The Guitarist's Thread

Εδω δεν υπαρχει Jackson Soloist την SG που να την βαλεις?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ψηφισα αλλο επειδη,

1. Δεν εχει Soloist, want want want.
    SL1

SL2

2. Πεθενω για μια 70’ς Vintage Strato

ή μια Paul Rogers(δεν υπαρχει σαν μοντελο, ειναι custom shop, και βρηκα φωτογραφια ενως καμμενου που εδωσε δεν ξερω ποσα λεφτα για μια παρομοια)

3. H Les Paul ειναι κιθαρα, ενω τα αλλα ψαχνονται.

4. Οι Tele ειναι ονειρο… αλλα αχρειαστο! :stuck_out_tongue:

Vintage '52!!!

… αν και εχουμε στον δρομο μια 70’ς μαλλον θα ψηφιζα Soloist.

Ολες ωραιες ειναι ολες ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ! ΤΙς θελω ΟΛΕΣ!

η μαυρη gibson les paul 1973 με τα μεταλλικα καπακια στους μαγνητες.
η κιθαρα ειναι οργασμος.
επισης η αντοιστοιχη μαυρη gibson sg 1981 μετα μεταλλικα καπακια στους μαγνητες ειναι απιστευτη!

εγω αν ολα πανε καλα θα εχω φετος μια παρομοια…ΘΕΑ

μονο απο ebay ομως…:frowning:

Δεν ψηφιζω γιατι οταν εχεις παιδια, δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιο αγαπας περισσοτερο. :stuck_out_tongue:
Λογω αναμνησεων κλπ κλπ, μεσα στο τοπ ειναι η λευκη fender strat.
Συνηθισμενο σχεδιο και τετοια, αλλα ειναι ερωτας.

Μεγαλος ερωτας επισης οι Ιπταμενες Βε.
(αυτη η πικ αφιερωμενη στον shaman.)

απαπα…τι ιπταμενο βε ειναι αυτο…τα σπαει…

Charvel/Jackson… ?

ή Jackson late 80’ς ?
που εχω ακουσει πως ηταν πολυ ποιοτικες κιθαρες, και πως οι jackson pickups γαμ****** και εδερναν…

Υ.Γ. Απο οτι ειδα απο το IMG code σου… CHarvel, Αλλα Jackson/charvel μαλλον…?

Τεσπα… ΜΙΑ ORIGINAL CHARVEL ειναι και αυτο ενα απιαστο ονειρο…

οι jackson/charvel ειναι πλεον πολυ δυσευρετες…αισθητικα αλλαζει μονο το μανικι ποθ εχει διαφορετικι αερογραφια…δεν με απασχολει και πολυ…παντως με μια charvel εκτος απο τον ηχο των 80’s θελω να κανω και γω την προσωπικη μου θυσια στον criss…επισης…μηπως μπορεις να μου πεις καποια μοντελα της jackson στα late 80’s?

η γατα παντως διπλα στην κιθαρα ειναι ολα τα λεφτα!!!:lol::lol:

BC Rich Avenge SOB & Fender Stratocaster…

¶κυρες, αλλά αγαπημένες…

Άμα όλα πάνε καλά… και έχω και λεφτά… θα πάρω την RG3620Z.

Ε;

B.C. Rich εννοείται!!

Έχω την Warlock NJ Series σε μεταλλικό μπλέ και η επόμενή μου θα είναι η Beast NJ σε κόκκινο…
Όταν είχα πάρει τη Warlock το 2000 καθόμουν και τη χάζευα όταν δεν έπαιζα! :stuck_out_tongue:

γεια χαρα σε ολους!
ενδιαφερομαι να ξεκινησω να γρατσουναω μια 12χορδη.
εχω βρει καποιες στο “θωμα” fender-ibanez γυρω στα 150-200 ευρω
αξιζει τον κοπο ή μπα;εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
και κατι ακομα,επειδη δεν εχω πιασει ποτε μου 12χορδη,διαφερει πολυ απο την ακουστικη.να προτιμησω ακουστικη;
αυτα… ευχαριστω!!!

αχ μου θυμισες τα νιατα μου τωρα…με b.c.rich ξεκινησα.μια τελειωμενη, asm-b bronze series.
αλλα το γυρισα πριν μερικους μηνες στο αιωνιο κολλημα μου,τις ibanez!8)
εχω την RG350

Ενδιαφερομαι να αγορασω μια ακουστικη κιθαρα και θελω να μου προτεινετε μαρκες ή και αν ξερετε τπτ ειδικοτερο.:roll: θενκς

Τίποτα δεν συγρίνεται με τις explorer σε σχέδιο αλλα μου αρεσουν πολλή τόσο οι Stratocaster οσο και οι V.

Τι να λεμε τωρα…Stratocaster και τα μυαλα στα καγκελα…

ε, όχι και b. rich!!!:roll: λοιπόν για μένα η κιθάρα των ονείρων μου…νομίζω μια gibson L5 εχουν σταματήσει ν βγαίνουν νομίζω…τώρα για τα είδη που παίζω δεν θα με χάλαγε μια jackson soloist made in u.s.a… αν κ μ την ιμπανεζούλα μ (prestige 2550z) μια χαααααράαααααα είμαι…:wink::wink:

Εγω εχω ακουστικη και πλεον θελω να παρω μια ηλεκτρικη!
Σκεφτομαι για κατι φτηνο σε stratocaster ή Les Paul. Εχω δει κατι φτηνες μεσω internet απο το λιγο που εχω ψαξει αλλα δεν ξερω σε τι κατατσταση θα ειναι γιατι ολες ειναι μεταχειρισμενες.
Τι προτεινετε?

Εχει ακούσει κανεις σας για τις Blade???Ποια είναι η γνώμη σας???

Ειναι καλες κιθαρες…εχει μια ο καθηγητης μ πολυ γαματη!!Γενικα η Blade ειναι παλια εταιρια και ειναι σχετικα ακριβουτσικες οι κιθαρες της.