, μπραβο στους διοργανωτες!
Ειμαι απολυτως σιγουρος οτι θα γεμισει ασφυκτικα η πλατεια νερου.
Μαλλον θα ειμαι εκει !!

δεν το περιμενα,απιστευτο…καντε θαλασσιες εξεδρες να χωρεσουμε.

1 Like

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί όλο το line up

Δεν τους γνωρίζω τους συγκεκριμένους, αλλά από τις φυσιογνωμίες τους κρίνοντας, πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις!

1 Like

Τραγουδάει και η Νικολέτα Ράλλη??

1 Like

Ααααα, ωραίο!

Μαζί τους και ο Kiwanuka.

1 Like

Αυτο περιμενω να δω

Edit: Ναι μαζι τους θα ναι

1 Like

2 Likes

Τι έγινε βρε παιδιά?
Δεν παρατηρώ κίνηση για το αυριανό live.

Λογικά και κόσμο αρκετό θα έχει.
Με ανησυχεί οτι ειναι Ejekt και οχι Release. Ελπίζω να μην ειναι υποδεέστεροι οργανωτικά.

Για τους Cure και τη setlist δεν ανησυχώ, θα σπείρουν ζωντανά…

Θα θελα να παω να δω τους Khruangbin. Πολυ ωραια καλοκαιρινη μπαντα. Οχι σαχλη. Ταξιδιαρικη

Η λογική (μου) λέει ότι είναι Cure, θα γίνει χαμός, και από κόσμο. Η διοργάνωση του ejekt δεν με χάλασε ποτέ. Δεν ήμουν σε πολλές μέρες του Release όμως για να συγκρίνω