καρτα ηχου εβαλες ψηλε
Αν πουλας την καρτα τσεκαρε τα pm σου Lefteris K.
Edit:Ακυρο,κιθαρα πουλαει το παιδι αλλα δεν εχει βαλει το σωστο link.
Έχει κανείς άποψη για την ESP LTD MH-200FM? Ή γενικά για ESP αυτής της κατηγορίας?
οι LTD είναι ένα σκαλί πιο “κάτω” από τις ESP. Είναι μια από τις θυγατρικές της…
Κατ’αρχάς, δες αν σε βολεύει! και [U]αν είναι made in Japan[/U] :!: , όσο και αν ακούγεται “κλισέ” αυτό, πήγαινε άφοβα…
Made in Indonesia πρεπει να ειναι, επειδη ειναι μεταχειρισμενη δεν ειμαι σιγουρος.
Επίσης φοράει Seymour Duncan Dimebucker SH-13 και Custom Custom SH-11
Αυτό στα υπέρ λογικά θα είναι… Πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις?
Ε κοίτα αυτή στα 350 είναι, αλλά μέχρι 400-500 μπορώ να δώσω, παραπάνω δεν πάει
Για 350 καλά είσαι… Αρκεί να τη “δοκιμάσεις”.
1η κιθάρα?
Κοντά στα 500 παίρνεις καινούρια κιθάρα σούπερ. Σε αυτά τα λεφτά πάντως ή ΙΒΑΝΕΖ ή Dean… Μια καλή είναι αυτή
IBANEZ - RGA 42T FMZ
Τη βρίσκεις και κάτω από 500…Απλά έχει active μαγνήτες 8)
ή αυτή με την οποία έχω παίξει και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος
http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=134002
ειδικά για τα λεφτά της είναι κορυφή…
Σκέφτομαι και για Ibanez… Έχω ακούσει όμως ότι σε αυτά τα λεφτά δεν έχουν καλούς stock μαγνήτες, ισχύει?
Επίσης οι active δεν είναι καλύτερα με λαμπάτο ενισχυτή? Γιατί εγώ έχω combo.
Dean δεν είχα σκεφτεί καθόλου, φαίνεται καλή επιλογή
ibanez αξιζει και μονο για τη ταστιερα ρε γαμωτο.βουτηρο.ακομα και οι φθηνες ξερω γω
Και ναι. Και όχι. Ίσως να έχουν, παραπάνω απ’όσο θα περιμένεις, θόρυβο. Βέβαια αυτός μειώνεται σε φυσιολογικά επίπεδα [U]με το ανάλογο καλώδιο.[/U] Οπότε σου μένει η:
Αυτή η “επίπεδη” ταστιέρα των ΙΒΑΝΕΖ που είναι και γ@μW. Πέρα από το βούτυρο :lol: …
Η DEAN τώρα, έχει πολύ ποιοτικές κιθάρες. (πιο ποιοτικές από τις ΙΒΑΝΕΖ στα ίδια λεφτά) Παρ’όλο που Κορέα είναι και αυτές (οι φθηνές) για κάποιο λόγο είναι σε καλύτερα επίπεδα. Και δείχνουν πιο ακριβές απ’ ότι πραγματικά είναι.
Γενικά active μαγνήτες έχουν μια διαφορά προς το καλύτερο σε λαμπάτους ενισχυτές ναι… αλλά δεν την καταλαβαίνεις και τόσο. 'νταξ. Ούτε η μπαταρίες είναι πρόβλημα αν δεν ξεχάσεις το καλώδιο συνδεδεμένο στον ενισχυτή και στην κιθάρα . Κάθε 2με 3000 ώρες παιξίματος αλλάζεις μπαταρία. Ξύσ’τα @@@@ σου δηλ. ή παίρνεις από ΙΚΕΑ “με το κιλό” 9V με 4-5 ευρώ (αν θυμάμαι καλά καμιά 10αριά μαζί) ή μια επαναφορτιζόμενη από carrefour ξέρω γω με φορτιστή κλπ. με 18ευρώ
Αν μπορείς δες την DEAN. Νομίζω θα σε καλύψει… αν δε θες τόσο πολύ τη συγκεκριμένη ΙΒΑΝΕΖ με τους active…
Οκ ευχαριστώ, θα τα κοιτάξω όσα μου είπατε!
Εκεί που καταλήγω πάντως από ότι μου φαίνεται, είναι πως θα πάω στο κέντρο να δοκιμάσω (επικεντρωμενος σε Ibanez, esp, Jackson, Dean) και θα δω τι μου αρέσει πιο πολύ και τι μου κάθεται καλύτερα στο χέρι
Sent from my MT27i using Tapatalk now Free
Βασικά τι μουσική παίζεις?
Μέταλ κυρίως, βέβαια μπορεί να μου έρθει να παίξω οτιδήποτε. Πάντως θέλω να έχει μέταλ ήχο η κιθάρα που θα πάρω, να έχει μπόλικα γκάζια
Sent from my MT27i using Tapatalk now Free
η (Esp-) Ltd ίσως έχει πιο “thrash” ήχο… βέβαια με τον Duncan που αναφέρεις κάπως θα γλυκαίνει. Η dean έχει πολύ heavy ήχο και όπως και η Jackson… Με τις ΙΒΑΝΕΖ ποτέ δε ξέρεις τι να περιμένεις :-k … Σίγουρα η ταστιέρα θα είναι η καλύτερη. Εκτός αν βρεις (Jackson κυρίως ) με έβενο
Tι καλώδιο προτείνεις για μείωση θορύβου?
ε?
τι παιζει με τα καλωδια?
Είναι λίγο-πολύ υποκειμενικό το πράγμα. Ενισχυτής μαγνήτες κιθάρα κ.λ.π. Δε συζητώ αυτό το λεπτό μαύρο που στο δίνουν συνήθως μαζί με την κιθάρα που αγοράζεις… Είναι χάλια…
Σε γενικές γραμμές όλες μου οι κιθάρες βγάζουν λιγότερο θόρυβο απ’ ότι πριν…
Εγώ (πριν 4-5 χρόνια) είχα πάρει ένα από τα “ακριβά” του μαγαζιού κάπου στο 20 ά-ευρώ… Είναι της WARWICK γράφει στα βύσματά του “Rock Cable” και στο “κυρίως σώμα” γράφει “professional noiseless intstunment cable”
με τη μόνη διαφορά ότι μια του άκρη είναι “Γ” και όχι ευθεία.
Το έχω ακόμη και είμαι πολύ ευχαριστημένος… Και είναι και 6-μετρο μια χαρά και στα live…