Nταξ, κατεστραμενος πολυ…αλλα ειναι εν παση περιπτωση ωραιο tribute
ανατριχίλα με το trailer.
δεν μου ειπαν για αυτο. απ’οτι ειδα ο νολαν παντως το 'χει με τις αποδρασεις απο αεροπλανα…!!:lol:
Το trailer είναι όντως ατμοσφαιρικό και σκοτεινό, στο πνεύμα του batman. Προβλέπεται μεγάλη ταινία από τον Νόλαν, αναμένουμε με ιδιαίτερη πόρωση.
Τελειο το τραιλερ, σκοτεινο και πολυ σοβαρο, ο Μπατμαν δεν πολυεμφανιζεται κιολας με τη στολη!
Το μονο για μενα ειναι η μασκα του Bane που δε ξερω, τη περιμενα καλυτερη.
20 σελίδες και βγαίνει το '12; είστε σοβαροί; =Ρ
προσοχή μην πείσετε τους εαυτούς σας/μας ότι γαμάει ή μην απογοητευτείτε επειδή θα περιμένετε την ταινία του αιώνα, ε. κάτι που με προβληματίζει μετά από δύο τρομερές ταινίες και τόση διαφήμιση.
και για να κόψω τη γείωση, το τρειλερ φαίνεται ενδιαφέρον(όλα τα λεφτά η σκηνή με το γήπεδο) αλλά άκρως ψαρωτικό είναι αυτό
Για όσους έχουν διαβάσει Batman Knightfall δεν είναι ιδιαίτερα ψαρωτικό. Πάνω κάτω ξέρουν τι να περιμένουν. Εντυπωσιακή αφίσα πάντως, θα την ήθελα στο δωμάτιο μ.
Οι αμύητοι θα πάμε με την απορία δηλαδή. Κρίμα, και το είδα πιο καθολικά
εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι το cast της catwoman…ποτε δε μου φαινοταν καλη ηθοποιος αυτη η συγκεκριμενη
Έλα, όσο προλαβαίνετε:
ανατριχίλα τα τελευταία 15 δεύτερα.
Μην τα βαζετε αυτα χωρις προειδοποιηση spoiler…
καλημερα,καλο μηνα,κλαψτε
http://www.youtube.com/watch?v=g8evyE9TuYk&feature=youtu.be
μου φαινεται παμε για την απολυτη σκατοψυχια
αυτα ειναι! :D:D
Μέτριο τρέηλερ, απογοήτευση η Κατγουμαν.
βασικα δεν εχει μουσικη στην αρχη και δεν σε εντυπωσιαζει αμεσως. για την κατγουμαν ψιλοδιαφωνω ομως, εμενα μ’αρεσει η χαθαγουει.
Το καλύτερο trailer ως τώρα
σχεδον δακρυσα
το καλυτερο τρεηλερ μεχρι μεχρι τωρα indeed
εκει που ειχα παθει Overdose με Avengers, Prometheus κτλ, τωρα οι ισσοροπιες επανηλθαν, μετραμε αντιστροφα!
edit. auto to post den egine pote.