The Guitarist's Thread

δεν χρεισιμοποιητε…:lol: :stuck_out_tongue:

Έλα ντε :-k

Μάλλον διάβασε “cherryburst finish” και μπερδεύτηκε… :lol: :smiley:

μαλον! αλλα σε καμια ακουστικη στανταπ καποιος θα χρησιμοποιησε λιγο ωστε να πουλησει κανα φουμαρο!

Ρε παιδια να ρωτησω κατι ξερετε ποσο εχει μια ESP KH-2 M-II?

ESP Made in Usa με τα πιστοποιητικά της και όλα,2000Ε.

Να ρωτήσω κάτι?Ξέρει κανείς να μου πει τι όργανο είναι αυτό στο Battle of Evermore - Led Zeppelin και αν ξέρει κανένα μαγαζί εν Αθήναι που να το έχει?

Mαντολινο,και μπορεις να το βρεις παντου

[FONT=“Comic Sans MS”]περαστική ήμουν… είπε ξύλο ο Ηρακλής και εγώ είπα το αγαπημένο μου…:oops: :oops: :oops:
(κόρη μαραγκού :roll: )

κρίμα πάντως… είναι από τα πιο ωραία ξύλα,αυτό και η αχλαδιά κατά τη γνώμη μου πάντα…

γερό είναι το όριγκον… αλλά για παραθυρόφυλλα ξερωγώ…:stuck_out_tongue:

α! και σόρρυ για το σπαμ στο subforum σας… :oops:
δεν το είδα πως ήμουν εδώ τη στιγμή εκείνη…[/FONT]

Νομιζω αν οχι η καλυτερη αλλα σιγουρα απο τις καλυτερες κατασκευαστριες ειναι η Fender. Ωστοσο δεν μου αρεσει ο ηχος τους :stuck_out_tongue:

θα ψηφίσω ESP

Ξεθαβω.Αν ειναι δυνατον να ειναι μπροστα τα drums και το μπασο και να θαβεται η κιθαρα :stuck_out_tongue:

αντι να ξεθαβεις κνε το Backing track ρε!
απο παρασκευη στο εχω στειλει! :slight_smile:

Τιποτα ακομα?

Ρε αδερφια λεω να παω να παρω αυτη την κιθαρα φοιτητης αφραγκος και ολα τα κακα μαζεμενα…Την βρηκα σε τιμη 150-160 ευρω.Εχω μια IBANEZ GRG 40 ή κατι τετοιο εδω και ενα και κατι χρονο μα μου εχει βγαλει την ψυχη.βεβαια μου την παραχωρησε ενας φιλος αλλα πλεον τα εχει φαει τα ψωμια της…και αν ειναι να τη παω για σερβις τσαμπα λεφτα με αμβιβολα αποτελεσματα…γι’αυτο οποιος εχει τη wasburn ή γνωριζει απο κανενα φιλο του καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη…

Υποψιν το στυλ που θελω να παιζω ειναι μεταλ-ροκ και επισης ειμαι αρχαριος…

Xμ δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω αλλα εχω μια Washburn X series. Την εχω ενα χρονο και ειμαι ικανοποιημενη. Και εγω γυρω στα 170 την πηρα και πιστευω ειναι οτι πρεπει για αρχαριο.

οκ σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια…μαλλον θα την παρω ετσι και αλλιως αρχαριος ειμαι αφραγκος απο τη δικια μου κιθαρα που εχει καταντησει σκουποξυλο μια φορα καλυτερη θα ειναι

Re paidia 8elw na agorasw mia Brian May giati exw akousei oti einai apistefto organo… Dn 3erw omws an 8a me volevei… O antiproswpos edw 8a tin exei pali se 15 meres kai egw den 8elw na perimenw toso…:frowning: . Eseis ti lete??? Einai volikh i oxi??? To tremolo einai kalo???

Αξιζει να περιμενεις…

Egw rwtaw gia aftous pou exoun pai3ei na m poun t gnwmh ts… dn 3erw na paizw k teleia alla afth h ki8ara einai teleia!!!

Ένας γνωστός μου στο εξωτερικό έχει παίξει σχεδόν όλα τα signature μοντέλα του MAy και μου έιπε πως έιναι για τα πανηγύρια!!#-o Οι μαγνήτες ξεψυχισμένοι, το τρέμολο είναι η γνωστή φτηνιάρική μαλακία που χρησιμοποιεί και η Fender (αφού πληρώνουμε βάλτε κανα Wilkinson και όχι τρέμολο από την korea), για το sustain ας μην μιλήσουμε. Βέβαια εδώ είναι Ελλάδα και απαιτήσεις δεν υπάρχουν από τους κιθαρίστες άρα δεν ξέρω αν θα σου αρέσει πάραυτα.:roll:

Αν θέλεις να μοιάζεις με τον MAy πάρε την, αν θέλεις μια σοβαρή κιθάρα κοίτα κάπου αλλού.8)

εγω λεω πρωτα απο ολα να γραφεις ελληνικα:wink: