The HAPPY BIRTHDAY! thread

Ellanor χρονια πολλα! [κλασικες ευχες μουσικου φορουμ] Με μουσικες, μπανταρες, συναυλιαρες κλπ κλπ…[/κλασικες ευχες μουσικου φορουμ]
Ευτυχια και επιτυχια σε ο,τι κανεις ευχομαι. :slight_smile:

Και Restless επισης ε. Αν και σε εχομεν χασει τελευταια, εχεις κρυψει και την ηλικια ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ
Χρονια καλα! :slight_smile:

Χρόνια πολλά ellanor, με υγεία αλλά και πολύ και καλή μουσική. :slight_smile:

Ellanor, χρόνια πολλά και κυρίως χρόνια έτσι όπως εσύ τα επιθυμείς!

Χρόνια πολλά Αλέξανδρε!!! Πολύχρονος. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και κάποια στιγμή να δεις τους Paradise Lost σε μια συναυλία 2,5 ωρών :drunk:

χρόνια πολλά ellanor ! ότι επιθυμείς . :smiley:

Χρόνια πολλά και καλά Ellanor γεμάτα μουσική :slight_smile:

Χρονια πολλα σε ελλανορ και μποινγκ !!!

ellanor χρόνια πολλά και καλά…
με υγεία και οτι άλλο θέλεις…

χρονια πολλα ελλανορ με υγεια και οτι επιθυμεις(πολλα κομιξ μαλλον;):smiley:

χρονια πολλα γερο, οτι επιθυμεις, επιτυχιες, γυναικες, κομιξ, ναρκωτικα, λεφτα, ποτα και απειρη σωστη μουσικη…\m/

:D:D

Ευχαριστώ φίλε hopeto, keep on blues’in!

Thanx Rania, ανταποδίδω τις ευχές, με τον γνωστό, κλασικό τρόπο!

Χαχαχα, πέθανα όμως! :lol: Εντάξει, μαζί με reunion Floyd παίζει να ναι απο τις πιο ζόρικες μουσικές επιθυμίες μου αυτή, σχεδόν αδύνατη να τη φανταστώ! (σχεδόν :P)

'Στω πολύ παιδιά, much appreciated, να στε καλά!!!

Περισσότερα απο πολλά! 8) Να σαι καλά αγαπητέ queen rulez!

Χα! Σωστός ο παίχτης! Ευχαριστώ ρε τσογλάνι, αλητάμπουρα, πότε θα ρθεις στον ίσιο δρόμο? Ανταποδίδω (ειδικά εκείνη την ευχή για τα ναρκωτικά, χαχα :P)

Xρόνια πολλά στο φιλότεχνο και καλλιτέχνη μοδεράτορα! Να τα εκατοστήσεις ρε.:smiley:

Να σαι καλά ρε Ρεδ! Cheers απο δω προς το παρόν! :drunk: (μέχρι το κανονικό σε κανένα παρτάκι!)

μπα,μπα…μπηκαμε κ ολας στα 20?:stuck_out_tongue:
χρονια καλα ρε κιλερ και καλες εμπνευσεις

με ενα γαματο σεναριογραφο βεβαια :-- :lol:

έμενα δεν εχει ευχαριστώ έτσι??
καλαααα…
θα έρθω από εκεί να σου κλέψω όλα τα κομιξ…!!!
…βασικά αυτό ειναι βαρύ…τελοςπαντων…θα έρθω 12:01 το βράδυ και θα σου χτυπήσω το κουδούνι.χα.! να μάθεις.!!

Χρονια πολλα ρε.

Πορνογερε

Αντε ρε!!! Ωριμάζω ρε! Ήδη νιώθω αφάνταστα ωριμότερος σε σχέση με, χμ, 14 ώρες πριν περίπου. Ξέρω πράγματα πλέον.

Ευχαριστώ και ναι, αυτό με τον σεναριογράφο έχει ενδιαφέρον, αν γνωρίζεις κανέναν γαμάτο πρότεινε μου. :p:D

Χαχαχα, και έλεγα κάτι θα μου διέφυγε με όλα αυτά τα quotes! YOU were the chosen one!!! :smiley:

Κατα τ’ άλλα στο να τρομοκρατείς τον κόσμο καλός είσαι… δηλαδή, θα μπορούσες να με απειλήσεις με άλλο τρόπο, λιγότερο βαρύ, αλλά όχι, ήθελες να με τρομοκρατήσεις! Τέλοοος πάντων…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΕ! Να μας έρθεις και Αθήνα σε κανένα πάρτυ ξέρω γω καμιά μέρα να σε δούμε. 8)

Ευχαριστώ και σένα ρε βρωμοτσόγλανε, γκοθ γιεγιε, τέντυμποι, παλικάρι της φακής.

χρονια πολλα με υγεια,αγαπη,ευτυχια και ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΛ συμπαθεστατε μοντερατορα :smiley:

χρονια πολλα τρελλοκουνελο

Κι από μένα χρόνια πολλά στον Έλανορ και τον Ρέστλες :slight_smile: