δεκτον… εξακολουθω παντως να πιστευω οτι θελει αποτοξινωση ο τυπος, πρεπει να εχει παρει πολλα ναρκωτικα για να γραφει τετοιες γελοιοτητες και να τον αφηνουν οι εκδοτες ακομα ελευθερο!
Ταινιαρα… θα επανελθω πιο αναλυτικα.
Καλά, άσε τον Morrison και κάνε το post ποταμό για την ταινία που έχεις υποσχεθεί.
Το βαζω και εδω
http://www.gazzetta.gr/video/330071/o-ser-aleks-ta-mperdepse-ligo-me-toys-mpeil
Επικο σαρδαμ ! :lol:
9 στα 10 για μενα…φοβερη ταινια αλλα μολις τελειωσε και σκεπτομενος το μπατζετ της θα μπορουσε να ειναι καλυτερη…με ενοχλει λιγο το οτι το memento εχει 8.6 και αυτο 8.8 ας πουμε που για μενα ειναι πολυ κατωτερο ως δημιουργημα…γενικα ομως ταινιαρα με πολλες γαματες σκηνες και 2μση ωρες που δε βαρεθηκα καθολου,!!!
Ρε σεις έχει δει κανείς την ταινία σε dvd ή blu ray?? Την κατέβασα να την ξαναδώ και είδα κάτι που μου έκανε τεράστια εντύπωση. Το aspect ratio της εικόνας αλλάζει κάθε λίγο από 2.35 σε 1.85 widesceen. Πρώτη φορά το είδα αυτό το πράγμα σε ταινία. Π.χ. ενώ η εναρκτήρια σκηνή μερικών δευτερολέπτων με τον Gordon είναι σε 2.35 μετά η σκηνή με το αεροπλάνο και τον Bane αλλάζει σε 1.85. Και αυτό γίνεται σε όλη τη διάρκεια (τουλάχιστον μέχρι το σημεία που την σταμάτησα για να ψάξω να δω τι παίζει και γίνονται αυτές οι αλλαγές).
Στην αρχή νόμιζα πως απλά ο τύπος που έχει κάνει το rip αλλά και ένα δεύτερο που κατέβασα είναι ακριβώς το ίδιο.
(1.85 είναι όλες οι widescreen τηλεοράσεις, που σημαίνει ταινίες σε αυτό το ratio καλύπτουν όλη την οθόνη ενώ στο 2.35 βγαίνουν οι γνωστές μπάρες πάνω και κάτω)
Το ειδα προχθες στην 42αρα τηελόραση και ούτε που το παρατήρησα. :lol:
Και τώρα που είδα το ποστ σου το ξανακοίταξα και όντως ισχύει. #-o
Το MAXSPEED είχα κατεβασμένο εγώ.
Με ένα γρήγορα search στο net είδα πως αυτό ισχύει μόνο για το blu ray και ισχύει και για το dark knight σε blu ray. Το Dark Knight το έχω σε dvd και τέτοιο θέμα δεν έχει σίγουρα. Μεγάλη μαλακία πάντως, εγώ όχι απλά το πρόσεξα αλλά μου αποσπούσε συνεχώς την προσοχή. Πριν 3 ώρες την έβαλα και την έκοψα κάποια στιγμή για αυτό τον λόγο.
Πρέπει να είναι η πιο over-hyped ταινία που έχει βγει.
Κάθε φορά που διαβάζω σχόλια για την ταινία αναρωτιέμαι αν είμαι εγώ ο περίεργος.
Μάλιστα, τεράστια μαλακία αυτή πάντως με την αλλαγή ratio κάθε τρεις και λίγο. Το κατεβάζω και σε dvdrip να δω αν και εκεί τα ίδια είναι.
γω την ειδα τις αλλες πρωτη φορα.
δε ξερω αν ηταν η πωρωση μου με το χομπιτ και η αθεμιτη συγκριση που εκανα ως η αμεσως κοντινοτερη (χρονικα) ταινια που ειδα, αλλα πραγματικα μου φανηκε απογοητευτικώς μέτριο.
Καθε διαλογος και αμπελοφιλοσοφια, plot development και πραξεις ανουσιες, τουιστ για χαρη του τουιστ.
δεν εχω διαβασει κανενος τα σχολια και καλα μη σποιλιεραστω, και τωρα απλα δεν θα το κανω επειδη δεν αξιζει τον κοπο.
κριμας μετα το φοβερο δευτερο μερος.
Mη μπαίνεις καν στον κόπο. Εγώ σε dvdrip το έχω και είναι ετσι.
The Dark Knight Rises (2012) DVDRip XviD-MAXSPEED
Αυτό.^
:lol: αυτό κατέβαζα. Είπα το είχες σε blurayrip.
Πάντως κατέβασα και το the dark knight μόλις σε blurip και ήταν μια χαρά το ratio. Αυτό το πράγμα στο rises πρώτη φορά το έχω δει και πραγματικά ελπίζω να είναι και η τελευταία. Όχι τίποτα άλλο αλλά μου αρέσει που δίναμε και credit στον Nolan που δεν το γύρισε σε 3D. [-X
Επειδή έχω ψιλοκολλήσει κάπως με αυτή την μαλακία και ξενέρωσα έβαλα να κατεβαίνουν 4-5 διαφορετικά dvdrip μήπως και δω διαφορά σε κανένα. Στο πρώτο από αυτά που κατέβηκαν (όχι maxspeed) το ratio είναι ίδιο στα 2.35 και δεν αλλάζει. Και λίγο παραπάνω που έψαξα στο net είδα πως μάλλον στο dvd μένει όπως έχει και η αλλαγή ειναι μόνο στο blu ray (το maxspeed ίσως να είναι από blu ray το rip τελικά).