Barre γίνεται και φυσιολογικά ρε παιδιά, με τον δείκτη του αριστερού χεριού! Δε χρειάζεται ο αντίχειρας απαραίτητα!
edit: ΟΚ, άκυρο, τώρα κατάλαβα καλύτερα που μπερδεύτηκε η Lunatic…
Barre γίνεται και φυσιολογικά ρε παιδιά, με τον δείκτη του αριστερού χεριού! Δε χρειάζεται ο αντίχειρας απαραίτητα!
edit: ΟΚ, άκυρο, τώρα κατάλαβα καλύτερα που μπερδεύτηκε η Lunatic…
Μια πολυ noobo-απορια. Η καινουρια μου κιθαρα εχει ενα floating Wilkinson bridge, και δεν ειχα ξαναπαιξει με floating bridge πριν… και μου ειναι αδυνατον να πετυχω unison bend (το γιατι το καταλαβαινετε, bend a string, others go out of tune). Μηπως χανω/ξεχναω κατι πολυ βασικο ή απλα δε γινεται;
δωσε καμια φωτο να δουμε καλυτερα!
mule 8ενκς μ8 αλλα οσον αφορα στο κουρδισμα εκει τι γινεται?
Koίτα εγώ και τις κιθάρες με Floyd τις κουρδίζω από τα κανονικά κλειδιά (ξεκλειδώνοντας το nut) και αυτά πάνω στο τρέμολο τα χρησιμοποιώ μόνο για fine tuning αν χρειάζεται.
ρε σ σορυ κιολας αλλα αμα διαβασεις λιγο αυτα που σου εδωσα κ δεις τα βιντεακια σε αλλο thread θα καταλαβεις τα παντα!
μηπως θελεις κιολας να ερθουμε να στην κουρδισουμε!
αα!ειναι καλο τιπ αυτο?το νυτ ειναι αυτη η παπαριτσα στην ταστιερα?δεν βαριεσαι να το ξεβιδωνεις καθε φορα που θες να κουρδισεις?
bluez καλη ιδεα αυτη!το ψηνεις?χεχε!
εχεις δικιο απλα τα βιντεακια ειναι στα αγγλικα και φοβαμαι μην δεν καταλαβω τπτ!γτ δεν ανεβαζεις εσυ κανενα βιντεακι?:)
δεν εχω κιθαρα με Floyd rose!
εχω μονο αντρικες κιθαρες! :lol::lol:
ρε δες τα video Κ μην ακους τα αγγλικα μονο τι κανουν δες!
:lol:
Εϊναι αυτή η παπαρίτσα με τις τρεις βίδες που ανοίγουν με Allen ανάμεσα στην ταστιέρα και αυτή την άλλη παπαρoύκλα που γράφει “Ibanez” και έχει τα κλειδιά πάνω της.
:lol::lol:
Nα το βάλουμε στις “κορυφαίες ατάκες” αυτό!
πφφφ!!ρε αντε απο κει!εγω φταιω που ζηταω την βοηθεια σας!κωλοπαιδα!
FLOYD ROSE
ριξε μια ματια ρε σ!
μην τα θες ολα ετοιμα στο πιατο!
ειναι γελοιο!
Mη μας παρεξηγείς…
Προσωπικά ομολογώ πως έχω δύο κιθάρες με Floyd (σε σύνολο τεσσάρων ηλεκτρικών)
θα σας ελεγα τωρα!τεσπα!
θα τσεκαρω τα βιντεακια αλλα χθες λιγο που τα περασα ηταν ψιλοπεριεργο.πρωτη φορα ασχολουμαι με φ.ρ. και ειναι λογικο να φοβαμαι να πειραματιστω…:-k
αμα εχω αποριες ρωταω!
εδω ειμαστε!
les paul γιατί είμαι λάτρης των περίτεχνων μουσικών οργάνων και ειδικά των gibson αν και είμαι κάτοχος fender.και sg θα έπρεπε να υπήρχε στο poll κατα την γνώμη μου.
ρε παιδια γνωριζει κανεις τπτ για τις κιθαρες G&L?
ειναι αξιολογες;
εχουν κατι διαφορετικο κατι καλυτερο απο τις fender κατι που δεν θα βρεις σε αυτες;ή απλα fender με αλλο ονομα;
Eίναι μία εταιρεία που έφτιαξε ο Leo Fender αφού πούλησε την Fender στη CBS το 1965, με συνέταιρο τον George Fullerton (G&L = George&Leo).
Έχω παίξει πριν πολλά χρόνια μία G&L τύπου stratocaster και ήταν -φυσικά :roll:- πολύ καλή!
Τώρα βέβαια πάνε και σχεδόν 20 χρόνια από τότε που πέθανε ο Fender και δεν ξέρω αν η ποιότητα τους παραμένει σταθερή, αν κάποιος έχει πιό πρόσφατη εμπειρία ας την γράψει.
τα ακριβα τα οργανα ειναι παρα παρα πολυ καλα!
πολυ καλοφτιαγμενα!
εχουν κυκλοφορισει κα καποιοα φτηνα τα οποια ειναι μια χαρα κ αυτα!
αλλα αμα θες “παραδοσιακο” ηχο fender τοτε δεν θα σου κανουν!
ειναι πως να το πω πιο HI FI οργανα!
ok παιδια ευχαριστω πολυ,με καλυψατε πληρως!