ναι αλλα το real thing ειναι στο σκετο overdrive.
αστα αστα με την εξεταστικη παιζω πολυ λιγο και “κρυωνει” το παιξιμο μου.
τλκ η αυτοπεποιθηση ειναι πολυ ευαισθητο πραμα σε εναν κιθαριστα.
ναι αλλα το real thing ειναι στο σκετο overdrive.
αστα αστα με την εξεταστικη παιζω πολυ λιγο και “κρυωνει” το παιξιμο μου.
τλκ η αυτοπεποιθηση ειναι πολυ ευαισθητο πραμα σε εναν κιθαριστα.
Don όντως έτσι είναι…
Για να γίνει κάποιος καλός κιθαρίστας πρέπει να:
Α. πάρει μια κιθάρα που να του αρέσει + να “κάθεται” καλά στα χέρια του.
Β. βρει “τον ήχο του” (παρόμοιο με αυτό που λέει ο Λάζαρος από πάνω.)
Γ. έχει υπομονή.
Δ. έχει υπομονή.
Ε. έχει υπομονή.
s’. Έχει δυσαρεστημένους γείτονες/γονείς. (ή αν θέλεις να εξασκείσαι με τις ώρες σε καθημερινή βάση)
Τα νευρα μου!!!Δε μπορω να κανω το γ*****νο το guitar rig 5 να δουλεψει ουτε με σφαιρες!Ενω εχω output sound,π.χ. ο μετρονομος ακουγεται,δεν βλεπει την κιθαρα στο input.Την εχω συνδεσει στη θεση mic της καρτας ηχου(onboard realtek) και την ακουω απο τα ηχεια,το guitar rig ομως δεν την βλεπει!WTF???Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.:blow::blow::blow:
Πεταλιέρα Ογκουνσότο! :lol::lol::lol:
[SIZE=“6”]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:[/SIZE]
έχω ψιλοβαρεθεί να παίζω σολος. ας προτείνει κάποιος κανένα καλό βίντεο με στοιχειώδεις γνώσεις για κιθάρα. κλίμακες πχ.
Lick library - Harmony theory advanced.
Εξηγει τα modes αρκετα καλα και παιζει σολακια πανω απο το καθενα.
Για θεωρια καλυτερα να παρεις ενα βιβλιο ομως.
:-k :-k :-k
δεν τρελλαθηκα ιδιαιτερα με τον ηχο της fretless κιθαρας ενω ο ηχος του αντιστοιχου μπασου μου αρεσει πολυ…
Βασικά ούτε εγώ ξετρελάθηκα… Είναι λίγο “ηλεκτρονικός” ο ήχος…
Αλλά η (Vigier) Excalibur που είχα δοκιμάσει στον ΝΑΚΚΑ τα σπάει…
[SPOILER]
ειναι καλη μαρκα γενικως η vigier και οσο παει ανεβαινει…
αυτο το Intro απο το Strange kind of woman εχει αρχισει να μου τη δινει στα νευρα…
Για ενα service κιθαρας που να παω; και ποσο θα κοστισει; (Αθηνα)
Εχω βρει κατι τετοιο, αλλα θελω να ξερω εαν ειναι καλη τιμη κτλ
"SET UP : 45 ευρώ για Standard Ηλεκτρική κιθάρα"
Στή τιμή συμπεριλαμβάνονται καί οι χορδές.- Αλλαγή χορδών - Γυάλισμα τάστων - Ρύθμιση μπράτσου - Καθάρισμα ταστίερας και συντήρηση - Ρύθμιση ύψους χορδών - Καθάρισμα ηλεκτρονικών (Διακόπτες ,ποντεσιόμετρα ,κ.λ.π.) - Ρύθμιση οκτάβες (Intonation) - Ρύθμιση ύψους μαγνητων - Καθάρισμα και γυάλισμα οργάνου - ρύθμιση radius - Ρύθμιση nut - Ρύθμιση tuning machine - Fret dress (Επιδιόρθωση ύψους τάστων) - Συντήρηση Truss Rod
http://www.metallidis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=110&Itemid=356
thats the blues man! 8)
ελα εχω αρχισει και το βγαζω σταδιακα…ΔΕ μασαμε!
απλα το κανει πολυ γρηγορα ο κυρ Ριτσης
Αλήθεια τα χρειάζεται όλα αυτά η κιθάρα σου ??? Πως παίζεις ???
Τα μισά μπορεις να τα κάνεις και μόνος σου…
Η κιθαρα ειναι εδω και χρονια καπου σε ντουλαπι…εαν αποφασισω να την ξεθαψω , θα θελει λιγο δουλιτσα:p
Καποτε ειχα κανει service με 20 Ε…αλλα να φανταστω οτι τετοιες τιμες δεν υπαρχουν πια:)
Επειδή έχω χάσει τα παλιά μου βιβλία της κιθάρας, μήπως μπορεί να προτείνει κανέις ένα βιβλίο ΜΟΝΟ με scales, δηλαδή να είναι ένα εγχειρίδιο που απλά έχει τις θέσεις για κάθε κλίμακα που υπάρχει, χωρίς ασκήσεις ή άλλα πράγματα. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Μπορώ να στα γράψω εγώ αν θες και να στα δώσω μέσω Μηνά…
Καλησπέρα παιδιά, και σορρυ για τη διακοπή. Λόγω μεγάλων οικονομικων δυσκολιων και μετα λυπης αναγκαζομαι να πουλήσω την κιθάρα μου για αυτ αφήνω εδώ την αγγελία για όποιον ισως να ενδιαφέρεται, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!