[SPOILER]
[/SPOILER]
^
Ξιδάκι
Α μπράβο! Ακριβώς αυτό, όπως και κάποιοι άλλοι δηλαδή εδώ και πάρα πολλά χρόνια πουλάνε τα ίδια πράγματα στον κόσμο λέγοντας τους ότι έτσι θα γλυτώσουν. Μια χαρά υπάρχει ο πολιτικός συμβολισμός. Απορώ γιατί να κάνουμε ότι δεν τον βλέπουμε…
δεν υπαρχει πραγματικα κανενας σοβαρος πολιτικος συμβολισμος, εγω εξακολουθω να απορω που το βλεπετε και ποση προσπαθεια καταβαλετε για να το πιστεψετε…
απο μια ατακα μονο τυπου ‘‘θα δωσω τη Γκοθα στο λαο της’’, μια ατακα, μια μεσα σε 3 ωρες ταινια, δεν μπορω να παρω κατι στα σοβαρα…
αν δεις πίσω στα ποστ μου θα καταλάβεις ότι δεν στάθηκα σε μια ατάκα όπως λες.
Και ούτε εγώ ούτε τα άτομα που κάθονταν δίπλα μου στο σινεμά “προσπαθήσαμε” να βρούμε τέτοιον συμβολισμό. Γιατί η εικόνα έκανε μπαμ από μόνη της και αυθόρμητα είπαμε “Α! Ο Στάλιν?!”. Δεν χρειάζεται λοιπόν να υπεραναλύσω. Όποιος δει την ταινία θα τα δει και μόνος του. Μερικούς ίσως τους τσούξει που ο κομμουνισμός παρουσιάζεται ως κάτι τόσο άσχημο που ξεγελάει τον κόσμο του γκόθαμ. Αλλά τί να κάνουμε; Τα παράπονά σας στον σκηνοθέτη
καταρχας, ο κομμουνισμος που κολλαει?
ο Βane, αν και τελειως επιδερμικα, αναρχικος παρουσιαζεται
κατα δευτερον, βαργιεμαι, θα ποσταρω πιο βραδυ γιατι ειμαι δουλεια τωρα για κατεβατα:p
Κι εγώ που νόμιζα ότι η κοινή περιουσία των κατοίκων και τα λαϊκά δικαστήρια ήταν κάτι που φανερώνει τον κομμουνισμό…
Κι εγώ βαριέμαι να γράψω περισσότερα. Έτσι κι αλλιώς δεν μ’ενδιαφέρει να σας πείσω για κάτι. Η ταινία μιλάει από μόνη της.
Καλή συνέχεια!
αλλη ταινια ειδαμε μαλλον, αλλιως τα διαβασαμε και τα σχετικα…
ουτε μενα με νοιαζει να πεισω καποιον, πραγματικα η ταινια μιλαει μονης…
Άρα Νενιέλ είδες την ταινία με ένα μάτσο “ενήλικες” και αυτό που αποκομίσατε όλοι από ένα Μπατμαν είναι ότι επαληθεύτηκαν τα σενάριά σας ότι σε περίπτωση κομμουνιστικού καθεστώτος θα επικρατήσει χάος. Και όλο αυτό από μία ταινία που παρουσιάζει έναν φανταστικό ήρωα κόμικ.
απλα μαλακας
οχι οτι εχουν καμια διαφορα αυτα τα 3
και παρόλο το ιδιοφυές με την μάσκα που έκρυβε το μουστάκι, πολλοί υποψιασμένοι το κατάλαβαν αμέσως!!!
σε μιση ωρα σε μιση ωρα σε μιση ωρα σε μιση ωρα σε μιση ωρα σεμι σηω ρα σ εμισ ηωρασ εμι σηωραααααα
βασικα η κοινη περιουσια φερνει σε χριστιανισμο (κοινοκτημοσυνη κιετσ)
μαλλον σατανιστης ειναι ο Νολαν
Neniel, συμφωνώ ότι υπήρχαν πολλοί συνειρμοί, αλλά δεν νομίζω ότι είχαν τόσο συγκεκριμένο στόχο. Υπό μία έννοια θα μπορούσε να θυμίζει και την περίοδο τους Γαλλικής Επανάστασης ή ακόμα και την Κατοχή. Από την άλλη, απορώ με όσους υποστηρίζουν ότι δεν βλέπουν οποιαδήποτε πολιτική διάσταση στο σχήμα.
:lol::lol::lol:
ενα απλο search να κανεις στο google
χρησιμοποιωντας το τιτλο της ταινιας και τη λεξη political
αρκει
η πολιτικη διασταση ηταν τοσο επιδερμικη και τοσο εξωφθαλμα τοποθετημενη για να εξυπηρετησει την ιστορια και μονο, που δεν νομιζω οτι χριζει αναφορας καν…
Είχα να σου υποβάλω κάτι απορίες, Lupin, ως πιο σχετικού, αλλά το γεγονός ότι συνεχίζεις να κάνεις τον ανήξερο με ανησυχεί.
ρε, θα καμω ποστ ποταμο οταν βρω χρονο, dont worry, dont worry!!!
Να χρησιμοποιήσεις σωστή στίξη και τόνους, παρακαλώ.
Ακομα να το δεις ρε;;;