The Dark Knight Rises

η ταινια ειναι EΠOC!!!

Ελα και πλησιαζει η μερα της πρεμιερας και για εμας!!!

Κατι τετοια διαβαζω και δεν κρατιεμαι:D
8 μερες ακομα!!

τι 8 μερες, εγω θα αφησω να περασουν και 2 βδομαδες ακομα για να αδειασουν οι αιθουσες και να το δω οπως πρεπει… δεν μπορω τη βαβουρα ειδικα σε τετοιες ταινιες…

ενα δικιο το εχεις αλλα εγω σκεφτομαι οτι κατα πασα πιθανοτητα θα παω και δευτερη φορα 2-3 εβδομαδες μετα… Αναλογα την ταινια προφανως αλλα και το πορτοφολι μου :stuck_out_tongue:

μπορω να πω οτι ισχυει…

μπραβο ρε Νολαν. εκλεισες το στορυ οπως επρεπε. μεγαλη μεν ταινια, αργη λιγο, αλλα ναι εκπληκτικοτατη.
σιγουρα οχι καλυτερη του dark knight, κι αυτο λογω joker, αλλα και αυτη εχει ανατροπες εκει που δεν το περιμενεις. η χαθαγουεη παιζει μια χαρα την σελινα κοουλ (αν κ προς το τελος μου τα χαλασε λιγο) και ειδικα τα λατεξ της πανε πολυ…

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“6”]ΑΥΡΙΟ[/SIZE][/FONT]

:D:D:D

μεθαυριο…

:frowning:

Την Κυριακή

Πήρε 4.5 από το mftm, πρέπει να είναι η υψηλότερη βαθμολογία που έχω δει.

απο σημερα ειναι στις αιθουσες και θα παω το ΣΚ

Aπο πεμπτη εδω! επιτελουυς!

γινεται ανδρες γαμω το κερατο μου!!!

θα παω το σκ…

ενα επιπεδο κατω απο το dark knight.μπορει και δυο.αλλα πρεπει να το στοχαστω.αυριο θα γραψω δυο λογια.

ας πω λιγα παραπανω.

καταρχας να δηλωσω οτι πριν το δω δεν ειχα διαβασει καμια κριτικη,για να παω απροετοιμαστος.ουτε καν την πλοκη δεν ειχα δει.οτι καταλαβα απο το τρειλερ και απο αυτα που γραφατε εδω μεσα.

παμε λοιπον.το μεγαλυτερο μειονεκτημα του dkr ειναι οτι διαδεχεται το dk.το ξερω οτι ισως ειναι λιγο αδικο,αλλα μου ειναι αδυνατο να μην τα συγκρινω(εκανα το λαθος και ειδα προχθες το dark knight και θαυμασα ποσο ανατριχιαστικα τελειο ειναι γενικα).το dark knight rises ειναι η φυσικη συνεχεια τουbatman begins,τοσο σε στορυ οσο και σε αισθητικη.ετσι ο νολαν κλεινει την τριλογια του κυκλικα.

γενικα ειναι μια αρκετα καλη ταινια,αλλα οχι εξαιρετικη.εχει απιστευτη δραση,ξυλο,αγωνια,δραμα,σοβαρες ανατροπες.αλλα λειπει αυτο το ψυχολογικο,αυτη η σκατοψυχια του προηγουμενου.
οι καινουργιοι τωρα.
ο bane ειναι στη σκια του τζοκερ.οποιον και να εβαζαν βεβαια το ιδιο θα γινοταν.τερας μυων ριχνει ξυλο με το κιλο:p.καλος γενικα.
η κοτιγιαρ(μιραντα τειτ)δεν μ αρεσε.αχρωμη ερμηνεια θα ελεγα.
ο αστυνομος μπλεικ παρολο που τον λεβιτ τον παω,ελεγα ολη την ωρα τι στο μπουτσο κανει αυτος ο χαρακτηρας,εδω μεσα.τελικα καταλαβα στο τελος:wink:
και τελος η αννουλα,η οποια μπορει να μη γεμιζε το ματι,αλλα ειναι θ ε α.πανεμορφη,σεξι και γλυκια μεσα στα δερματινα εκπληξη για εμενα.ο ρολος της παγαινε πολυ.<3

οσον αφορα τους παλιους.αλφερντ συγκινητικος,γκορντον πιο συμπαθης μπατσος εβερ,λουσιους φοξ οχι κατι ιδιαιτερο,μπατμαν/μπρους γουειν κλασικος.βεβαια νομιζω οτι τον εριξαν λιγο.

αυτα σε γενικες γραμμες.οι σχεδον 3 ωρες περνουν νερο.

2 αρνητικα εκτος απο αυτα που ανεφερα.

[SPOILER]δεν θελω οι ταινιες να ειναι τερμα ρεαλιστικες προφανως.αλλα δε γινεται να του εχει σπασει τη μεση και να του τη φτιαχνουν με μια κινηση.#-o

επισης υπαρχουν καποια ,λιγα ευτυχως,σεναριακα κενα.οπως πως τελικα καταλαβε ο μπελικ στη αρχη οτι ο μπρους γουειν ειναι ο μπατμαν και πηγε να τον βρει ακομα δεν εχω καταλαβει:-s
ή πως γυρισε τελικα ενω την πολη τη φυλουσαν τανκς#-o

καλα το οτι πεταξε μια ατομκη βοβμα και σωθηκε ουδεν σχολιο[/SPOILER]

οσον αφορα το τελος

[SPOILER]με αφησε με αναμεικτα συναισθηματα.με χαλασε το χαπι εντ(οτι τελικα εζησσε ο μπρους γουειν),αλλα γουσταρα τρελα ετσι το οπως πηγε να περασει τελικα το τι ειναι ο μπατμαν.ενα συμβολο.και δεν εχει σημασια ποιος ειναι κατω απο τη μασκα αλλα το τι συμβολιζει αυτη.

και τελικα αυτος ο μπλεικ ειναι ο γνωστος ρομπιν?δλδ ο ρομπιν εγινε μπατμαν?χμ:-k
και τι μαλακιες ελεγε οτι αν τον εβαζαν να βαλει τον ρομπιν στην ταινια,θα εφευγε ο νολαν?αφου επαιζε απο την αρχη:lol:[/SPOILER]

οκ πολλα εγραψα.η τριλογια εκλεισε πολυ καλα.ισως ειμαι λιγο υπερβολικος σε αυτα που με χαλασαν,αλλα θελω να ειμαι αστηρος με ταινιες/ηρωες που λατρευω.ο επομενος που θα αναλαβει μπατμαν εχει δυσκολο εργο.

συμφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου. ειδικα η συγκριση με dark knight ηταν αναποφευκτη και μετα απο τετοιο joker δυσκολα καποιος αλλος villain θα εφτανε το μεγαλειο εκεινο. η ερμηνει του λετζερ οπως και αν το κανουμε ηταν απιστευτη. παντως οτι καλυτερο μπορουσε να γινει, εγινε κατα τη γνωμη μου. και ναι συμφωνω οτι κανει κυκλο η ταινια και φερνει πολυ σε batman begins.
η Χαθαγουει εκανε την εκπληξη και για μενα, της πηγε παρα πολυ ο ρολος.
η κοτιγιαρ ηταν αυτο που λεμε μια κρυο μια ζεστη. αλλα χαρηκα οπως πηρανε τροπη τα πραγματα.
ο χαρντι παιζει τον μπειν οπως πρεπει και τις βρεχει για τα καλα.

[SPOILER] αλλα στο σκηνικο με την πλατη που λες, πως γινεται οντως να φτιαχνει? χωρις να ξερω φανταζομαι οπως και στο κομικ…8)[/SPOILER]

για το τελος

[SPOILER]οκ οντως πως γινεται να σωθει. δεν με χαλασε που τον εδειξε στο τελος ζωντανο. φανταζομαι ηξερε τι να κανει και απλα ηθελε οι αλλοι να τον νομιζουνε νεκρο :wink: (πχ να μπει σε κανα αυτοματο το ελικοπτερο κι αυτος να πηδηξει πολυ πιο πριν). οσο για τον μπλεικ νομιζω οτι αν υπαρξει συνεχεια δεν θα ειναι μπατμαν, αλλα ρομπιν που απλα θα συναντησει παλι τον μπατμαν. ισως βεβαια και να γινει αυτο που λες. για να γινει βεβαια κατι τετοιο θα πρεπει γινει επομενη ταινια χωρις τον Νολαν[/SPOILER]

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ EXPENDABLES ΡΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ?

[SPOILER]Ειχε περασει παρομοια εκπαιδευση στο Begins χωρις φαι,νερο,βοηθεια απο τον Αλφρεντ κλπ οποτε ειχε τους τροπους του. Ασε που τοτε ειχε ηδη φτιαχτει ο αυτοματος πιλοτος του Bat,οποτε δεν θα μου φαινοταν παραξενο να το καλεσε καπως για να τον παρει.[/SPOILER]

[SPOILER]Αφου εδειξε μετα (στη σκηνη με τον Φοξ) οτι ειχε κανει ενα patch και ειχε φτιαξει το θεμα που υπηρχε με τον αυτοματο πιλοτο. Εμεις απλως δεν ειδαμε τον Μπατμαν να πεταγεται εξω απο το οχημα αλλα χρειαζοταν για να μας εχει με την αγωνια μεχρι το τελος.[/SPOILER]

[SPOILER]Εννοεις οτι θα εφευγε ο Bale,οχι ο Nolan. Το ειχε βαλει σαν ορο απο το Begins,οτι δεν θα υπαρχει και Robin. Ασχετα αν στο τελος μαθαμε οτι λεγεται και Robin και του αφησε ο Batman το batcave, δεν τον ειδαμε να δρα σαν Robin οποτε ολα καλα![/SPOILER]

Ενταξει, κι εμενα γενικα μου αρεσε. Μια χαρα ταινια. Αυτο που με χαλασε λιγο ειναι οτι ενω ειναι τοσο μεγαλη ταινια, δεν εξηγει σωστα το ποσο περναει ο χρονος αναμεσα σε καποιες σκηνες και φαινεται καπως βιαστικο το ολο πραγμα.

ρε παπαρα ειμαι γερμανια και δεν το εχει φερει ακομα. θα το δω οταν γυρισω το επομενο σκ.

3/3 πολύ εύκολα από τον Νόλαν.
165’ αλλά κυλάει νερό, γεμάτο δράση και αγωνία.
Δεν περίμενα με τίποτε να με αφήσει δυσαρεστημένο.

[B]θετικά: [/B]
Το μεγαλύτερο τούμπανο που έχω δει σε ταινία, κάθε μπουνίδι γκρέμιζε πολυκατοικία. Είναι και κοντός ο Χάρντυ πάντως, πως τον κάνανε τέρας. Δεν συγκρίνεται με τον Τζόκερ, παρακάτω θα πω περισσότερα.
O Mάικλ Κέην.
Ακόμη, περιμένουμε την υπερβολή φυσικά σε τέτοιες ταινίες και είδαμε και την Νυχτερίδα, το ιπτάμενο αμάξι.
Επιπλέον, η σύντομη επιστροφή ενός παλιού χαρακτήρα και ο εξαιρετικός ηθοποιός που τον παίζει.
Τέλος, η Κατγουμαν, αν την λες έτσι, έπαιξε όπως την φανταζόμουν. Πουτανάκι, πολυδιάστατη προσωπικότητα, και φοβερά σέξυ. Συμπαθητική ερμηνεία.

[B]Αρνητικά:[/B]

[SPOILER]το happy end. Οταν η ταινία αυτή είναι ακόμη πιο σκοτεινή στην διάρκειά της από τις άλλες 2, περιμένεις κάτι πιο σκατόψυχο. Καλά δεν με χάλασε, αλλά να ναι όλα ωραία;
Η Κοτιγιάρ με είχε συνηθίσει σε καλές και όχι άχρωμες ερμηνείες.
[/SPOILER]

[B]Γενκά:[/B]

Για τους 2 κακούς δεν βρίσκω ομοιότητες πέρα της παραφροσύνης τους. Ο Τζόκερ έκανε ότι γούσταρε χωρίς λόγο, ο Μπέην είναι φιλόσοφος ιδεαλιστής. Επειτα στις ερμηνείες, ο Χάρντι είναι βεβαίως ηθοποιιάρα, αλλά πίσω από την μάσκα χάνεται αρκετό μέρος της ερμηνείας του, σαν να ναι ένα τρίτο πρόσωπο να μιλάει γι αυτόν.

Θα λεγα ότι σε 4-5 χρόνια θα ξαναπιάσει την ιστορία πάλι ο Νόλαν.

Πρέπει να δω και το 2ο Expendables να πω ποιος θα νικούσε στην μάχη με τον Μπέην στα μπουνίδια. Λουπιν τι λες;

Και το βασικότερο, για πρώτη φορά μήπως ο Νόλαν περνάει ένα μύνημα; Για αυτό με τους πλούσιους και τους φτωχούς, περί κατανομής πλούτου. Οτι αν ξεσηκωθούν ομπορούν να τα διαλύσουν όλα.

Αυτά για την ώρα.