The Guitarist's Thread

εχεις να μου προτεινεις καμια telecaster θα προτιμουσα με διπλους μαγνητες γυρω στα 500-600 ευρω τιμες ελλαδας αν υπαρχει?

εαν προτιμας διπλους προτινω αυτην
http://www.thomann.de/gr/fender_72_telecaster_thinline.htm

φοβερο οργανο! την ειχα καποτε κ εγω… αχ…
απλος φευγει λιγο απο τα λεφτα…
για ελλαδα μπορει καν να μην την φερνουν!

εγω θελω ηχο παρομοιο των zeppelin (αλλα δεν θελω les paul) και μετα κλασικα blues (ειτε clean ειτε με drive)
η classic deluxe 72 με καλυπτει?ποια η γνωμη σου?ή να κοιταξω για την κλασικη american standard tele?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!8O8O

κ εγω ακριβως στην ιδια φαση ημουνα κ πηρα τελικα την Thinline!8)
παντως κ η Deluxe θα ειναι οτι πρεπει! το θεμα ειναι πια θα σε αρεσει πιο πολυ!
o Page ομως επαιζε με την κλασικη Telecaster

Fender Telecaster '58 (psychedelic colors): was given to him by Jeff Beck. He played it with the Yardbirds, on Led Zeppelin I, the early tours (68-69), and on the studio version of Stairway.

Εγώ εδώ και μια βδομάδα έχω την fender tele highway 1 και είμαι super duper ultra ευχαριστημένος. Με τον ήχο που βγάζει καλύπτει αυτά που θέλεις artiu. ¶σε που με την κατάλληλη βρώμα βγάζεις και άλλα πράγματα 8)

δηλαδη οι μαγνητες αν και μονοι εχουν ογκο ετσι?στον ηχο!
η telecaster baja τι λεει?

Πιστεύω πως μπορείς να πετύχεις τον όγκο που θες. Ντάξει εννοείται πως δεν θα παίξεις στα κυβικά των Electric Wizard αλλά θα χεις καλό ήχο.

baja ή highway one?τελικη ετυμηγορια…

BAJA με κλειστα ματια κιολας!
την εχω απο τον μαρτιο κ εχω κολησει ασχημα παιζω μονο με αυτην!

σε ευχαριστω παρα πολυ ρε bluezlick.με εβγαλες απο μεγάλο μπερδεμα.ηθελα telecaster και δεν μπορουσα να αποφασισω ποια.και εγω προς την baja εκλεινα αλλα ηθελα και μια δευτερη γνωμη.αυτην θα παρω.απο το thomman αξιζει να την παραγγειλω ή παιζει κανα προβλημα?

Την έχεις ήδη παραγγείλει από Thomann. :stuck_out_tongue: Εγώ σκέψου έδωσα την παραγγελία μου Σάββατο βράδυ και Πέμπτη που γύρισα από δουλειά την ξεπακέταρα :smiley:

ρε συ δεν πολυκαταλαβα για να ειμαι ειλικρινης.την παρηγγειλα ηδη?οπως ακουγεται να το παρω ή εννοεις κατι αλλο?πχ παρηγγειλε την μην το σκεφτεσαι!γιατι μου μπαινουν σκεψεις τωρα…

Χαχαχα ναι ρε άνθρωπε να την παραγγείλεις λέω :p.

οκ ενταξει γιατι προς στιγμη αγχωθηκα λιγο.κοιταζα προχτες τους καταλογους και γενικα πειραζα την σελιδα και ειπα μην τυχον παρηγγειλα τιποτα κατα λαθος!thanks man

Ο Thomman ειναι απο τα πιο αξιοπιστα e-stores
απλος καλο ειναι να βρεις να την παιξεις Ελλαδα.
ειναι Vintage οργανο με αποτελεσμα να εχει παραδοσιακο πιο χοντρο μανικι!

ναι,εννοειται πως θα παω να την δοκιμασω λιγο,αν την βρω και σε καλη τιμη θα την παρω απο εδω.απλα επειδη δεν εχω ξαναπαιξει με παρομοια και μπορει στο μαγαζι να μην εχω την ευχέρια να την ακουσω οπως θελω ηθελα μια γνωμη,περισσοτερο για τον ογκο του ηχου της.

Για χαρά και από μένα, είμαι καινούργιος στο site και μόλις χάζεψα τούτο το thread!
Καταρχήν να πω ότι σοκαρίστικα από το γεγονός ότι θέλουν συχνό άλλαγμα οι χορδές! έχω τις ίδιες από τότε που αγόρασα την κιθάρα και δε σκόπευα να τις αλλάξω αν δε μου έσπαγαν!
Παίζω με μια squier strat affinity series, και γενικά είμαι πολυ ευχαριστημένος, βγήκε πάρα πολύ καλό όργανο για τα λεφτά του. Έτυχε και έπεσε στα χέρια μου μία mexico fender και ειλικρινά δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά στον ήχο!
Ενισχυτή έχω ένα μεταχειρισμένο Crate GX-15 ο οποίος μ’εχει επίσης ικανοποιήσει αρκετά!
Τώρα από πένες βούτιξα μια φορά από ένα γνωστό μια fender medium και από τότε πέζω μόνο με αυτή!

Κάτι που δεν έχετε συζητήσει καθόλου μα καθόλου στο thread και απ’ότι κατάλαβαίνω απ’ αυτά που ακούω, έχει πολυ ψωμ σα συζήτηση είναι τα πετάλια για βρωμιά και wah. Θέλω γενικά να αγοράσω ένα wah αλλά μου είπαν ότι χωρις βρωμιά(extra βρωμιά, όχι του ενισχυτή) δε λέει.
Από προσωπική εμπειρία αυτό ισχύει? Και γενικότερα όπιος δε βαριέται ας προτείνει βρωμιά και wah που πιστεύει οτι βγάζουν αποδεχτό ήχο και είναι σε προσιτές τιμές. Όσο για το είδος της μουσικής, είμαι εντελώς all arround δλδ πέζω για παράδειγμα(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ) bb king/ACDC/RHCP/Metallica/GNR.

Το Wah είναι ένα απίστευτο πετάλι. Δεν νομίζω ότι έχει τόση σημασία αν θα έχεις και 'βρωμιά" μαζί του. Εγώ έχω ένα Dunlop και είναι σούπερ. Τώρα για βρώμα δεν ξέρω ,ας προτείνει κάποιος πιο έμπειρος :stuck_out_tongue:

σωστα δεν χρειαζετε “βρωμια” για να παιζεις με WAH
ασε που σε καθαρους η crunchy ηχους εμενα μου αρεσει πιο πολυ!
αμα θες WAH για πολλα drive χτυπα αυτο
http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=275&pmh=products/p_and_e_detail
αλλιος το απλο το VOX η το CRY BABY της DUNLOP θα σου ειναι jet

τωρα απο βωμια εαν θελεις ενα all around Πεταλι σε πολυ προσιτη τιμη k τελεια ποιοτητα στον ηχο
χτυπα αυτο το Multi Sonic Distortion του TELEGUN(ειναι Ελληνας κατασκευαστης) το οποιο δοκιμασα κ επαιζε ανετα απο blues μεχρι Thrash.

http://www.myspace.com/telegunamps

Μήπως αυτό που σου είπε κάποιος είναι πως στην σειρά των εφφέ προτιμά να έχει την παραμόρφωση πριν το wah… :wink:

Kατά τα άλλα ισχύουν αυτά που σου γράφει ο bluezlick.