Τελευταία μπάντα, και ενώ τα πόδια μου με το ζόρι με κρατάνε, οι The Devil’s Blood. Ωραία τα αίματα και τα κεριά, όμως η σκηνική παρουσία τους είναι παιδαριώδης. Ναι, έχουν κομματάρες, αλλά λάιβ η φωνή της τραγουδίστριας δεν βγαίνει με την καμία. Απογοήτευση.
Η γνωμη σου παντως μετραει πολυ,γιατι απο οτι θυμαμαι οταν βγηκε το The Time Of No Time Evermore ησουν ενθερμος υποστηρικτης.Κριμα παντως.Ελπιζω σε κατι καλυτερο στην εμφανιση τους εδω.Τουλαχιστον να ακουσουμε τα κομματια σωστα,τα οποια σπερνουν και χωρις φωνητικα!
κοίτα όταν τους είδα και τα’γραψα αυτά δεν είχε καν βγει το Time of no time, πάνε σχεδόν δυόμισι χρόνια. Τότε η μπάντα ήταν τοπική ολλανδική φάση, δε νομίζω να είχαν βγει για λάιβ έξω από τις κάτω χώρες. Σ’αυτά τα δυόμισι χρόνια έχουν δώσει πολλά λάιβ φαντάζομαι θα είναι σαφώς καλύτεροι τώρα.
Αλλιώς μια χαρά είναι και οι δίσκοι.
εντιτ. Και δες στο λινκ ποιοι άλλοι έπαιζαν στο φεστιβάλ εκείνη τη χρονιά για να καταλάβεις ότι δεν ήθελε και πολύ να τους φάει ο συναγωνισμός, όντας μια -ουσιαστικά- ερασιτεχνική μπάντα.
Ναι,εχεις δικιο.Το Roadburn ηταν Απριλιο και ο δισκος κυκλοφορησε το Σεπτεμβριο του 2009.Παντως,οπως λες και εσυ,μετα απο σχεδον τρια χρονια απο την εμφανιση στο Roadburn,θα πρεπει να εχουν βελτιωθει στο θεμα λαιβ σημαντικα.Θα το διαπιστωσουμε τον Ιανουαριο αυτο.
Οσο να’ναι οταν παιζουν μαζι με Minsk,WITTR,Βaroness,Orange Goblin κλπ,ειναι λιγο δυσκολο να επικεντρωθεις στους Devil’s Blood.:lol:
Οσον αφορα τη συγκεκριμενη εμφανιση που λεει ο Bleedin (τωρα τα ειδα) ηταν λιγο Τραγικοι. Η απογοητευση του Roadburn με μεγαλη διαφορα, αφου την ωρα που παιζαν συζητουσαμε πως αν δεν ειχαμε ταξιδεψει απο Ελλαδα θα ειχαμε σηκωθει να φυγουμε.
Αλλα. Απ’ οσο μου ειπε φετος ενας Ολλανδος τον οποιο πετυχαινω καθε χρονο εκει, τωρα παιζουν μια χαρα. Κι αυτος γενικα τους εχει δει σε καθε φαση απ οταν ξεκινησανε, οποτε.
Επειδη φετος ειναι πολυ γαμησε τα χρονια μεχρι να τελειωσουν οι πανελληνιες δεν παιζει να παω σε παραπανω απο μια συναυλια.Κι αυτη θα ειναι ulver η arcturus.Πιο πιθανον Ulver.Αν παιχτουν και τιποτα Blood Ceremony θα το σκεφτω.Aλλα λεει να θυσιασω ulver μονο για Devil’s blood??Eιδικα μετα τα λογια που ακουσα για την αποδοση τους.
4Bitten? ΕΛΕΟΣ! Πού κολλάνε με την όλη φάση; Οι Mahakala μια χαρά σάπιοι είναι για την κατάσταση. Γαμάτη τιμή, αν και το Κύτταρο ποτέ δεν μου έκατσε καλά σαν συναυλιακός χώρος.
Άντε να δούμε σε ποια live θα πρωτοπάμε πάλι φέτος…
περασα σημερα κ πηρα εισιτηριο (δεν ειναι ακριβως εισιτηριο, προ-αγορα)…
περιμενω με ανυπομονησια το live…
εχω βεβαια καποιες μικρες ενστασεις για το setlist, καταλαβαινω οτι θα παιξουν πιο πολλα απο το τελευταιο αλλα θελω οπωσδηποτε evermore…