όπως όλα τα αλλα.Αν έχεις ηλεκτρική το συνδέεις με την κιθάρα.Μετα χτυπάς κάθε χορδί και προσπαθείς να φτάσει το βελάκι στην μέση στην σωστή νότα.Πχ αν παίξεις την μι πρέπει το κουρδιστίρι να δείχνει την μι και να φτάσει το βέλος στην μέση της οθόνης.Δεν τα εξήγησα και τόσο καλα αλλα οκ…
Αν κάποια στιγμή καταφέρω παίξω με όλες αυτές της κιθάρες θα ψηφίσω… Προς το παρόν έχω παίξει με stratocaster (όπου έχω κιόλας), telecaster, les paul και η καθεμία είχε την δικιά της μαγεία στον ήχο που έβγαζε…
Ντουμπανο
αναμένετε να αποκτήσω μια απο τις εξής κιθάρες:
Jackson sl1 soloist duncun μαγνήτες 2 μονούς 1 διπλό, ξύλο τριανταφυλλίας, original floyd rose γέφυρα
jackson dk1 dinky δύο διπλούς μαγνήτες αλλα θα τους αλλάξω σε 2 ‘ξεσκέπαστους’ αν επιλέξω αυτή την κιθάρα,original floyd rose γέφυρα
jackson sl2h soloist duncun μαγνήτες δύο μονούς και 1 διπλό,original floyd rose γέφυρα
αν πάνε πολύ ακριβά θα δώ ποια θα πάρω
i play an ESP LTD MH-1000 and i love it so
oh and i also have a gibson explorer
παιδία help!
κατέληξα λόγο χρημάτων ότι δεν θα πάρω τις παραπάνω κιθάρες που πόσταρα.Λέω να αγοράσω αυτην: http://www.thomann.de/gr/jackson_ke_3_eds_w_case.htm
τι λέτε;
υπαρχει διαφορα στον ηχο?
Βασικά εγώ άλλου χώρου είμαι, αλλά πώς αντέχετε βρε κιθαρίτσες και παίζετε με κάτι Ibanez και BC Rich, όταν υπάρχουν οι Les Paul? Μου φαίνεται πολύ περίεργο.
Οικονομικό το θέμα προφανώς, αλλά συνεπικουρώ 100%. Και μάλλον έχουμε την ίδια γνώμη όχι μόνο επειδή έχουμε παρεμφερή μουσικά ακούσματα, αλλά γιατί κι οι δύο παίζουμε ρυθμικά όργανα.
Οι Les Paul καταπίνουν αστρικά συστήματα πάντως. Είναι πρώτες στο πολ πάντως.
Έστω και Epiphone! Και με 250 ευρώ βρίσκεις
Που είναι το γούστο σας, ώ κιθαρίτσες?
ναι
epiphone είναι πολύ σκατά κιθάρες σε θέμα ήχου και γενικός έχουν κακή ποιότητα(κατα άποψη μου).Για les paul που λες,είναι όνειρο να αποκτήσω μια standar αλλα που να βρω τα money:(
μονο εγω σιχαινομαι τις les paul?
Γιατι mister γιατι??:p:p
γιατι καταρχας δεν ειναι ωραιες εξωτερικα…μου θυμιζουν ροκιες ξερω γω…και ο ηχος τους δεν με ενθουσιαζει.ειναι πολυ μεηνστριμ
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θρέντ, αλλά έχει κανείς άποψη για την Ibanez JS 100 ή την Ibanez RGt6exfx;;;
#-o#-o:?
Έχω παίξει την JS100 και δεν με ενθουσίασε. Κακός “ακουστικός” ήχος -αν καταλαβαίνεις τι εννοώ- όπως σε πολλές Ibanez, το σώμα της μου φαίνεται κακοζυγισμένο, μόνο το lo pro edge τρέμολο λέει για αυτού του είδους το παίξιμο (“βουτιές” κλπ.) Θεωρώ πως μπορείς να πετύχεις Satrianiκούς ήχους πιό έυκολα με μία Strat με Paf pro μαγνήτη στη γέφυρα και να έχεις και ένα συνολικά καλύτερο όργανο.
ο thomann είναι αξιόπιστος; Δεν έχω αγοράσει απο εκεί και βλέπω πως είναι πολύ δημοφιλής στο φορουμ
Thanx φίλε Mule. Ο ήχος που θέλω να πετύχω είναι ακραίος (Thrash, Black, Death πραγματάκια μου αρέσει να παίζω κυρίως) και ψάχνω κιθάρα μέχρι 750 ευρό. Νομίζω οτι η Ibanez RG t6exfx έχει τις προδιαγραφές που θέτω (έχει και Emg 85 και 81 μαγνήτες), αλλά δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου. Θέλω κάτι καλό, που να βγάζει και ηχογραφήσεις. Έχετε άλλες προτάσεις;
πάρε jackson όπως και γω.Για ακραίο ήχο είναι οτι πρέπει.(Σε συνδιασμό με καλό πεταλάκι)
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο της Jackson στο μυαλό σου;