Οχι ναρκωτικα δεν θα επαιρνα… Οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο… Ειλικρινα αυτα ειναι που χαλανε συγκροτηματα και σκοτωνουν καλλιτεχνες σιγα μην τα υποστηριζα κιολας. Ακομα και ως groupie του αγαπημενου μου καλλιτεχνη …
+1 Τιποτα δεν αξιζει να θυσιαστει για τα ναρκωτικα.
Η Chili προκειμένου να είχε στο κρεβάτι της Morrison, Nadal και Slash κατέβαζε τη σκόνη με τα κιλά:lol:
Ρε ο Nadal ειναι τεννιστας δεν γινεσε groupie… Ασχετε… :p:p
Για να μην ποστάρετε βλακείες για άθλια υποκατάστατα.
και
¶ντε, να κλειδωθεί κιόλας σιγά σιγά…
Δεν ξέρω αν η γκαύλα οφείλεται στην ομοιότητα με τον Ντύλαν Μόραν, αλλά και αυτό να είναι σιγά. Και τους δύο. Ψηφίζουμε Παλπ!
Μετά από τους δύο άντρες που πόσταρα, πάει και ποστάρει το ανορεξικό μελαχρινό παιδάκι. Έλεος.
Μεις μαδάμ έχουμε και συναισθήματα έχουμε.
zeppelin:D
[SIZE=“3”]NIRVANA[/SIZE] :!::!::!::!:
Εννοείται…την αλητεία8)
Και ποια δεν θα μπορουσε να γινει groupie του! Ειδικα αν ακους απο το στομα του φρασεις οπως ‘’ I wanna lay you down on a bed of roses ‘’ ή ‘’ I can show you how to fly and never ever come back down ‘’ ενταξει γυναικα εισαι δεν θελεις και πολυ! Τρελαινεσαι πως το λενε! :τσιριδα:
εγω κοριτσι δεν ειμαι θα γινομουν γκρουπι της αβριλ λαβιν,της ουιλιαμς,της αξελσον,της σκαμπια και της αιλυν
NIRVANA ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
(καποιος λειπει,καποιος λειπει απο το πολλ,αυτος εκει στο αβαταρ που ειναι!)
kyuss!
Respect στην Chili που πόσταρε Τζονμποντζόβι στα νιάτα του και ανέβασε ένα επίπεδο το thread.
Από τις επιλογές ψηφίζω εύκολα Zeppelin καθότι ο Plant ήταν τρελός θεούλης.
Μακριά μαλλιά… :oops:
Ε ναι ρε γαμώτο!