The Gathering live in Greece

We are happy to announce two new gigs, both in Greece:

sat 27-02-2010 Thessaloniki (gr) ? Block 33 club

sun 28-02-2010 Athens (gr) ? Gagarin 205 club

:):):slight_smile:

Κάποιοι θα κόψουν φλέβα εδω μέσα.

2o σπιτι φετος το γκαγκαριν

η πρωτη απωλεια λογω στρατου… :frowning:

Δεν πειράζει η μαμα πατρίδα σε χρειάζεται.

να δουμε τη ψαρια θα πιασουν χωρις ανεκ…τους ειχα δει το 2000 νομιζω…ηταν σουπερ τότες.

Στο πρόγραμμα του gagarin έχει IAMX στις 28/2.

Θα δείξει,το σημαντικό είναι ότι έρχονται!!! :slight_smile:

Πω fuck, ελπίζω να έχει τελειώσει η εξεταστική μέχρι τότε!

H αντιστοιχη εξεταστικη περσι σε μας ειχε τελειωσει 14 Φλεβαρη.Ε,του πουστη!

Eσεις ειστε αλλη φυλη…0 μερες καταληψη κλπ:D…Και εμας φετος το βλεπω να χει τελειωσει…Αλλα οπως και να χει θα παω.

Θα ήθελα να τους δω, αν και δεν καίγομαι και ιδιαίτερα τώρα χωρίς Anek…
ανάλογα τα χρήματα και αν ανακοινωθεί κάτι άλλο μέχρι τότε, θα δώσω και εγώ την παρουσία μου.


Now playing: Depressive Age - Teenage Temples
via FoxyTunes

Gathering χωρις Anneke? Μου ακουγεται καπως, περιεργα…δε ξερω.

Απ’την αλλη οι Gathering ειναι μπαντα/συνηθεια οπως οι Pasadise Lost, οι Anathema, ακομα κι οι Puressence, που αν δεν τους δεις μια φορα το χρονο κατι γινεται, κατι σου λειπει σα να λεμε.

Για μένα λες :smiley:

Πες το ψέματα!!! Σκηνή πρέπει να στήσουμε στο Gagarin

Μέσα και εγώ λογικά!!! Είναι μεγάλη αγάπη οι Gathering. Κρίμα που δε θα είναι με Anneke :(:(:frowning: Το Φεβρουάριο του 2009 είδαμε Αnneke στο An και το Φεβρουάριο του 2010 θα δούμε Gathering.

Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει η Anneke μέχρι το Φεβρουάριο???

Εσυ έχεις περισσότερες πιθανότητες να τραγουδήσεις στους Gathering τον Φεβρουάριο :slight_smile:

Οι The Gathering φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια μουσικής ιστορίας και έρχονται στην Ελλάδα, ανανεωμένοι όσο ποτέ, για δύο βραδιές!
Tο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Block33, στην Θεσσαλονίκη, και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στο Gagarin205, στην Αθήνα

Το φθινόπωρο του 1989 τα δύο αδέλφια, Hans & Rene Rutten μαζί με τον φίλο τους Bart Smits, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους The Gathering. Εκείνη την εποχή δεν είχαν κανένα συγκεκριμένο σχέδιο ή κάποια στρατηγική, παρά μόνο την επιθυμία και τον ενθουσιασμό να γράψουν και να παίξουν μουσική. Την άνοιξη του 2009, το γκρουπ κυκλοφόρησε το 9ο studio album, The West Pole, με την συμμετοχή της νέας τραγουδίστριας του γκρουπ, Silje Wergeland. Σήμερα, το γκρουπ κοιτάζει πίσω αυτά τα 20 χρόνια μουσικής: από το doom metal έως και την ατμοσφαιρική alternative rock, τη μεγάλη παγκόσμια αποδοχή και επιτυχία που τους κατέταξε ανάμεσα στους σημαντικότερους εκπροσώπους της εναλλακτικής μουσικής και που τους χάρισε πολυάριθμους fans ανά την υφήλιο.

Oι The Gathering, μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια μουσικής πορείας, μετράνε εκατοντάδες συναυλίες ανά τον κόσμο, εννιά studio albums, τρία live albums, πάρα πολλά singles & E.P.?s, την ίδρυση της δικιάς τους δισκογραφικής εταιρείας, δύο DVD?s (το ?A Sound Relief? μάλιστα κέρδισε το διάσημο βραβείο Edison). Το γκρουπ πέρασε και περίεργες στιγμές στην ιστορία του, με την αποχώρηση διάφορων μελών του, αλλά πάντα κατάφερνε να βρίσκεται ανάμεσα στα γκρουπ με την μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της εναλλακτικής μουσικής, διατηρώντας πάντα τον ιδιαίτερο αυθεντικό ?Gathering? ήχο και προσφέροντας δυνατά live shows.

Ο ήχος τους είναι μοναδικός, ένας συνδυασμός από δυνατές κιθάρες που εναλλάσονται με ατμοσφαιρικά μέρη και trip hop ρυθμούς, ήχος που χαρακτηρίζει τη μουσική τους από το άλμπουμ ? σταθμό στην ιστορία του γκρουπ, Mandylion, έως και σήμερα!

Oι The Gathering με τη νέα τους τραγουδίστρια, Silje Wergeland, κυκλοφόρησαν τον Μάιο που μας πέρασε το 9ο studio album τους, The West Pole, με το οποίο απέδειξαν πως παρ? όλες τις αλλαγές στο σχήμα, η μοναδικότητα του ήχου τους παραμένει αναλλοίωτη, σηματοδοτώντας παράλληλα και μια νέα εποχή για το γκρουπ.

Με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσία τους στη μουσική και την νέα τους κυκλοφορία, οι The Gathering ξεκινάνε μία Ευρωπαϊκή περιοδεία τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, με στάση και στην Ελλάδα για δύο σόου πριν συνεχίσουν, για πέμπτη φορά, την περιοδεία τους στην Νότια Αμερική.

Line Up:

Silje Wergeland ? vocals
Rene Rutten ? guitars/flute
Frank Boeijen ? keyboards
Marjolein Kooijman ? bass
Hans Rutten ? drums

Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής περιοδείας, ο Hugο Prinsen Geerligs (πρώην μέλος του γκρουπ) θα εμφανιστεί στη σκηνή αρκετές φορές παίρνοντας τη θέση του Marjolein Kooijman, στο μπάσο.

Check:
www.gathering.nl



http://twitter.com/theGathering
www.shop.gathering.nl
www.psychonautrecords.com

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.
Τιμή εισιτηρίου: 30?
Σημεία Προπώλησης: Ticket House Αθήνα & Θεσσαλονίκη | www.tickethouse.gr
Online Sales: www.ticketpro.gr

Ωπ!Δε μας χαλασε!

εκανε και αλλαγη φυλου η Marjolein απ’οτι βλεπω:lol:

Απορώ ποιοι ψυχασθενείς πάνε και βάζουν εισιτήριο 30 ευρώ στους Gathering, τη στιγμή που Anneke (που κακά τα ψέμματα ασκούσε μεγάλη έλξη στο κοινό) δεν υπάρχει και ο κόσμος μπορεί να δει ένα σωρό άλλες συναυλίες με λιγότερα.

Ε δε νομιζω να ζητανε λιγοτερα οι Gathering για να παιξουν επειδη εφυγε η Ανεκ.Προφανως το point σου ειναι οτι πλεον ειναι τελειωμενη υποθεση αλλα το θεμα της τιμης το κοιτας κυριως απ τη πλευρα του φαν της Ανεκ(ολοι ξενερωσαμε που εφυγε…δεν ειναι το ιδιο σιγουρα,αλλα αλλο αυτο).Ειναι μια φτασμενη μπαντα που προυπηρχε της Ανεκ,που συνεχισε με αλλη τραγουδιστρια κι ερχεται με νεο δισκο στις αποσκευες της…εγω 30αρι περιμενα παντως,στη καλυτερη 25.

(το 2007 btw ποσο ειχαν?)

27 είχαν το 2007.

Δεν ξέρω πόσα ζητάνε οι Gathering, ούτε με απασχολεί. Δεν καθορίζουν αυτοί την τιμή του εισιτηρίου. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορώ να δω Isis, Ulver, Gogol με 25 ευρώ. Αν οι Gathering έχουν die-hard κοινό ανεξάρτητως Αννέκε και ξαναμαζέψουν τον κόσμο που είχαν το 2007 (σχετικά γεμάτο Γκαγκάριν) τότε ΟΚ. Αλλά επειδή έχω την εντύπωση ότι το ενδιαφέρον του κοινού δεν είναι τόσο ζεστό τότε η τιμή του εισιτηρίου παίζει έναν “Α” ρόλο. 80025 > 60030 ή κάνω λάθος?

Ε κατσε λοιπον να δουμε πως θα τα παει απο κοσμο γιατι ο συλλογισμος σου στηριζεται σε υποθεση:p

Και λογω επετειου-επανεμφανισης Hugo αλλα και λογω περιεργειας για το τι πουλια πιανει η Silje,πιστευω οτι θα ναι αρκετα ενδιαφερον το live.Για τους παλιους φανς που θα κανουν αναποφευκτες συγκρισεις,ισως ειναι απο τωρα μια απογοητευση,εγω δε το βλεπω ετσι:)