Thanx Rania, ανταποδίδω τις ευχές, με τον γνωστό, κλασικό τρόπο!
Χαχαχα, πέθανα όμως! :lol: Εντάξει, μαζί με reunion Floyd παίζει να ναι απο τις πιο ζόρικες μουσικές επιθυμίες μου αυτή, σχεδόν αδύνατη να τη φανταστώ! (σχεδόν :P)
'Στω πολύ παιδιά, much appreciated, να στε καλά!!!
Περισσότερα απο πολλά! 8) Να σαι καλά αγαπητέ queen rulez!
Χα! Σωστός ο παίχτης! Ευχαριστώ ρε τσογλάνι, αλητάμπουρα, πότε θα ρθεις στον ίσιο δρόμο? Ανταποδίδω (ειδικά εκείνη την ευχή για τα ναρκωτικά, χαχα :P)
έμενα δεν εχει ευχαριστώ έτσι??
καλαααα…
θα έρθω από εκεί να σου κλέψω όλα τα κομιξ…!!!
…βασικά αυτό ειναι βαρύ…τελοςπαντων…θα έρθω 12:01 το βράδυ και θα σου χτυπήσω το κουδούνι.χα.! να μάθεις.!!
Αντε ρε!!! Ωριμάζω ρε! Ήδη νιώθω αφάνταστα ωριμότερος σε σχέση με, χμ, 14 ώρες πριν περίπου. Ξέρω πράγματα πλέον.
Ευχαριστώ και ναι, αυτό με τον σεναριογράφο έχει ενδιαφέρον, αν γνωρίζεις κανέναν γαμάτο πρότεινε μου. :p:D
Χαχαχα, και έλεγα κάτι θα μου διέφυγε με όλα αυτά τα quotes! YOU were the chosen one!!!
Κατα τ’ άλλα στο να τρομοκρατείς τον κόσμο καλός είσαι… δηλαδή, θα μπορούσες να με απειλήσεις με άλλο τρόπο, λιγότερο βαρύ, αλλά όχι, ήθελες να με τρομοκρατήσεις! Τέλοοος πάντων…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΕ! Να μας έρθεις και Αθήνα σε κανένα πάρτυ ξέρω γω καμιά μέρα να σε δούμε. 8)
Ευχαριστώ και σένα ρε βρωμοτσόγλανε, γκοθ γιεγιε, τέντυμποι, παλικάρι της φακής.