The Elder Scrolls V: Skyrim

Gothic όχι. Witcher έπαιζα κάποια εποχή

Τελικά κατέληξα εδώ \m/

και εγω αυτο παιζω… σαν το στορι του bloodmoon δεν εχει, λετε οτι θέλετε!!! :stuck_out_tongue:

οσο για την “διαμάχη” για την νεα γενιά rpg και mass effect,DA1,witcher,fallout γαμανε απλα ειναι αυτο που λεει ο master του είδους…

http://tech.pathfinder.gr/games/news/1666537.html :wink:

Aυτο ακριβως.Η ατμοσφαιρα και το σεναριο του Fallout δεν υπαρχουν σε αλλο παιχνιδι.

Τωρα το Skyrim ειναι καλο παιχνιδι οι ιδεες και οι αλλαγες(σε σχεση με τα προηγουμενα) ειναι γαματες αλλα δεν υλοποιηθηκε σωστα.Και αυτα τα λεει ενας φαν των Elder Scrolls (που τριτη δημοτικου εφτασε καπως στα χερια του το Morrowind κι επειδη δεν ηξερε καλα αγγλικα και δεν καταλαβαινε τι επρεπε να κανει απλα βολταρε για ωρες :p).Η βασικη ιστορια μικρη,το επιπεδο δυσκολιας χαμηλο παρολο που επαιζα με one-handed και τοξο και ανεβασα το sneaking αφου τελειωσα το Main Quest.Η ιστορια ηταν γαματη,οι φωνες των δρακων ηταν γαματη σαν ιδεα οπως και η ιστορια του Thieves Guild.Φοβερος ο τροπος που ανεβαινες lvl και το γεγονος οτι μπορουσες να ανεβασεις ολα τα skill σου.Smithing γαμησε σαν ιδεα ασχημη επισης υλοποιηση.Μολις καταλαβα τι μπορουσα να κανω το ανεβασα 100 για πλακα και μετα τα παιχνιδι ηταν περιπατος.Δεν με πορωσε οσα τα προηγουμενα Εlder Scrolls και τωρα εχω τελειωσει main quest,thieves guild,brotherhood,college και βαριεμαι και να το ανοιξω.Μην μιλησω για τα bugs.

Torment

πειτε ρε σεις κανα κουεστ για να πιασω… ειμαι 27ο επιπεδο … εχω τελειωσει τo main,τα main απο companions,thieves guild και stormcloack rebellion.κατι σε στυλ rebellion θελω γαμω’.πολιορκειες και τετοια…δε μπορω να φτιαξω κανα στρατο δικο μου η τιποτα τετοιο?

+100000

αν θα μπορουσα να περιγραψω καπως το planescape,θα το οριζα ως διαδραστικη λογοτεχνια…το παιχνιδι αυτο αξιζει να γινει remake με σημερινα γραφικα,απλα και μονο να το παιξουν οι επομενες γενιες

To Fallout 3 οσο το ειχα παιξει,ειχε την ιδια ‘μηχανη’ με το Oblivion.
Οποτε εξαρταται ποιο εχεις παιξει πρωτο.

yeap ακριβώς το ιδιο ηταν μονο που το ενα ηταν σε επικ και το αλλο σε post-apocalyptic…
το fallout 3 παντως ηταν εξαιρετικο to new vegas δεν μου αρεσε δεν ειχε κατι καινούριο να δώσει ακομα και τα γραφικά ιδια ηταν πανω κατω!!!

εγω τωρα ΞΑπαιζω Morrowind και εχω να πω οτι ειναι μακραν το καλύτερο της σειρας…

αρχισα να το βαριεμαι το skyrim.ξεκινησα να σφαζω κοσμο αβερτα σε πολεις.δε βρισκω τιποτα να κανω.

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Πριν λιγο το πηρα δε προλαβα να παιξω πολυ αλλα ο προκατοχος του το oblivion με εκανε να λιωσω ΠΟΛΛΕΣ ωρες στην οθονη…ως που εγινα κωλοβαμπιρ και ξενερωσα και τα παρατησα

Πολύ ρατσιστάκια οι Stormcloaks (ειδικά μιας που παίζω wood elf, όλη την ώρα πετούσαν ειρωνικές ατάκες, αγριοκοίταζαν κλπ.) Οπότε μπήκα στους Imperials :stuck_out_tongue:

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω Neniel, αλλά υπερίσχυσε η Mother North στο χαρακτήρα μου και έγινα Stormcloak.
Ξεκίνησα όμως ένα τώρα με έναν Orc μπουνταλά με σκοπό στην πορεία να τιμωρήσω χλωμά ξανθομπάμπουρα ρατσιστάκια:p

αλλαζει τιποτα στην ιστορια αν ξεκινησεις με διαφορετικο race?

Ναι. Αλλάζει κυρίως ο τρόπος αντιμετώπισης των άλλων καθώς και κάποια πράγματα σε σχέση με τα skills

Σήμερα έπαιξα skyrim ύπο τους ήχους των(του) [B]Bathory[/B]!! Καύλα!

Best mod ever!

:lol: και γαμω τα mod!!!
αλλααα

ελα πείτε ποιος απο σας τα καϊδια το εκανε???

Haha. What kind of asshole would call the cops on an imperial guard for wearing his helmet…dickhead
#win

χαχαχαχαχαχαχα μαλακες το παλικαρι παει τα χασε αχαχαχαχαχα

Master troll.Αγαπάμε ρε

Σήμερα επιτέλους η αναβάθμιση… Αύριο η μεγάλη συνάντηση με το skyrim…