^ :lol: Απο τις ταινίες που σου ανοίγουν την όρεξη.
Ti λεει εδω
Φοβερή αφίσα! Χάζευα ένα λεπτό τον ουρανό μέσα από τα κτίρια, και μετά συνειδητοποιώ το σήμα! Μάλλον η καλύτερη από τις 3 νολαν-ικές.
πραγματικα φοβερη αφισα(για την ακριβεια επικη) την βαζω και γω στις τοπ, πισω απο μερικες του dark knight που ειχαν ‘μουτζουρωθει’ και καλα απο τον Τζοκερ με κοκκινο μελανι[SPOILER]:D[/SPOILER]…επισης παιχτηκε το πρωτο τησερ τρεηλερ χτες με την πρεμιερα του Χαρι Ποτερ, το οποιο ανεβηκε για λιγο στο νετ αλλα η γουορνερ το απεσυρε για να το ανεβασει και επισημα τις επομενες μερες…
θεϊκή αυτή από το dark knight.!
Εμένα μου έφερε λίγο στο μυαλό το Inception πάντως :-s
edit: γιατί έχω την εντύπωση πως η αφίσα ξαναμπήκε εδώ μέσα αλλά δεν την βρισκω;
ε βασικα,λιγο να βαλεις στη σειρα ολες τις αφισες των ταινιων του Νολαν απο Batman Begins και μετα,θα δεις οτι μοιαζουν ολες χαρακτηριστικα
πχ
Έχει ένα κόλλημα με τους ουρανοξύστες τελευταία ε; :lol:
:p:p μπλοκμπαστερας κ ετς
8O8O8O
Εμεινα ε!Απιστευτη αφισα!
εχω ποσταρει ενα μεσα απο σινεμα.αυτο πρεπει να ναι.νομιζω:-s
εντιτ.αυτo ειναι.πηγα να τo ξαναβρω και λεει οτι αφαιρεθηκε απο την wb.οποιος προλαβε προλαβε!παντως απο βδομαδα θα βγει λογικα επισημα.
midnight g λατρευω την υπογραφη σου.
βρειτε το τρεηλερ, θελω να το δω γαμωτο
για την αφισα δεν υπαρχουν λογια, ειναι επικη. Εγω πρωτα προσεξα το σημα του μπατμαν και μετα καταλαβα οτι δημιουργειται απο την αντιθεση ουρανοξυστων και ουρανου… τελειο απλα.
Καλά σοβαρά τώρα δεν είδατε με την μια το σήμα στην αφίσα; Το πρώτο πράγμα στο οποίο έπεσε το μάτι μου αυτό ήταν. :-s
official αποκλείεται να είναι, υπάρχουν σκηνές από άλλες ταινίες όπως π.χ. το The Final Cut με τον Robin Williams από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις. Οι σκηνές με τον Baine τώρα δεν ξέρω αν είναι αυθεντικές η όχι.
sorry μαλακία μου, βιάστηκα να το ποστάρω και μετά διάβασα στα σχόλια του βίντεο ότι το φτιάξε ο τυπάς…
το είδα αλλά δε κατάλαβα και πολλά, ούτε δείχνει τίποτα σπουδαίο, κάτι σημαιούλες, έναν στο νοσοκομείο, κάποιον που σκαρφάλωνε σε ένα πηγάδι, και κανά δυό τρείς σκηνές ακόμα. ο Μπάτμαν δεν υπήρχε πουθενά, αλλά είναι νωρίς ακόμα anyway.
ηταν το βιντεο που ειχε αφαιρεσει η γουορνερ για πνευματικα διακαιωματα.κατα 90% ειναι αυτο.αν οχι μαλακια μου.οι σημαιες ηταν απο το begins ενω στο κρεβατι ηταν ο γκορντον(αυτο φαινεται :p),ενω ακουγεται και η φωνη του μπατμαν.
αν θες περισσοτερα
[SPOILER]
Jim Gordon: [lying in a hospital bed] We were in this together, and then you were gone. And now this evil rises. Batman must come back.
Bruce Wayne: What if he doesn’t exist anymore? (εχει παραιτηθει οπως εδεξε στο τελος του 2)
Jim Gordon: He must… he must…
[/SPOILER]
μην περιμενετε παντως μεγαλο τρειλερ.εχουν πει οτι θα ναι teaser.
Εδώ σε καλή ποιότητα και μια έξτρα σκηνή στο τέλος σε σχέση με αυτό που έβαλε στο cine gr