The Guitarist's Thread

μας ρωτας εμας αν ειναι βολικη η κιθαρα για σενα??

η απαντηση ειναι οτι ΝΑΙ ειναι βολικη!! υπερβολικη θα ελεγα…χαχαχαχα

θες να με ακουσεις ομως και να σε καψω???

να περιμενεις ρε ανυπομονε κ να την παιξεις! αλλιως ακρη δε βγαζεις. ολα ειναι υποκειμενικα στα οργανα.

Πρωτων ποτε μην περνεις οργανο με βαση το τι ακουσες
Δευτερων, οργανο που δεν το εχεις παιξει δεν πρεπει καν να το σκευτεσε σαν επιλογη
Τριτων εαν οπως λες δεν εισαι τοσο καλος, γιατι να πας να παρεις μια τοσο ακριβη κιθαρα; παρε κατι πιο κοντα σε εσενα, η μεινε με αυτην που εχεις και κανε υπομονη μεχρι να την χρειαστεις
Τεταρτων, τα ακριβα οργανα δεν ειναι παντα τα καλητερα
Πεμπτων ενα signature μοντελο δεν εχει καμια σχεση με την κιθαρα του αντιστηχου κιθαριστα, περα απο την εμφανιση και καπια χαρακτιριστικα που βγαουν ματι
Εκτων η May ειναι φτιαγμενη με τα δεδομενα του May, λες να σας βολευει ακριβος το ιδιο πραγμα, να χρειαζεστα και να ζητατε τα ιδια απο μια κιθαρα;…

Θες να συνεχισω η σου φτανουν αυτα;…

Απλα ρωταω αν ειναι να μην χανω το χρονο μου αδικα… Απλα ειχα ακουσει καποια αρκετα καλα πραγματα… Θα δω και θα κρινω απο κοντα… Ευχαριστω παντως

Υ.Γ Συγγνωμη για τα Greeklish πριν… Η συνηθεια βλεπετε…

Γεια σας παιδια.Την επομενη βδομαδα,μολις τελειωσουν οι εξετασεις θα παω να παρω την πρωτη μου ηλεκτρικη κιθαρα.Ειμαι ψιλοασχετος γι’αυτο και ζηταω τη βοηθεια σας.Θελω να διαθεσω το πολυ 300 ευρα κ θα μoυ αρεσε να παιζω metal k hard rock(σκεφτομαι να κανω κ μαθηματα του χρονου).Εχετε να μου προτεινετε κατι?

ολοι πανω στο παλληκατι πεσατε ρε…:lol: :lol:

Kατα τη γνωμη μου πρωτον μακρια απο signature οργανα επειδη τα πληρωνεις διπλα απ οτι αξιζουν και δευτερον πιστευω πως πρωτο κριτιριο στην επιλογη οργανου πρεπει να ειναι ο ηχος του και τι ηχο θελεις εσυ παρα αν σε βολευει γιατι μπορεις να το συνηθησεις

Χμ δεν ειμαι και πολυ ειδικη. Το εχω ξαναγραψει αλλα εχω μια Washburn x series. Ειναι κατι παραπανω απο καλη μεχρι στιγμης. Μαζι με εναν 30αρη ενισχυτη Line 6 υπολογισε κανενα 400αρι ευρω.

θα σου ελεγα να κοιταξεις

http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_m50.htm για πιο μοντερνο σχημα

http://www.thomann.de/gr/epiphone_sg400_ch.htm και αυτην για πιο κλασικο

και για amp

http://www.thomann.de/gr/roland_cube_15x.htm απιστευτος ενισχυτης για τα λεφτα του

Thanks, θα τα τσεκαρω οταν θα παω να δοκιμασω κιθαρα την επομενη βδομαδα.

Παιδιά έχω μια ερώτηση…
Γενικά στην κιθάρα παίζω πιο βαριά πράγματα,από Heavy,Thrash metal μέχρι Hardcore.
Ενδείκνυται να πάρω Jackson?

Ας απαντήσει όποιος μπορεί να βοηθήσει :slight_smile:

Πόσα λεφτά θες να δώσεις?

οτι κ κιθαρα κ να παρεις κοιταξε να εχεις EMG μαγνητες!:wink:

bluezlick ευχαριστώ!:slight_smile:

zouglau οχι πάνω απο 600-700 ευρω αλλά έτσι κ αλλιώς θα την παραγγείλλω από internet
thomman.de mallon

Και οι Jackson λενε και οι LTD και διαφορες αλλες… Οχι απερετιτα με EMG, εξαρτατε τι ηχο θες…

ειπα οτι κυριως παιζω απο Heavy,Thrash μεχρι Hardcore.
αρα τετοιο ηχο :stuck_out_tongue:

Ας πω και εγω την ιστορια μου…Επαιζα 5-6 χρονια κλασσικη και εφτασα 2η μεση,αλλα καποια στιγμη βαρεθηκα και το παρατησα το αθλημα για κανα 6μηνο…Καπως εκατσε η φαση και πωρωθηκα με την ηλεκτρικη και αυτη τη στιγμη εχω στα χερια μου μια hohner tb-2 series(ή τουλαχιστον νομιζω,επειδη ενας φιλος μου την εδωσε,και απο οσα εχω ψαξει και εχω βρει στο net μαλλον tb-2 series ειναι) του 85-90 περιπου και εναν ενισχυτακο 15αρι spider III της line6…Για την ωρα ειμαι αρκετα κ@υλωμενος και λιωνω αρκετα!
Και βασικά αν καποιος ξερει ποια ακριβως ειναι η κιθαρα μου θα του ημουν ευγνωμων!!!

Ρε παιδιά τώρα το καλοκαίρι που δεν θα κάνω μαθήματα με το δάσκαλο μου τι μπορώ να κάνω για να μην σκουριάσω??

παiζε καθημερινα οτι εχεις μαθει για να τα χωνεψεις καλυτερα!
αγoρασε κανα βιβλιο με καποια μεθοδο(αναλογα τι φαση γουσταρεις πχ εαν θες να εξασκηθεις για να παιζεις πιο γρηγορα χτυπα το βιβλιο του Troy Stetina)
μαθε μερικα τραγουδια που γουσρτταρεις πολυ κ μετα τον σεπτεμβρη παιξτα στον δασκαλο σου για να τιχον διορθωσεις!
πανε με φιλους σε παρκα η παραλιες κ παιζετε οτι νανε

ευχαριστημενος? :smiley:

παιδια τωρα που εχω ξεμπερδεψει με πανελληνιες σκεφτομαι και γω να παρω μια ηλεκτρικη.μπορω να διαθεσω μεχρι 700E.ενισχυτη δεν θα παρω προς το παρον.η κιθαρα που μ’αρεσει περισσοτερο ειναι les paul αλλα νομιζω δεν βρισκεις με 700.τι μου προτεινετε?

μπορεiς να βρεις les paul με αυτα τα λεφτα, epiphone Ομως, οχι gibson, και αμα λαχει ψαξε και σε καμια αγγελια…ποτε δεν ξερεις