σε κλεβουν ομως
Ούτε καν. Δεν έχω πάει ούτε σε έναν στην Αθήνα που να μην μου έχει πάρει απο σαράντα και κάτω.
25 ευρω με χορδες μαζι
Σε καμια εβδομάδα θα την ξαναπάω; Γιατί η δικιά μου έχει πολλά θεματάκια
οχι βεβαια
αλλα αν βγαλει κατι εννοειται τζαμπε
Γιατί έτσι? Συγκεκριμένα π.χ. στο Νακκα Θεσσ/νίκη που θυμάμαι σχετικά πρόσφατα (χριστούγεννα) - και λέω Νάκκα γιατί ως “αλυσίδα” λογικά δε μπορεί να έχει άλλες τιμές Αθήνα π.χ. και άλλες Θεσ/νίκη :-k ), μια απλή αλλαγή χορδών δεν είχε πάνω από 16- 17 ευρώ (για 7χορδή με floyd rose κιόλλας)
Ίσως εσύ λες και τις μλκίες του τύπου “ε ήθελε γυάλισμα η ταστιέρα ή/και σετάρισμα η truss rod και λοιπές π@π@ριές (απ τη στιγμή που η κιθάρα παίζει μια χαρά πριν την πας)” Που πολλοί στα λένε ΑΦΟΥ τα κάνουν και σου έρχεται να τους χτυπήσεις μετά ! [-X
ή όχι ???
καταρχας δε πληρωνεις μαστορα καθες φορα που αλλαζεις χορδες.
δευτερον το σεταρισμα στη θεσσαλονικη και αθηνα εχει τελειως διαφορετικες τιμες.
τριτον οταν σου κανει πουστια του στυλ να σου φτιαξει κατι και καλα και να στο πει οταν πας να παρεις την κιθαρα τους λες στα παπαρια μου, ας μου το ελεγες οτι θα το κανεις απο πριν να σου ελεγα οχι.(μου εχει τυχει να μου τριψει τα ταστα ενας και να μου ζηταει 20 ευρω παραπανω.Του ειπα δυστυχως ατυχησες ας μου το ελεγες πριν να την επαιρνα πισω.)
4ον εεεε δε πας στον Νακκα…
Εγώ δεν την πάω τόσο πολύ συχνά για σετάρισμα, οπότε κυρίως όταν την πάω της κάνω και άλλα πράγματα μαζί, όπως πχ στα τάστα ή στο floyd rose μου. Τα ξέρω όλα αυτά απο πριν δεν είναι κάτι που με κοροιδεύει. Αυτό είναι ένα full service
Τώρα αν θες απλά να αλλάξεις χορδές και να σου ρυθμίσει το intonation, ε οκ πέφτει η τιμή
σοβαρα τωρα εχετε δωσει $$$ για αλλαγη χορδων; :-s
Σε ευχαριστώ.
Λέω να ξαναξεκινήσω κιθάρα που άφησα πριν από χρόνια λόγω πανελληνίων κλπ αλλά συνειδητοποίησα ότι ο ενισχυτής δεν γυρνάει στο overdrive. Ξέρει κάποιος κανέναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Marshall; Θα βρω τέτοιον μόνο Αθήνα/Θεσσαλονίκη ή παίζει να υπάρχει και σε επαρχιακές πόλεις (Γιάννενα συγκεκριμένα).
το “Κατ’ αρχάς”. Ενοείται!
Δεύτερο. Δεν το ήξερα-υπέθεσα πως σαν “αλυσίδα” (γι’ αυτό είπα συγκεκριμένα Νακκα)θα είχε φίξ τιμές.
Τρίτον 100% Συμφωνώ. Και το έχω κάνει επίσης
Τέταρτον. Αν είναι δίπλα στο σπίτι σου μια χαρά πας (μια στο τόσο και όχι κάθε φορά που αλλάζεις χορδές, τις αλλάζεις και μόνος σου!)
μα οχι νακα
ειναι ντροπη στο στη γενια μας
Για πες καμιά εναλλακτική ντε…
πρωτα δοκιμασε να παρεις ενα αντισκωριακο σπρευ πχ
και μετα ψαξου στα γιαννενα…ρωτα σε κανα νοιζ για πιο μεγαλες πιθανοτητες να βρεις
δοκιμασε στον Φιλιππο στο Mass Room studio , στον Δημητρη στο Valve studio, στο “Πνοη και νυξη” εργαστηρι μουσικων οργανων που ειναι διπλα στο καφωδειο
πιστευω καπου θα καλυφθεις.
στα ειπα με σειρα προτεραιοτητας .
ειναι και αλλοι αλλα δε σου τους λεω γτ ειναι κακη περιπτωση.
ps: σαλονικα εισαι ε!?!
Όταν είμαι Ελλάδα, ναι τον περισσότερο καιρό Σαλονικάρα! αλλιώς Λάρισα.
Αυτοί που ανέφερες είναι κέντρο έτσι? Τίποτα κοντά σε Τούμπα (άντε μέχρι Τριανδρία ξέρω ‘γω…)
Δε πρόκειται να κουβαλάω την κιθάρα σ’ όλη τη Θεσ/νίκη. Γι’ αυτό (όοοοταν…) χρειαστεί κάτι (2 φορές βασικά όλο κι όλο πήγα) Νάκκα, που είναι 2 τετράγωνα απ’ το σπίτι. (Και είχα βάλει και EMG στην ESP μου στον “LιOLιο”…) :lol:
Μέχρι εκεί…
googlαρε τα να βρεις τις διευθυνσεις…
σιγα ενα λεωφορειακι θα παρεις ρε…
επειδη μαλλον θελουν τριψιμο τα ταστα ξερει κανεις κανα καλο και κυριως
φθηνο μαστορα?
Να ρωτησω κατι τους πιο ενημερωμενους
Θελω να δουλεψω ενα σετ κομματιων που κυμαινονται απο drop C σε standard.
Ειναι δυνατον να κουρδισω την κιθαρα σε Drop c και μετα με καπο να το ξαναπαω σε στανδαρδ;
Αν ναι, σε ποιο ταστο θελω καπο;
Ξερω οτι δεν ειναι το προτιμοτερο και καλυτερο θαταν ναχω κιθαρες σε αλλο κουρδισμα και να αλλαζω, αλλα ντεν γκινεται.
Για πειτε
edit: νταξει, το βρηκα. τεταρτο, απλα πολυ πιθανον θα πρεπει να βγαλω την Ε και να βαλω B 7χορδης για να μπορω να κανω τη δουλεια μου…
Δεν γίνεται να πας από drop σε standard, αν βάλεις κάπο στο τέταρτο η μπάσα χορδή θα είναι μεν E αλλά οι υπόλοιπες θα είναι ψηλότερα. Θα πρέπει πριν βάλεις το κάπο να κουρδίσεις την χαμηλή C σε D πρώτα. Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα σετ 11s χορδές για drop c.