Κιθαρίστας αναζητά μπασίστα,ντράμερ και τραγουδιστή για τη δημιουργία sludge/doom μπάντας ή κάποια έτοιμη μπάντα που αναζητά κιθαρίστα και παίζει τα παραπάνω είδη. Για επικοινωνία pm εδώ ή e-mail στο: kostas_rhoads@hotmail.com
Όταν ψάχνεις για μέλη έχω συμπεράνει ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες μουσικών. Η μια είναι η πιτσιρικαρία μέχρι 20-21 που όλοι ακούν classic/heavy/power/thrash και ΟΛΟΙ φυσικά τους Firewind (αλήθεια ρε παιδιά γτ τόσο κόλλημα με τη συγκεκριμένη μπάντα?). Η άλλη κατηγορία είναι άτομα κατασταλαγμένα που πιστεύεις ότι ταιριάζουν στο σχήμα που θέλεις να κάνεις αλλά όλοι έχουν τουλάχιστον από μια μπάντα συνεπώς όχι τον χρόνο και την αφοσίωση που θέλεις. Υπάρχουν βέβαια και τα διαμαντάκια αλλά άντε να τα βρεις.
[/SPOILER]
[B]pt. II[/B]: Πλέον η κιθάρα είναι έγκυος στον 8ο μήνα…
Το φούσκωμα του καπακιού είναι εκτεταμένο και ο καβαλάρης έχει σηκωθεί απειλητικά.
Δεν είχα παρατηρήσει πόσο χάλια είναι, μέχρι που με προβλημάτισε το γεγονός ότι ξεκούρδιζε συχνά και χωρίς λόγο.
Η κιθάρα κυριολεκτικά δεν παίζεται πια, είναι τόσο σκληρή που πρέπει να κάνεις προθέρμανση για να παίξεις.
Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω ξανά το κόλπο με το γυαλόχαρτο σε μία προσπάθεια να επιμηκύνω τη ζωή της, αλλά έχω μια ερώτηση και παρακαλώ μη γελάσετε με την ασχετοσύνη μου.
Θέλω να περάσω καινούργιες χορδές και φοβάμαι λίγο μήπως χειροτερέψει.
Υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει ο καβαλάρης και να μου πεταχτεί στα μούτρα (δεν ξέρω πως είναι η κατασκευή) ?
παιδια αν θελω να περασω 10αρες χορδες πρεπει να κανω κατι η απλα τις περναω?ειχα παει σε ενα μαγαζι μια φορα και μου ειπε κατι οτι για να βαλω πιο μεγαλες χορδες πρεπει να μπει ελατηριο απο πισω
η κιθαρα ειναι η εξης http://www.thomann.de/gr/ibanez_grg270b_bkn.htm
χρησιμοποιω 9αρες εδω και 3-4 μηνες…
Φαντάζομαι ότι η απάντηση θα είναι αρνητική, αλλά μπορώ να βάλω ηλεκτρική κιθάρα σε ενισχυτή μπάσου; θα επιζήσει;
στον ίδιο ενισχυτή έχουν μπει ηλεκτρονικά ντραμς και ακουγόταν, αλλά κράτησε για λίγο καιρό (2-3 μήνες).
Σίγουρα θα ακούγεται, το θέμα είναι να επιζήσει ο ενισχυτής από αυτή τη σχέση :ρ η κιθάρα τι μπορεί να πάθει(?) Και δεν είναι μόνο για στονερ (ελπίζω :p)
Διάβαζα διάφορα και το μόνο θέμα, σου λέει, είναι ο καθαρός ήχος, επειδή είναι διαφορετικές οι συχνότητες τις οποίες παράγουν και πιάνουν. Αν τα κατάλαβα καλά δηλαδή(μπάσο σε ενισχυτή κιθάρας πχ γράφαν κάποιοι ότι είναι σχεδόν καταστροφικό).
Ευχαριστώ πολύ πάντως! Θα το επιχειρήσω χωρίς φόβο.
Ε με τέτοιο nickname τι ερώτηση να περιμένει κανείς ?
Είπε η Wretch να τεστάρει τον αστικό μύθο που λέει ότι ο Josh Homme έχωσε το καλώδιο της κιθάρας του σε ενισχυτή μπάσου και ηχογράφησε το Blues for the Red Sun…
Σοβαρά πάντως, αν και δεν τα ξέρω εγώ αυτά, λίγο που γκούγκλαρα από περιέργεια, μερικοί γράφανε ότι ενδέχεται να μικρύνεις τη διάρκεια ζωής του ενισχυτή με αυτό τον τρόπο. Proceed with caution δηλαδή.
Uggs Ugg your footwear conversion continue being frequent
however the match which is going to be the need to get ones in this season is Uggs great britain ugg stereotypical Cardy which are not due to be released when it comes to important sale made correct spring 2008, so carry b. that suits you some sort of pair of trainers or footwear empowered by just uggs boots cheap
their precious marvel and moreover ease and. various affiliate marketer fancy dress outfits attract customer concentration presently.
If you enjoy cheap ugg boots sale
not really placing on a breast support but nonetheless like underpin, put on a sundress through a halter excellent. if you a adjustable-colored designed sundress upon, lift your preferred hues straight from the design and discover a shine which fits. hair brush on a not many jackets and you are obviously a-ok!shop for shoes and boots to settle for your sundress.
immediately after he or she is experimented with a Uggs for guys pair of uggys scuffs, they are going to stay forever the cheap tall baroque ugg boots
bedside done regarding experience freezer or fridge for almost that boots
transacting uggs practically night snack food. females ugg boot styles are you’ll find the most often discovered, based on great fact. consider a pair of ribbons-down ugg hunter boots for a product simply a tiny differing and classy, Or ugg boot styles trade adher using an added logical quality long or out ugg sizes.
had been mum beloved using fully developed young kids. the next one the young woman undergone earlier than relocated becomes <a href=“http://www.weblog.gs/b-grgcagcd7888@hotmail.com”>http://www.weblog.gs/b-grgcagcd7888@hotmail.com</a>
the create child. she’s approximately 19 founded and getting your woman in assert think about for now. to select from commonly used words why gabs http://damierebenespeedy2013.blogbaker.com/2012/11/15/moccasin-shoes-for-women-fhwnw
high in volume and additionally clean up getting say a word. It communicates and surprisingly, instead as well as different shades in addition components. a lot of have an enormous words usually are almost always re-creating or even would seem to be, while other people are less noisy and less ugg boots on sale
obtrusive