Εδω δεν υπαρχει Jackson Soloist την SG που να την βαλεις?
Ψηφισα αλλο επειδη,
Δεν εχει Soloist, want want want.
SL1
SL2
Πεθενω για μια 70’ς Vintage Strato
ή μια Paul Rogers(δεν υπαρχει σαν μοντελο, ειναι custom shop, και βρηκα φωτογραφια ενως καμμενου που εδωσε δεν ξερω ποσα λεφτα για μια παρομοια)
η μαυρη gibson les paul 1973 με τα μεταλλικα καπακια στους μαγνητες.
η κιθαρα ειναι οργασμος.
επισης η αντοιστοιχη μαυρη gibson sg 1981 μετα μεταλλικα καπακια στους μαγνητες ειναι απιστευτη!
οι jackson/charvel ειναι πλεον πολυ δυσευρετες…αισθητικα αλλαζει μονο το μανικι ποθ εχει διαφορετικι αερογραφια…δεν με απασχολει και πολυ…παντως με μια charvel εκτος απο τον ηχο των 80’s θελω να κανω και γω την προσωπικη μου θυσια στον criss…επισης…μηπως μπορεις να μου πεις καποια μοντελα της jackson στα late 80’s?
Έχω την Warlock NJ Series σε μεταλλικό μπλέ και η επόμενή μου θα είναι η Beast NJ σε κόκκινο…
Όταν είχα πάρει τη Warlock το 2000 καθόμουν και τη χάζευα όταν δεν έπαιζα!
γεια χαρα σε ολους!
ενδιαφερομαι να ξεκινησω να γρατσουναω μια 12χορδη.
εχω βρει καποιες στο “θωμα” fender-ibanez γυρω στα 150-200 ευρω
αξιζει τον κοπο ή μπα;εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
και κατι ακομα,επειδη δεν εχω πιασει ποτε μου 12χορδη,διαφερει πολυ απο την ακουστικη.να προτιμησω ακουστικη;
αυτα… ευχαριστω!!!
ε, όχι και b. rich!!!:roll: λοιπόν για μένα η κιθάρα των ονείρων μου…νομίζω μια gibson L5 εχουν σταματήσει ν βγαίνουν νομίζω…τώρα για τα είδη που παίζω δεν θα με χάλαγε μια jackson soloist made in u.s.a… αν κ μ την ιμπανεζούλα μ (prestige 2550z) μια χαααααράαααααα είμαι…
Εγω εχω ακουστικη και πλεον θελω να παρω μια ηλεκτρικη!
Σκεφτομαι για κατι φτηνο σε stratocaster ή Les Paul. Εχω δει κατι φτηνες μεσω internet απο το λιγο που εχω ψαξει αλλα δεν ξερω σε τι κατατσταση θα ειναι γιατι ολες ειναι μεταχειρισμενες.
Τι προτεινετε?