τσέκαρε dk2 ή ke2/ke3 ή warrior.
Γενικά έχεις πέσει μέσα. Η Dk2 και η KE3 ήταν αυτές που κοιτάω τόσες μέρες. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο και την Ibanez RG. Έχω ακούσει διάφορες γνώμες, αλλά δεν έχω παίξει με καμία απο αυτές και δεν ξέρω ποια να επιλέξω…:?
δοκίμασε τις
¨ΜΕΝΩ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ’ ΕΧΩ’ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ’ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΡΝΤΑΚΙΑ’ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΛIΜΑΚΕΣ…ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ’ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ’ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΟ’…ΚΟΙΝΟΣ ‘ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ’ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ’ ΝΑ ΒΡΩ ΡΥΘΜΟ’ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ’ ΜΑΖΙ’ ΑΚΟΡΝΤΑΚΙΑ…ΕΑ’Ν ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ’ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ’ ΜΑΘΗΜΑΤΑ’,.ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ.’:)… ΚΑΛΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕ’Σ ΠΕΡΙΜΕΝΩ’ ΝΕΟΤΕΡΑ’…:!:
Για αρχή πάρε έναν μετρονόμο, ακουγεται απλό, ίσως και χαζό, αλλά, να έχεις στο υπόβαθρο ένα σταθερό μέτρημα, πιστεύω είναι μια καλή αρχή.
Απλά αν μπορείς να γράφει με μικρά γράμματα.
ο μετρονόμος είναι γενικά χρήσιμος στους μουσικούς και όχι μόνο στην αρχή. Αν ξεπεράσεις το αρχικό στάδιο, όπου σου φαίνεται πολύ σπαστικό να ακούς ένα συνεχές τικ τακ, βοηθάει τρελά στο να βελτιώσεις την τεχνική σου και να είσαι in tempo
Μπορείς φυσικά και να βάζεις κομμάτια που ξέρεις να παίζουν στο pc ή όπου αλλού θες και να παίζεις απο πάνω τους προσέχοντας τον ρυθμό.Είναι πολύ ευχάριστο και μαθαίνεις!!Τώρα ο μετρονόμος είναι πολύ καλός βοηθός για τον ρυθμό και άμα τα πας καλά μαζί του δεν θα χάνεσαι στο τεμπο, αλλά τουλάχιστον εγώ τον βαριέμαι πολύ και πλεον δεν τον χρησιμοποιώ πολύ.Δηλαδή,δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται και θέλει πολύ εξάσκηση(όπως το καθετί για να γίνει σε ένα καλό επίπεδο!)
¨ΜΕΝΩ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ’ ΕΧΩ’ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ’ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΡΝΤΑΚΙΑ’ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΛIΜΑΚΕΣ…ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ’ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ’ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΟ’…ΚΟΙΝΟΣ ‘ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ’ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ’ ΝΑ ΒΡΩ ΡΥΘΜΟ’ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ’ ΜΑΖΙ’ ΑΚΟΡΝΤΑΚΙΑ…ΕΑ’Ν ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ’ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ’ ΜΑΘΗΜΑΤΑ’,.ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ.’… ΚΑΛΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕ’Σ ΠΕΡΙΜΕΝΩ’ ΝΕΟΤΕΡΑ’…
λαθος τομεας φιλε
αμα κοιταζες λιγακι παραπανω απο το “διαφορα” που ανοιξες το τοπικ,λεει “musician’s corner”…
και γραφε με μικρα γραμματα γιατι κουραζεις.
κοιτα εδω φιλε
αν εχεις προμπλεμ με τα γραμματα και γενικοτερα’ μην ασχολισε βρε’ς κανα γκομενακι μεγαλε να το ξεχασεις…’’
με λίγα λόγια ρυθμό για δικά σου κομμάτια θες να βρείς;
αν ναι γιατί απλα δεν φαντάζεσε πως θες να είναι το κομμάτι και μετά να το εκτελέσεις και στην κιθάρα;
δεν μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει να βρεις ‘ρυθμό’ αλλα αν θές μπορείς να πάρεις κάποιον δάσκαλο και λογικά μεσα στα μαθήματα του θα έχει και αυτοσχεδιασμό για να εξασκηθεί το χέρι σου αλλα και το μυαλό σου στη δημιουργία ρυθμού
νταξει ρε σκληρε αντρα:(
οταν το διαβαζω μου φαινεται σαν να επαιζε κομπολοϊ την ωρα που εγραφε αυτο και να ειχε και τσιγαρο στο στομα:O
ξεχασες τη ροχαλα
Υπαρχει’ ατομο’ να παιζουμε’ κοματια’ με ακορντακια,.ειμαι αρχαριος’’’
Καλησπερα!
Η αδερφη μου αρχισε κιθαρα εδω και ενα μηνα και δυστηχως εχει μια παλια χιλιοχτυπημενη ακουστικη κιθαρα του αδερφου μου.
Τεσπα ο καθηγητης της μου ειπε οτι χρειαζεται να αγορασει μια κλασσικη κιθαρα,εγω μπορω να διαθεσω το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 400 ευρω τι προτεινεται?
O αδελφος μου εχει μια Alhambra 2c…για αρχαριους ειναι οτι πρεπει! Τωρα η 2c εχει καπου στα 288…τσεκαρε…
Αποψη μου πανω στο θεμα ειναι να μην παρεις κατι παραπανω γιατι το κλασικο μοτιβο ειναι να μαθαινει κιθαρα οταν θα ειναι μικρη κ μετα λογω ελειψης χρονου να σταματαει. Ετσι εγινε κ με τον αδερφο μου…
http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=3166?osCsid=a44aa7b