Αφου εμενα δε μ’αρεσουνε ρε, τι να κανω, γουστα.
Ας γινει γκρουπι τους ο ντιμονκλινα που τους βρισκει ελκυστικους και βρουταλ.
Μιαμ.
εδιτ:
η καραμελα με τον Μορισον παλιωσε πια.
Αφου εμενα δε μ’αρεσουνε ρε, τι να κανω, γουστα.
Ας γινει γκρουπι τους ο ντιμονκλινα που τους βρισκει ελκυστικους και βρουταλ.
Μιαμ.
εδιτ:
η καραμελα με τον Μορισον παλιωσε πια.
:thumbup: :thumbup:
ξύλο?χαχαχα…όσο για το fight fight,έχω να αντιπροτείνω μια άλλη λέξη,επίσης από f,που είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα…αλλά θα με σβήσουν…
Ξύλο μεταξύ γυναικών? food food food food food?
βασικά το φαγητό τα νικάει όλα,οπότε πάσο…
πολύ οφ τόπικ όμως και δε λέει
Πρόσεχε,είμαι ranger.
Σωστά. Ας μένουμε ονΤόπικ
Πείτε μας λοιπόν οι κοπελιές του φόρουμ, πως ονειρεύεστε την ιδανική groupie καριέρα σας?
Τι θα κάνατε με τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη τις… ελεύθερες ώρες? Ως που θα φτάνατε?
Go on. Λεπτομέρειες.
Καλά ε, μην απαντήσετε στις βλακείες που γράφω, θα αναγκαστώ να τα σβήσω #-o
Μια ωραία ερώτηση για τις επίδοξες groupies είναι αν θα δοκιμάζαν ναρκωτικά πλάι στους αγαπημένους τους stars.Την απάντηση την μαντεύω αλλά ας απαντήσουν.
Μάνο, η μονόπολη δεν είναι ντροπή!
Κρύο…[-X
Είσαι και φαίνεσαι :!:
corpsette, στην πλάκα το λέγα το “μην μου την πέφτετε” :Ρ
Ντάξει σταμάτα το σπαμ.
Ναρκωτικά όχι.Μπρρρ…
ΑΛΛΑ ευχαρίστως θα έκανα μαζί του sex αλα harder faster (W.A.S.P),σε μια μπανιέρα γεμάτη jack daniels ακούγοντας tokyo blade (για μια ντεθού αυτό είναι kinky), θα τον άφηνα να με φωνάζει cherry pie, εγώ θα τον φώναζα Stud Maximus,και μετά θα βάζαμε λακ στα μαλλιά μας χοροπηδώντας στο κρεβάτι ακούγοντας το sick of you των ΥΠΕΡΘΕΩΝ GWAR
Αυτό προοριζόταν για μια συγκεκριμένη γιούζερ. Χάλασες το σχεδιο.[-X
Corpsette είσαι άρρωστη ε:lol:
Τώρα που το σκέφτηκα,θα γινόμουν groupie του Τάκι Τσαν για να μου λέει “ΦΟΥΝΤΑ ΚΟΚΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΚΟΟΛ” και να ακούμε το “Σούζι”.
το ξέρω dang αλλά με γουστάρεις, παραδέξου το
ε…ναι…λοιπόν !!!το παραδέχομαι…pm me σλουρπ :naughty: :naughty:
οκ θα σου πμ.και θα σου στείλω κι ένα γλυκό για τα καλά σου λόγια
Ωπ! Να μια πτυχή σας που δεν περίμενα οτι υπήρχε… :-s Πραγματικά, με εκπλήσσετε…! (αν και μου κινείτε σε έναν βαθμό και το - επιστημονικό - ενδιαφέρον θα λεγα!)
Πάει καιρός που γουστάρετε η μία την άλλη? Ήταν κάποια απογοήτευση, ή απλά η έλξη ήταν τόσο έντονη που στάθηκε αδύνατο να αντισταθείτε?