The Dark Knight Rises

23 Αυγούστου βγαινει ελλαδα, αντε να αποφυγεις ολα τα spoiler που θα ζητητανε ολοι για ενα μηνα.

αυτο θα πει καλο τρειλερ :lol:

Το κινητο μου φταιει που γραφει οτι θελει :stuck_out_tongue:

btw δεν βλεπω τα trailer απο τις ταινιες που θελω να δω γιατι συνηθιζουν να βαζουν τις καλυτερες σκηνες, τελευταιο παραδειγμα ηταν το avengers.

νέο αφισόνι

ερχομουν να ποσταρω.χμ περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο. στο dark knight η μια αφισα ηταν καλυτερη απο την αλλη.

μπόνους παραφερνάλια:

και ψιψιψόνια http://www.movies.com/movie-news/the-dark-knight-rises-banners/8086

είναι [B]εξαιρετικός σκηνοθέτης [/B]ο κος. Νόλαν…

[I]δεν ανησυχώ για τυχόν απογοήτευση.[/I]

εδω φαινεται αρκετα πως θα ξεκινησει η ταινια νομιζω…

H Village Films αποφάσισε να φέρει τη νέα ταινία του Christopher Nolan The Dark Knight Rises στη χώρα μας με ένα μήνα καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα, ενώ η νέα περιπέτεια του σκοτεινού ιππότη θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου σε Αυστραλία, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία και Σιγκαπούρη και μία μέρα αργότερα στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, οι φίλοι του κινηματογράφου που μένουν στη χώρα μας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 21 Αυγούστου.

[B]Πηγή: Enternity.gr[/B]

Ναι αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό και πραγματικά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τον λόγο.

Και εγω το ποσταρα μπας και ξέρει κανείς lupin το γιατι

Αυτο γινεται τακτικα τα τελευταια χρονια. Πολλες μεγαλες παραγωγες που βγαινουν ιουλιο στην Ευρωπη εδω ερχονται τελη αυγουστου. Φανταζομαι για να κοψουν περισσοτερα εισιτηρια αφου θα γυρισει κοσμος απο τις παραλιες… Θυμηθειτε και την περιπτωση του inception πριν δυο χρονια.

μετά τις 10 Ιουλίου, σινεμά πάνε μόνο οι γέροντες και αυτοί που έχουν τις αίθουσες

καλά κάνουν κ το βάζουν όταν γυρίσουμε, να το δούμε με την άνεσή μας.

φυσικά αναμένω τον καήλα φορουμίτη που θα το δει με πιξελ, κακό ήχο, σε rip από αίθουσα, μόνο και μόνο για να γράψει “ταινιάρα, τρελάθηκα” στο φόρουμ και να κερδίσει 10 φορουμοπόντους αναγνώρισης, επειδη οι υπόλοιποι θα ειναι στις παραλίες.

υπερβολικη αποψη.
μεχρι και πριν 3 με 4 χρονια πολλες μεγαλες παραγωγες εβγαιναν καλοκαιρι και γινοταν ο χαμος στις αιθουσες θυμαμαι.dark knight,harry potter,πειρατες της καραιβικης και πολλες αλλες.
και δε νομιζω με αυτη την οικονομικη κατασταση να αραζουν πολλοι σε νησια τπτ βδομαδες ωστε να μη πορουν να πανε σινεμα με την ησυχια τους.

εχω την εντυπωση οτι οι εταιρειες διανομης και οι ελληνικοι κινηματογραφοι αγοραζουν πιο φθηνα τα δικαιωματα των ταινιων με την καθυστερημενη διανομη τους στη χωρα-τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει καποιος καποτε:p-…ουτως η αλλως, ο Ιουλιος-Αυγουστος ειναι νεκροι μηνες για το ελληνικο κινηματογραφικο κοινο, προφανως θελουν και οι εταιρειες να σιγουρεψουν τα εισητηρια του -πιθανοτατα- μπλοκμπαστερ της χρονιας και ετσι το βγαζουν τελη Αυγουστου…ιδια περιπτωση με το Inception, 1 μηνα μετα ξανα, οταν εγω το ειχα δει Αγγλια τουν Ιουλιο…

παλαιοτερα και γω δεν θυμαμε κανα θεμα σοβαρο, ωστε να μην βγουν τετοιες ταινιες στην ωρα τους, οπωτε φανταζομαι με την κριση πλεον οι τακτικες εχουν αλλαξει…ολοκληρος Προμηθεας βγαινει σε Ισπανια Αυγουστο και Ιταλια-Ελβετια Οκτωβρη…

τεσπα, εγω τοξερα καιρο τωρα οτι παει για τελη Αυγουστου οπωτε κλαιν:p

ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Ελπιζω να γαμαει:D

ρε παιδί μου έχεις φουλ δίκιο, αλλά χέστηκες. θέλω να πω τι σε νοιάζει. Αυτος κανει μαλακια ξερω γω.

πω ρε πουστη…
http://www.e-go.gr/cinemag/summary1.asp?catid=10167&subid=2&pubid=129089172

ναι ρε ΝΑΙ!!!
164 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ!!!
8O8O8O

ααααργκκκκ!!!

πρώτη φορά ανυπομονώ τόσο πολύ να φύγει το γαμωκαλόκαιρο

Χτες εγιναν τα πρωτα screenings της ταινιας σε κριτικους, πηγες δεν βαζω, γκουγλαρετε το, γινεται χαμος και σε ολα τα ξενα κινηματογραφικα site…

η κοινη ετυμηγορια ηταν οτι

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=25355&count=0

http://cinetv-world.blogspot.gr/2012/07/dark-knight-rises-first-reactions-imax.html
απο διαφορες πηγες…

:’)

κραταω το

‘‘If this does not break the mold and win Best Picture, no comic book movie ever will.’’

και σταματαω οτιδηποτε αναζητηση κριτικων μεχρι 21 αυγουστου…