The Guitarist's Thread

[QUOTE=argentinos;592062]Εγω εχω ακουστικη και πλεον θελω να παρω μια ηλεκτρικη!
Σκεφτομαι για κατι φτηνο σε stratocaster ή Les Paul. Εχω δει κατι φτηνες μεσω internet απο το λιγο που εχω ψαξει αλλα δεν ξερω σε τι κατατσταση θα ειναι γιατι ολες ειναι μεταχειρισμενες. Τι προτεινετε?[/QUOTE]

να παρεις ολοκαινουρια!!:wink:

απλώς δοκίμασε τις…:wink:

παιδες εχω μια απορια…αυτο π κανει o criss oliva στο σολο του follow me που ανεβαινει σιγα σιγα ο ηχος οταν παιζει στην αρχη τ σολο τις σκετες νοτες τ κανει με το ποτενσιομετρο???

Μαζι με ενισχυτη θα παει πανω απο 350 euros?

Αγαπημενο στυλ κιθαρας οι warlock και οι V του Dimebag!

Ναι πραγματι,ειναι λιγο τσιμπιμενες, αλλα εχω ακουσει και διαβασει οτι αν γουσταρεις ηχο fender καλυτερα να παρεις blade…Ιδια,μπορει και καλυτερη ηχητικη ποιοτητα σε λιγοτερα λεφτα!Ασε που εχουν και τα κολπα με τα active electronics…

Nαι,αυτη που λεω εγω ειναι απο οτι ειδα μια custom california cherry sunburst…o νακας την 2.000 γιουρα…

offtopic:Αυτο που ειδα και με εντυπωσιασε ειναι οτι ο νακας εχει μια blade σε web offer που κανει 800-900 αλλου και την 450…αλλα ειδα οτι ειναι αυτες που εχουν στις βιτρινες κα τις εχουν μιση τιμη…

Για μεταλ τραγουδια βολευουν πολυ oi Flying V για κανενα πανκ θα χρησιμοποιουσα Τελεκαστερ ή les Paul.

Αν και έχω 2 vintage!! Ο μεγάλος πόθος μου είναι οι explorer!!! Άλλο,που δεν νομίζω ότι θα έπαιρνα τωρα γιατί δέν καλύπτουν πολλά είδη μουσικής!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑΒΙΟΛΑ ΙΜΠΑΝΕΖ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΤΛ…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 1400 ΕΥΡΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΘΑΡΑ…ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΛΑΤΡΕΥΑ ΤΗΝ SG GIBSON…

ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?
ΕΧΩ ΒΡΕΙ THN SG STANDRD GIBSON ΣΤΟ GUITAR STORE ΜΕ 1350.
ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ SCHECTER.

ΕΣΑΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

μια jackson με reverse μανικι και χρωμα γαλαζιο.

Εξαρτάται, αλλά αν σου αρέσει ο αμερικάνικος ήχος, παίρνεις την sg τρέχοντας.

SCARECROW αξιόπιστα μοντέλα είναι τα Lada Niva, πες τι μουσική θες να παίζεις (στυλ, μπάντες), να σου πούμε για κιθάρες.

ε αμα γουσταρεις ταυρακι τοτε παιρνεις ταυρακι.τελεια κ παυλα

Eννοειται SG, μονο που την εχουν o Iommi και ο Angus λεει πολλα.:wink:

παρε μια ραστ ιν πισ…

http://www.thomann.de/gr/gibson_sgstd.htm

αυτη σαν να λεμε βρηκες?

αμα τα δωσεις μετρητα τα φραγκα πες του για καλυτερη τιμη ρε.
αλλιως τσεκαρε κ αλλου

κριμα ειναι

300 ευρω ειναι, δεν ειναι 50 κ 100.:-s

εχω κουρδιστηρι ενα fzone fmt-60 ξερει καποιος να μου πει πως λειτουργει???

Μανιουαλ δεν εχεις;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: