πιστευω οτι ολα ειναι σχετικα, αναλογα με τον ηχο που αναζητα ο καθενας. παντως πιστευω οτι οι Gibson ειναι ενα σκαλακι παραπανω απ’ολες τις αλλες, γιατι πιστευω πως ειναι κιθαρες που περισσοτερο απ’ολες τις αλλες μπορουν να προσαρμοστουν για καθε ιδιωμα, απο folk μεχρι metal…
Tην τιμούλα? Τη λατρεύετε κι αυτή? Εγώ έχω Ίμπανεζ.
να επαιρνες Jackson, με τα ιδια λεφτα πολυ καλυτερα οργανα.
Gibson:!: Ο ηχος της Les Paul ειναι απλα ασυγκριτος.
Ψηφισα Jackson…δεν ξερω γιατι…
πρωτα fender και μετα gibson κατα την γνωμη μου
Gibson τελεία και παύλα
ό,τι λέει ο χίπης !!! :hippy: :hippy: :hippy: :hippy:
Εγω πιστευω οτι για να παιξεις heavy metal η fender η καλητεη!!!
PRS? γιατι δε βλεπω στο poll PRS?!
gibson + esp . και οι 2 ειναι κορυφη . οι fender με αηδιαζουν σαν σχημα και σαν καλουπι .
και οι prs γαμανε . επισης οι yamaha ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στο χωρο των οργανων .
είσαι κακόγουστος … [-X [-X
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το brand name δεν κανει την κιθαρα για μενα αλλα ο τυπος της το ξυλο απο το οποιο ειναι φτιαγμενη και οι δυνατοτητες της
[FONT=“Comic Sans MS”]κερασιά…:roll:[/FONT]
Εγω παιζω κιθαρα 6 μηνες εχω μια stratcaster squire και εναν 10 αρη ενισχυτη ειμαι καινουριος ακομα στο αθλημα. χτες εδωσα το grade 1 στο αγγλικο πανεπιστημιο μουσικης και νομιζω οτι τα πηγα καλα. Στο μελλον θα ηθελα να αγορασω μια καλυτερη κιθαρα απο αυτη που εχω το προοριζα για το καλοκαιρι αλλα μαλλον το μηχανακι δεν θα με αφησει και μια κονσολα για να τις βαλω πεταλια και διαφορα τετοια
Ωραία υπογραφή Malcolm! 8)
έχεις δίκιο απλά δεν είναι και από τις πιο προσιτές κιθάρες(όχι μόνο από άποψη τιμής) στην Ελλάδα τουλάχιστον.Ο καθηγητής μου ετοιμάζεται να αποκτήσει μία emerald green prs με τσουχτερή τιμή…Τσεκάρετε στο thomman…
ειναι αρκετες που λειπουν απ’το poll…hammer, washburn, fernandes, olp etc.
Ευχαριστω ρε φιλε
GIBSON…