Αυτό χρησιμοποιώ εγώ:p
Eυχαριστώ πολύ,θα το τσεκάρω!!
Αυτό χρησιμοποιώ εγώ:p
Eυχαριστώ πολύ,θα το τσεκάρω!!
Λοιπόν, κατέληξα σε Ibanez από θέμα μάρκας, όντως το μπράτσο τους δε συγκρίνεται
Μοντέλο μάλλον στην Ibanez RG370FMZ θα πάω. Βέβαια αυτή που δοκίμασα ήταν η RG350EXZ ήταν, αλλά επειδή εμφανισιακά μοιάζει πολύ στην προηγούμενη μου θα προτιμήσω την άλλη που βλέπω πως έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Καμιά γνώμη?
Rotosound R11 έχει δοκιμάσει κανείς;
Ναι παιδιά χίλια σορρυ για το λάθος απλά κοίταζα και την άλλη αγγελία και μπερδεύτηκα, ανέβασα πάλι την σωστή:
ESP LTD KH-502 (Kirk Hammett signature) σε πολύ καλή κατάσταση.
Δεν έχει παιχτεί ποτε live και σπάνια έχει χρησιμοποιηθεί εκτος σπιτιού.
O λόγος πώλησης είναι καθαρά οικονομικός και όχι κάποιου προβλήματος της κιθάρας.Τhru-neck body με
rosewood fretboard, 24 extra jumbo frets, skull & bones inlay στο 12ο τάστο. Έχω αλλάξει τον Bridge μαγνήτη σε SEYMOUR DUNCAN BLACKOUT, ενώ ο neck παραμένει EMG HZ, FR Licenced tremolo, Χρώμα: Μαύρο.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και θήκη.Τιμή συζητήσιμη!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, μπορεί να 'ναι χαζό, αλλά δεν πειράζει, δυστυχώς είμαστε άσχετοι.
Έχω χρόνια μια κιθάρα Ibanez RG42. Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει η δυνατότητα να “αχρηστεύσω” το lock και το floyd rose. Να μου “τα βγάλουν”, ρε παιδί μου, ώστε να μπορώ να αλλάζω κούρδισμα άνετα.
Υπάρχουν τα “tremolo stabilizers”, έτσι νομίζω λέγονται… Αυτό που κάνουν είναι να κλειδώνουν το τρέμολο. Και υπάρχει και ο “μπακάλικος” τρόπος, δες αυτο:
Αχά, thanks.
Μπορείς να πάς και να σου σταθεροποιήσουν το floyd rose. Σου προσθέτουν κάτι απο πίσω και αυτό σταθεροποιείτε. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς μετά το τρέμολο αλλά θα είσαι άνετος σε άλλα θέματα. Θα το κάνω λίαν συντόμως και στη δικιά μου αυτό
Edit: με προλάβανε Βασικά χαζός εγώ νόμιζα ότι ήμουν στην προηγούμενη σελίδα και δεν είδα τις απαντήσεις
Μην αγχώνεστε… Μια οικογένεια είμαστε, αλληλο-βοηθάμε όπως και όπου μπορούμε. Κανείς δεν είναι χαζός.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΖΗ ΑΠΟΡΙΑ!
Πότε βγήκαν αυτοί ρε??? Και τί χρώματα…Αχχχχχ… =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
http://www.emgpickups.com/guitar/7-and-8-string/active/66-7h.html#artists
Και αυτοί:
http://www.emgpickups.com/guitar/7-and-8-string/active/57-7h.html
:vibrate:
:naughty: :yes:
Τι ωραίοι μαγνήτες
[SPOILER]τι κρίμα που οι duncan τους γαμάνε[/SPOILER]
Σχετικό είναι αυτό ρε συ.
[SPOILER]
Ο (duncan) invader SH-8 σίγουρα τους γαμάει απ’ την άποψη ότι είναι passive… Αλλά αισθητικά… Σούπερ οι EMG… 8) [/SPOILER]
Σε μια πρόσφατα σεταρισμένη κιθάρα, η αλλαγή χορδών υπάρχει περίπτωση να αλλάξει [B]έστω και ελαφρώς[/B] το intonation, ή πρέπει να περάσει λίγος καιρός για αυτό;
Αν αλλάξεις μέγεθος χορδών πρέπει απ όσο ξέρω να ελέγξεις ξανά το intonation. Αν δεν αλλάζει το μέγεθος δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
+1
Με την προϋποθεση ότι τις αλλάζεις όπως πρέπει… (ξέρεις… μία-μία ξεκινώντας από την πιο χοντρή πάνω / Μι-Σι whatever είναι … ) Ειδικά αν η κιθάρα σ έχει τρέμολο.
Ναι ρε προφανώς και τα κάνω όλα αυτά και δεν θα αλλάξω μέγεθος χορδών. Απλά ήθελα να μάθω αν αλλάζει ελαφρώς το intonation έτσι κ αλλιώς
Λόνγκ τάιμ νόου σί!Καλήσπερα σε όλους λοιπόν κλπ κλπ κλπ.Εχω κάποιες απορίες και σκέφτηκα να τις εκφράσω εδώ.
1)Εχετε ακούσει τη σειρά Slammer απο τη Hammer?Εχω μια στο σπιίτι τώρα την οποία μου την έχει δανείσει ένας φιλος,την είχε πάρει 150 ευρώ και αμα ενδιαφέρομαι μου την αφήνει 70,αλλά στο ίντερνετ που έψαξα δεν βρήκα το συγκεκριμένο μοντέλο σε φωτογραφίες η στο σαιτ γιατί δυστυχώς δεν ξέρω το όνομα να τσεκάρω κάνα ριβιού.
2) Τι παίζει με το drop B κούρδισμα?Κάτι λίγα που τσέκαρα στο διαδίκτυο,μερικοί λένε οτι δεν πρέπει να κουρδίσεις μια κιθάρα έτσι 'χύμα" σε drop b,χώρις καποιές ρυθμίσεις πρώτα (τις οποίες δεν διευκρινίζουν).Ενώ άλλους που είδα στο youtube την κούρδιζουν κανονικά.
Σόρρυ για το μεγάλο ποστ.
Υ.Γ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΛΟΥΝΤ ΡΟΟΥΖ
Κάθε κιθάρα είναι ρυθμισμένη σε ένα κούρδισμα συγκεκριμένο. Όταν αλλάζεις το κούρδισμα, πρέπει να πας να στην σετάρει ένας ειδικός, γιατί αλλιώς χάνει την τονικότητα της
φάκ μι…άμα χάνει μόνο τη τονικότητα της κάτι το οποίο θα φτιαχτεί με ένα απλό σετάρισμα εντάξει είμαστε.Κάτι πιο “σοβαρό” δεν παίζει θέλω να πιστέυω έτσι?
Και πόσο παίρνει ένας τεχνικός στο περίπου για τέτοιου είδους σεταρίσματα?
και ευχαριστώ για την απάντηση μέταλμιλίσια
εντιτ:το παιδί ερωτηματικό ειμαι εξήντα-εφτά ερωτήσεις σε ένα πόστ 5 γραμμών…
Όχι κάτι σοβαρό δεν παίζει να πάθει Αν η κιθάρα δεν έχει floyd rose θα σου πάει κανα 40ρι- 45 μαζί με χορδές, αν έχει floyd rose ίσως παραπάνω. Εγώ τη σετάρω με πενηντάρι (έχω και floyd)