[SPOILER]καλα ναι το καταλαβα,αλλα και παλι οτι και καλα πεταχτηκε εξω και επεσε στη θαλασσα και λιγο παρακατω εσκασε μια ατομικη βομβα.μπορει να πηρε κανα αεροπλανακι βεβαια.υπερβολη γενικα:roll:[/SPOILER]
ρε σεις ειναι σιγουρο οτι ο νολαν θα ξαναγυρισει batman?δεν ειχε δηλωσει οτι ειναι η τελευταια του?[SPOILER]αν και το τελος ειναι ανοιχτο σε ερμηνειες.
Σήμερα είδα και εγώ την ταινία. Μου άρεσε πάρα πολύ. Προτίμησα που δεν είχε πολύ ξύλο, αλλά και σημαντική ιστορία χωρίς να σε κάνει να βαρεθείς, παρά τα 165 λεπτά. Αν και η ταινία ξέφυγε σε μερικά σημεία από την αυθεντική ιστορία.
Δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου η ερμηνεία της Cottilard. Θεωρώ ότι μπορούσαν να βάλουν μια ηθοποιό που θα απέδιδε πολύ καλύτερα τον συγκεκριμένο σημαντικό ρόλο.
Συμφωνώ στο ότι ο Hardy έχασε πολύ στην ερμηνεία του με τη μάσκα, όπως προανέφερε κάποιος. Hathaway απολαυστική. Για τους υπόλοιπους, μια από τα ίδια.
Κάτι μας έδειξε στο τέλος περί Ρόμπιν κτλ, αναμένουμε!!
p.m. Δεν συγκρίνω με τη δεύτερη ταινία, είναι αξεπέραστη. Ανυπέρβλητος Ledger - Joker… <3
η ταινία πάρα πολύ καλή… ανώτερο του πρώτου αλλά ένα κλικ κάτω του νταρκ ναιτ…
Τζόκερ πολύ ανώτερος σαν κακός…βέβαια είναι και χαρακτήρας που και στα κόμικ έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ (δεύτερος σημαντικότερος μετά τον μπάτμαν) οπότε λογικό είναι να ήταν ο καλύτερος κακός… ο μπέιν εμφανίζεται νομίζω σε καμιά 10αριά κομικ όλο κι όλο…
ένα αρνητικό ουσιαστικά για μένα είχε η ταινία…
[SPOILER]έπρεπε να έχει τα @@ να πεθάνει τον μπάτμαν στο τέλος…να δώσει ένα κλείσιμο όπου πραγματοποιείται η θυσία του Γουέιν που προμηνύει η ταινία…το να είναι ζωντανός κόβει μέρος του νοήματος της θυσίας… είναι σαν να έβλεπε ο απόστολος πέτρος τον χριστό κανα μήνα μετά το πανηγύρι της σταύρωσης-ανάστασης, στα μπόρα μπόρα να πίνει μοχίτο με καμιά γκόμενα… όταν λέμε ότι τα θυσιάζεις όλα εννοούμε όλα…[/SPOILER]
επίσης σχετικά με τις υπερβολές είναι αναμενόμενο σε ταινίες με υπερήρωες να μην είναι ρεαλιστική η ταινία αλλά:
[SPOILER]να φτιάχνει ο σπόνδυλος που έχει αποκολληθεί με μια μπουνιά αλλά μιγιάγκι και ένα σκοινί…δλδ έλεος… επίσης βάζεις φωτιά στον πάγο για να κάνεις την πόζα σου και δεν λιώνει ο πάγος ρε πούστη μου να σε πάρει και σένα και τους μπάτσους στο πάτο να τελειώσει εκεί η ταινία…??
Τέλος δεν γίνεται να προσπαθείς να αποφύγεις πυραύλους με την ιπτάμενη κατσαρίδα γιατί θα καταρριφθεί και στο τέλος να αντέχει έκρηξη ατομικής βόμβας να το έχει μπροστά του ο Φοξ σαν καινούριο… [/SPOILER]
[SPOILER]Μιας και την είδα χτες το βράδυ ας πω δυο πραγματάκια. Καταρχάς δεν είμαι και τόσο σίγουρος όσο όλοι σας ότι στο τέλος ο μπάτμαν ζει, θα έλεγα ένα 60-40% στο ότι ζει τελικά, μιας και δείχνει στην μέση την ταινίας τον Άλφρεντ να φαντάζεται τον Γουέιν με μια γυναίκα και στο τέλος με την βόμβα το αφήνει λίγο φλου. Κατά τα άλλα η ταινία μια χαρά γάμησε, θα συμφωνήσω στο ότι είναι ένα κλίκ κάτω από το προηγούμενο, ο Cain συγκινητικός, η Hathaway αναπάντεχα απολαυστική (ειδικά πάνω στην μηχανή ήταν για ‘‘πολλά’’), και η ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την μουσική ήταν όλα τα λεφτά.Α, και να μην ξανακάνω το λάθος να δω ταινία στην πρώτη με δεύτερη μέρα προβολής της, γαμώ τα 14χρονα γαμώ.[/SPOILER]
Να με συγχωρείς …έπρεπε να βάλω σπόιλερ σε σημεία. Έχεις δίκιο.
Αλλά για μένα καλύτερα να μην παρακολουθείτε θρεντ αν δεν θέλετε να σποιλάρουν κάτι. Την πάτησα με το καταραμένο το Wire εδώ μέσα.
Αλλά μέχρι χθες του Μπάτμαν ούτε το άνοιξα…Έτσι πρέπει! :roll:
[SPOILER]αυτο που λες δεν ειναι λαθος.οντως ειναι ακριβως η ιδια σκηνη που φανταζοταν ο αλφερντ.ακριβως στο ιδιο μερος.ακριβως στο ιδιο τραπεζι.νταξει τραβηγμενο,αλλα λες να μας τρολαρε τελικα ο νολαν?[/SPOILER]
Aπαραδεκτο.Σιγουρα η χειροτερη του Νολαν.Περα απο τα σεναριακα κενα,τις ελεινες υπερβολες και την ουσιαστικη ελειψη βαθους στους χαρακτηρες , ηταν απειρα συντηρητικα προπαγανδιστικη ταινια
Το είδα χθες. Μια χαρα γαμησε. Οντως είναι η φυσική συνεχεια του Batman Begins σε στορυ και ατμοσφαιρα. Ποιοτικα ΙΣΑΞΙΟ του Dark Knight και ας μην εχει μορφη-ερμηνεια-χαρακτηρα της κλασης του Ledger-joker. Δεν θα μπορουσε αλλωστε. Το παει αλλου. Ο Bane δινει ΠΟΝΟ. Η ατμοσφαιρα καθηλωτικη. Το τελος μονο κλαμα.
Μια ενσταση μονο. Η πιο μετρια ερμηνεια της Cotillard. Απο την αλλη η Hathaway τεραστια εκπληξη. Η τριλογια εκλεισε οπως επρεπε. Θα παω και για δευτερη φορα next week8)