The fountain(2006)

Don’t worry, μιλάμε για αυτούς στο Felix Borja thread.

Fixed :stuck_out_tongue:

Ψηλέ και λοιποί άμπαλοι, μη λερώνετε το παρόν thread με την παρουσία σας :!:

την ειδα πριν λιγο…φοβερο feeling η ταινια και απλα τρελο soundtrack…τι να πω

αλλα αν πω οτι καταλαβα την καταληξη της ταινιας θα πω ψεματα…

Exω σκοπό να ξαναδώ από την αρχή όλη τη φιλμογραφία του Αρονοφσκι.

Πλάκα πλάκα ο άνθρωπος “κιουμπρικίζει” τα μάλα, καθώς έχει σκηνοθετήσει 5 ταινίες και καμία δεν παίρνει ( τουλάχιστον κατ εμε ) κάτω απο 8 ( άντε 7 στη χειρότερη των χειροτέρων για κάποιον που δεν του αρέσει ο Αρονόφσκι ) !

Σε σχέση με το Λόγο του Βασιλιά, νομίζω οτι ο Μαύρος Κύκνος ήταν πολύ καλύτερος.

ως προς τι?

εμενα μ’αρεσουνε οι Khanate αλλα νομιζω οτι ο Lionel Richie ειναι πολυ καλυτερος.

Συμφωνώ απόλυτα. Υπερεκτιμημένη. Άσε που το τελευταίο μισάωρο όλο νομίζεις πως τελειώνει αλλά αυτή συνεχίζει αέναα.

Λοιπόν, γι’ αυτή την ταινία είχα ακούσει τα καλύτερα και αποφάσισα μετά από αρκετό καιρό να τη δω τελικά. Δε νιώθω καμία ανάγκη να αρχίσω αναλύσεις περί των τριών ιστοριών ούτε γιατί έγινε αυτό και όχι εκείνο και τι θέλει να πει ο ποιητής κλπ. Ήταν απλά ένας απίστευτος χείμαρρος συναισθημάτων. Και οι ερμηνείες ήταν ένας από τους υπεύθυνους του συναισθήματος που σου δημιουργούσε αυτή η ταινία. Έβλεπες αυτή την ένταση να αποτυπώνεται στο πρόσωπο του Jackman ρε παιδί μου. Και οι εικόνες…η φαντασία οργιάζει και σε παρασέρνει μαζί της. [SPOILER]Στη σκηνή που αυτός είναι μέσα στη φούσκα και γίνεται ένα με τα λουλούδια και το χορτάρι είχα κανονικά μείνει με το στόμα ανοιχτό[/SPOILER] Τέλος να πω ότι μου άρεσε πολύ που χρησιμοποίησε το θάνατο ενός άστρου για να πάει παραπέρα όλο αυτό τον συμβολισμό. Πόσο όμορφο ρε γαμώτο.

Και

όπως το είπες, άψογος.