To Wish είναι το Desert Island Album μου και η συμμετοχή του σε αυτό κάνει την απώλεια του πολύ οδυνηρή.
Χαμηλών τόνων, ποτέ δεν τον ένοιαξε να γίνει star, ήταν φίλος με τα μέλη της μπάντας και βοηθούσε σαν τεχνικός στα live τους. Όταν του πρότειναν να μπει στους Cure δέχτηκε γιατί περνούσε καλά μαζί τους.

R.I.P. Perry…
5 Likes
To Wish ήταν ο δίσκος που μιλούσε για το “μεγάλωμα” και την φυγή της νιότης. Πέρα από το “Friday I’m in love” που ήταν μία έκρηξη playfulness (ακριβώς προς αυτόν τον σκοπό), ο δίσκος είναι γεμάτος από την οδύνη αυτής της συνειδητοποίησης. Ο Perry διαμόρφωσε σημαντικά τον ήχο εκείνο. Το φευγιό του, εμφατική επιβεβαίωση των ως άνωθι.
4 Likes
Κεντάνε οι Cure στην πρώτη μετά από πολύ καιρό συναυλία τους που γίνεται στο Primavera festival. Υπάρχει live stream για όποιον ενδιαφέρεται.
Προφανώς η φωνή του Robert κρύσταλλο αν και το ξασμένο μαλλί έχει αραιώσει λίγο ακόμα! 
Αξιοσημείωτη η παρουσία 2ου πληκτρά (δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει στη συνέχεια) στη θέση του μακαρίτη Perry Bamonte. Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Eden Gallup. Γιος του Simon και βαφτιστήρι του Robert. Νεποτισμός σου λέει μετά! 
4 Likes
Και μόλις έσκασε τραγούδι που παίζεται πρώτη φορά μετά το 2019!
2 Late, b’side στο Lovesong.
1 Like
29 κομμάτια και Greatest Hits setlist . Και ναι η φωνή αμετάβλητη! Μακάρι έτσι και σε εμάς!
Το 2002 που είναι η μόνη άλλη φορά που τους είδα , παίξανε αρκετά από το Bloodflowers και γενικά πολλά obscure κομμάτια και ελάχιστες ποπ επιτυχίες. Και λιγότερη ώρα…
Δεν είδα πέρα από τα 4-5 πρώτα τραγούδια με δεδομένο ότι σύντομα θα μας επισκεφθούν.
Παρατήρησα βέβαια ότι από τον καινούριο δίσκο παίζουν μόνο 2 τραγούδια - περίμενα περισσότερα καθώς αφενός πρόκειται για την καλύτερη εδώ και πάρα πολλά χρόνια δουλειά τους και αφετέρου είναι οι πρώτες εμφανίσεις μετά την κυκλοφορία του.
Πάντως, όπως φάνηκε και από τη 2η εμφάνιση, κάνουν αλλαγές εδώ κι εκεί - πέρα από το βασικό κορμό φυσικά.
Τώρα για το 2002, ήμουν κι εγώ εκεί και θυμάμαι τον Robert να λέει ότι αν ήρθατε για greatest hits, δεν κάνατε καλά! Τρία χρόνια μετά βέβαια στο χωράφι μας εξουθέωσαν σε ένα σετ με 34 τραγούδια και 4 encores, το οποίο θα έλεγες ότι γέρνει πιο πολύ προς greatest hits.
Σε κάθε περίπτωση, έχουν τόσες κομματάρες - είτε greatest hits, είτε obscure - που ό,τι και να παίξουν ωραία θα είναι! 
3 Likes